reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witajcie witajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!
duzo sie tu działo beze mnie?????????????:-):-):-)
Paulina do szkoły odprawiona,P jeszcze %%%% spi,Weronika tez
ja juz wstawiłam pranie,pije kawke zeby sie obudzic i zeby przestało mna chwiac

od poczatku-dziewczyny bły u moich rodzicow,podobno bez wiekszych problemow,mala grzcznie chodział spac itd:-)
tylko katar jej prawie przeszedl ale za to znow ma chrype

pewnie od gardla
wesele takie osbie-jedzenie super,towarzystwo tez ale za to orkiestra dawala wiele do zyczeia.
poprostu byli do bani,nie dosc ze wiekszosc grali jkas dziwna muze totalnie nie na wesele to czesto grali wolne kawalki szczegolnie na poczatku

a przeciez na poczatku powinno sie rozruszac ludzi.
w kazdym razie po 3 jakos sie zwinelismy z wesela,nozki nie nie bolaly
upic tez sie nie upilam

ciotka wynajea nam pokojw hotelu.pierwszy razspalam w hotelu i bylo ....

potem poprawiny wczoraj od 15.to sie dopiero dzialo.waidomo juz luzneijsza atmosfera.sami swoi,i z racji ze ciotke stac to na poprawinach gral "czlowiek orkiestra":-)gral,spiewal i bawil luudz.na weselu tyle sie nie wytanzylam co wczoraj na poprawinach.
byla tak dobra impreza ze moja tesciowa musiala nas tzn mnie:-) scigaca z parkieu prawie sila jakos ok20.30,wiec w domu bylismy ok.21.30

pozniej wrzuce jakies fotki.
jak moj szanowny P sie podniesie(bo wzial dzis urlop)
(kurcze ja 3 dni i to cale dni ze swoim P w domu

),jak ja to wytrzymam????????
musze siewziac powoli za sprzatanie itd itd.
ale chociazwykorzystam dzis P zeby po Pauline pojechal do szkoly bo mi sie nie chce
pogoda ładna i zapowiada sie cieply dzien
wybaczcie ale nie nadrobie zaleglosci

od poczatku-dziewczyny bły u moich rodzicow,podobno bez wiekszych problemow,mala grzcznie chodział spac itd:-)

pewnie od gardla

wesele takie osbie-jedzenie super,towarzystwo tez ale za to orkiestra dawala wiele do zyczeia.
poprostu byli do bani,nie dosc ze wiekszosc grali jkas dziwna muze totalnie nie na wesele to czesto grali wolne kawalki szczegolnie na poczatku

w kazdym razie po 3 jakos sie zwinelismy z wesela,nozki nie nie bolaly

potem poprawiny wczoraj od 15.to sie dopiero dzialo.waidomo juz luzneijsza atmosfera.sami swoi,i z racji ze ciotke stac to na poprawinach gral "czlowiek orkiestra":-)gral,spiewal i bawil luudz.na weselu tyle sie nie wytanzylam co wczoraj na poprawinach.
byla tak dobra impreza ze moja tesciowa musiala nas tzn mnie:-) scigaca z parkieu prawie sila jakos ok20.30,wiec w domu bylismy ok.21.30

jak moj szanowny P sie podniesie(bo wzial dzis urlop)

ale chociazwykorzystam dzis P zeby po Pauline pojechal do szkoly bo mi sie nie chce

wybaczcie ale nie nadrobie zaleglosci

wiktoria12
Mama i żona :)
Witam sie i ja unas nocka dobra pogoda śliczna aż chce sie coś robic ale narazie musze poklikać w linki i kawe wypic no i oczywiscie poczytac i posiedziec z wami
wiktoria12
No i jeszcze jedno co mnie martwi powinnam miec już @ a jeszcze jej nie ma a z racji tego ze zawsze mam tydzień to oby nie wypadła jak M przyjedzie bo z nocki nici
Nie stresuj się, 11 dni to jeszcze sporo czasu ;-)No i jeszcze jedno co mnie martwi powinnam miec już @ a jeszcze jej nie ma a z racji tego ze zawsze mam tydzień to oby nie wypadła jak M przyjedzie bo z nocki nici

no wiki twój M niedługo przyjeżdża więc spiesz się z tą @No i jeszcze jedno co mnie martwi powinnam miec już @ a jeszcze jej nie ma a z racji tego ze zawsze mam tydzień to oby nie wypadła jak M przyjedzie bo z nocki nici

wiktoria12
Toście sie napracowali czyli ty Malinka w domu jedno rodzinnym mieszkasz bo ja już nie wiemja przyzłam i wszystkie uciekły
my dzisiaj zionek pracowiy posadziliśmy astry przed domkiem co by ładnie było potr wczorj skosił trawę ja zamiotłam i jest ładniusiodzisiaj piotrek piłował z adamem matmę ja ugotowałam obiadek wyprasowałam tone prania i poszliśmy na spacerek na prawie 4 godzinki plac zabaw potem lody i 2 plac zabaw wróciliśmy po 18 piotr zrobił kolację obejrzeliśmy madagaskar 2 i dzieci o dziwo poszły spać nawet antek
no i ja wreszcie mam czas na bb i mogę nadrobic zaległości
![]()

Wyjdzie napewno no i ciebie nie zauważyc sie nie daA już myślałam, że nikt nawet nie zauważył mojej nieobecności :--
-(
Dużo się działo. Od czwartku moje dziecię siedzi u dziadków, a my z m odpoczywamyW weekend oczywiście pracowałam, a mam tej roboty ostatnio sporo, bo sesja się zbliża i duuużo poprawek muszę sprawdzać.
W piątek byliśmy w urzędzie od paszportów. Chcieliśmy zrobić paszport dla Piotrusia i wymienić mój (bo jeszcze panieńskie nazwisko mam w tym starym). Z moim się udało, a z Piotrusiowym to jest tak, że musimy być wszyscy troje. Rodzice muszą przy pani urzędnicy złożyć podpisy, a dziecko trzeba pokazać w okienku, coby było wiadomo, że to to samo, co na zdjęciu
I niedużo załatwiliśmy.
A teraz czekam na "Brzydulę", a na później zaplanowałam duże sprzątanko.Ciekawe, czy mi wyjdzie?
![]()
Ja też bym umyła ale mam zimna wode zaczekam do wieczoramyszunia no to jesteś usprawiedliwiona
ja też czekam na Brzydulę
właśnie umyłam głowę,zaraz będę suszyć a Oliwka siedzi na nocniku i kupę robi![]()
To dobrze że sie wybawiłaś no i czekamy na fotkiwitajcie witajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!
pewnie od gardla
w kazdym razie po 3 jakos sie zwinelismy z wesela,nozki nie nie bolalyupic tez sie nie upilam
jak moj szanowny P sie podniesie(bo wzial dzis urlop)(kurcze ja 3 dni i to cale dni ze swoim P w domu
),jak ja to wytrzymam????????
wybaczcie ale nie nadrobie zaleglosci![]()
No tak ale jak w piątek czy sobote dostane no to tydzien prawie na przyjazd MNie stresuj się, 11 dni to jeszcze sporo czasu ;-)![]()
wiktoria12
No kuźwa mogła by już być ale może jej nie bedzie bo to dopiero drugi raz bym miała po porodzie wiedz niewiemno wiki twój M niedługo przyjeżdża więc spiesz się z tą @![]()
reklama
Podziel się: