Mama Helenki
i Aniki :D
Wlasnie dzwoniłam do gina i moja cytologia jest ok![]()
Super

Sprawdziłam jedną grupę :-):-):-)
I nie mogłam się powstrzymać, żeby do was nie zajrzeć!Przyciągacie jak magnes!
...![]()
Ach ten nałóg

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie dzwoniłam do gina i moja cytologia jest ok![]()
Sprawdziłam jedną grupę :-):-):-)
I nie mogłam się powstrzymać, żeby do was nie zajrzeć!Przyciągacie jak magnes!
...![]()
O FUJJJJJJJJJJJJJJa miałam taką sąsiadkę, która w kuchni miała brudne garnki z całego tygodnia, delikatnie w pleśni, a na blacie nigdy nie byłlo miejsca,żeby choćby szklankę herbaty postawić
![]()
O jacieNIE WYOBRAZASZ SOBIE TEGO " ZAPACHU"" UHHHH TO DOPIERO..............![]()
o to fajnieWlasnie dzwoniłam do gina i moja cytologia jest ok![]()
o fuj co za oblechJa miałam taką sąsiadkę, która w kuchni miała brudne garnki z całego tygodnia, delikatnie w pleśni, a na blacie nigdy nie byłlo miejsca,żeby choćby szklankę herbaty postawić
![]()
pomysłowość moich dzieci mnie powala....wysłałam adama do warzywniczka po chleb mleko cebule ziemniaki i truskawki no kupił wszystko ładnie tylko truskawki położył na dno torby i powalił na to reszte zakupów....wyciągam to i mówie adam cholercia jak ty to pakowałeś przecież to jakaś mamałygaa mój synuś spokojnie odparł mamuśka to teraz szybko na durszlaczek przepukamy wodą do miseczek cukier śmietanka i pycha mus gotowy no nawet gnieść nie trzeba ja to jestem pomysłowy co????no łapy mi opadły głupawy dostałam a oni płukają je teraz w kuchni i szypułkują aż boje się tam wchodzić
![]()
hahaha genialny jestpomysłowość moich dzieci mnie powala....wysłałam adama do warzywniczka po chleb mleko cebule ziemniaki i truskawki no kupił wszystko ładnie tylko truskawki położył na dno torby i powalił na to reszte zakupów....wyciągam to i mówie adam cholercia jak ty to pakowałeś przecież to jakaś mamałygaa mój synuś spokojnie odparł mamuśka to teraz szybko na durszlaczek przepukamy wodą do miseczek cukier śmietanka i pycha mus gotowy no nawet gnieść nie trzeba ja to jestem pomysłowy co????no łapy mi opadły głupawy dostałam a oni płukają je teraz w kuchni i szypułkują aż boje się tam wchodzić
![]()