a ja do kuchni jeszcze nie dotarłam
negocjuję z Miką jak posprząta zabawki to włączę dobranockęale kiepsko jej idzie więc chyba z bajki nici
![]()
To daleko musisz miec ta kuchnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja do kuchni jeszcze nie dotarłam
negocjuję z Miką jak posprząta zabawki to włączę dobranockęale kiepsko jej idzie więc chyba z bajki nici
![]()
Nie podoba Jej sie krowkata druga bajka jakas taka dziwna,nie przypadła Oliwce do gustu,nudzi jej się przy niej.:-)
Nie wystrasz nie wystraszę trzeba się jakoś poznawać ,Wiktorii teraz nie ma to ja postanowiłam sie coś dowiedziećHello
rany to przesłuchanie jakieś????? bo nam wystraszysz nową mamusię
to tak jak ja :--
-(
Pięknie wow jak miło ,ze mi błysklawice wysyłasz tylko uważaj ,żeby mne w zadek nie trafić
i coś dla Oliwci
![]()
![]()
![]()
tylko gdzie jest Twinky-Winky???????????? pewnie szuka swojej gejowskiej torebki![]()