reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
SUPER:tak::tak::tak:

Szuka sobie mieszkania bo my chcemy sie jak najszybciej wyprowadzic a sama by tego nie utrzymała:no:

Zaraz kłade moje trzy mendy spac bo juz dostaje z Nimi furii:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Cos Im sie we łbach poprzestawiało chyba bo sa nie do wytrzymania:no:
a gdzie się wyprowadzacie????? jakoś niedawno chyba robiliście remont nic nie pisałaś o wyprowadzce:baffled::baffled::baffled:

i nie mów o dzieciach mendy Ty wyrodna matko:-D:-D:-D:-D:-D:-Dto kochane słoneczka, oj sorki kochane szczypiorki:laugh2::laugh2::laugh2:

szef wpadł na dłuższą chwilę i mnie wylogowało:eek::eek::eek::eek:
to dlaczego gotujesz takie niesmaczne zupy????:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad:baffled:ale chyba jeszcze zostało mi trochę już zrobionego mięska mielonego z pieczarkami to zrobię zapiekankę makaronową:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:i z głowy a na jutro cos wykombinuję wieczorem :tak::tak::tak:
nie niesmaczne tylko nie wiem jak to jest ze jak ugotuje to juz mi sie nie chce :zawstydzona/y::no:
lecę robić naleśniki bo nic dzisiaj na obiad nie mam Leszek juz wyskoczyłw czasie rpacy na obiad więc coś na szybko musze zrobić dla Laury i siebie Laura ma wykupione obiadki w szkole ale i tak ledwo co przyjdzie to już do garów zagląda :-D
oooooooooo nalesnikowo dzis Wiktoria nie tak trudno zrobic nalesniki co?:-p
Czesc dziewczyny :-) Ja z pazdziernikowek'o7. Kiedys dostalam zaproszenie na wasz watek i wreszcie udalo mi sie do was dotrzec. Ale tu ruch, jak w ulu :-D Przyjmiecie kolejna pszczole? ;-)
Witaj:-)
dobra dziewczyny ja spadam zycze Wam dobrej nocki kochane
nie piszcie za duzo... :-D:-D:-D
ide jeszcze cosik zjesc i dozywic fasoline :-D
dobranoc Patrysia:-D

Ja w koncu poszłam dziś do sklepu i kupilam kotlety sojowe na obiad młode ziemniaczki mąz zrobił sałatke z pomidorów i ogórków a zupa została:-ppotem wyszlismy za prezentem na parapetówke Kupilismy lampke bardzo ładna mam nadzieję ze sie spodoba a teraz czekam jak Wojtek usnie i pomisiuje sie troche z mężem :-p:zawstydzona/y::-D:-D:-Ddo jutra kobiety :-)

a gdzie się wyprowadzacie????? jakoś niedawno chyba robiliście remont nic nie pisałaś o wyprowadzce:baffled::baffled::baffled:

i nie mów o dzieciach mendy Ty wyrodna matko:-D:-D:-D:-D:-D:-Dto kochane słoneczka, oj sorki kochane szczypiorki:laugh2::laugh2::laugh2:
No i załujemy ze robilismy ten remont:no:Na szczescie nie włozylismy w niego duzo kasy no ale nie wiedzielismy ze to wszystko sie tak potoczy:no:

dobra cioteczki ja zmykam:tak::tak::tak: jutro odwiozę dziecinkę do przedszkola a ja jadę sprzątać kuchnię i może okna umyję :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:jak nie będzie deszczu:tak::tak::tak::tak:potem skoczę na przedstawienie do przedszkola i na angielski a jak jeszcze dam radę to wkleję fotki

dobrej nocki pa pa

reklama
Do góry