tempo od zawsze było zabójczedlatego nie kazda potrafi nadążyć,musisz sie przystosować
![]()
muszę sie nauczyc szybciej czytać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tempo od zawsze było zabójczedlatego nie kazda potrafi nadążyć,musisz sie przystosować
![]()
Witam:-)jestem tutaj drugi raz dzisiaj (o ja bezczelna! wtrącilam się do rozmowy i nawet się nie przywitałam, za co bardzo bardzo przepraszam), ale tempo macie takie zabojcze, że chyba nie nadążam... aj od razu widac ze nowa:/
no to eleganckoNo jasne i to jeszcze jak sie wyystraszylam
Oj kochana no to nie ladnie ;-);-) jak dla mnie to mozesz nam dac zaproszenie w dniu slubuja tam zadnego zaproszenia nie potrzebuje na slub i tak przyjde:-):-);-)
jestem tutaj drugi raz dzisiaj (o ja bezczelna! wtrącilam się do rozmowy i nawet się nie przywitałam, za co bardzo bardzo przepraszam), ale tempo macie takie zabojcze, że chyba nie nadążam... aj od razu widac ze nowa:/
dasz rademuszę sie nauczyc szybciej czytaća przede wszystkim odnajdywać ostatnie wątki i w ogóle poruszać się po czymś tak skomplikowanym jak FORUM->dla mnie całkowita nowośc, wiec nie bardzo jeszcze wiem coo i jak, alemam nadzieje, ze i tak uda mi sie wmiare odnalezc
![]()
Swietna rodzinkapostaram się![]()
tak więc przedstawiam moją księżniczkę Natalię:
![]()
mojego męża D.:
![]()
a ja wyglądam mniej więcej tak:
![]()