reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
meduska ty kochana uważaj bo domestos i ciąża to złe połączenie:tak:
No wlasnie meduska uwazaj:tak::tak::tak: ja w ciazy czyscilam cala lazienke chlorem a potem nastepne dwa dni zdychalam tak bylo mi nie dobrze:baffled:ja w pierwszej ciazy tez mialam przeprowadzke i mialam duzo roboty :tak::tak: i juz sobie powiedzialam ze nigdy w zyciu w ciazy nie bede sie przeprowadzac :-D:-D No i na szczescie jak bylam potem z Emily w ciazy to juz mieszkalismy na innym mieszkaniu:-D:-D

M poszedł mi do sklepu po zakupki na obiad:szok::szok::szok:I jak wroci to gdzies tam jedzie z jakims kolega:tak:
Dziewczynki sa marudne wiec pewnei niedługo pojda spac:-)

ja próbuje nadrobić na poboczu :-D tutaj na bierząco ale moja mała rozrabiaka niebardzo mi pozwala raczkuje wszędzie i wstaje gdzie się da więc biegam za nią żeby nic sobie nie zrobiła przed chwila dobrała się do pierdolnika tatusia :-D:-D czyli kosza w którym trzyma wszystko i nic oj będzie płakał :-D:-D:-D albo w końcu zrobi porzadek w co wątpię bardzo :laugh2:

ja próbuje nadrobić na poboczu :-D tutaj na bierząco ale moja mała rozrabiaka niebardzo mi pozwala raczkuje wszędzie i wstaje gdzie się da więc biegam za nią żeby nic sobie nie zrobiła przed chwila dobrała się do pierdolnika tatusia :-D:-D czyli kosza w którym trzyma wszystko i nic oj będzie płakał :-D:-D:-D albo w końcu zrobi porzadek w co wątpię bardzo :laugh2:
Znam to mam dokladnie to samo:tak::tak:Emily nie da mi tez nic zrobic bo wszedzie jej pelno albo jak juz siedze przed kompem to wspina mi sie na nogi itd ale zaraz idzie spac wiec bede miala spokoj:tak::tak:

MALINKA
Ale ta Twoja Julcia dzielna i odwazna:tak::tak::tak:Super:-)Zobaczysz jak bedzie Tobie opowiadała po powrocie do domu:tak::tak::tak:

MEDEUSKA
Sprzataj Kochana ale z umiarem:-);-)

dowikluś julka po mamusi zwierzę stadne więc jej dzieci jak powietrza brakowało dżizas najgorsze to że teraz będzie musiała do września czekać na następną wizytę jak my to przeżyjemy:szok::szok::szok::szok:dowikluś twój chłop to taki dobrze wychowany ja ci chyba mojego piotrka na wychowanie podeślę:rofl2:

jest gorzej niż myślałam.... dopiero skończyłam myć piecyk!! boże jak ja to wszystyko doprowadze do ładu....:confused2: jak można miec taki uwalony piecyk piekarnik i wszystko naokoło:szok: z piekarnika ze środka 10 razy wymieniałam dosłownie(!) czarnobrązową wodę!!!!!!! i jeszcze zjakies ponad 10 brązową!!! 2 godz myłam jedną rzecz:szok:
Ty sie tam nie przemeczaj tak bardzo :no:
a swoja drogA TO NIEZLE MUSIAL BYC USWINIONY TEN PIEKARNIK :sorry:
Kochana nawet nie wiesz jak mi pomaga:tak: wanne on wczoraj szorował 2 godziny:tak: ja powiedzialam mu jescze zanim sie wprowadzimy ze jej nie tkne- bo aż brązowa z brudu-jakby nie myta przynajmniej rok!!! wyszorowal pieknie do białego-az byłąm w szoku- wszystkie kotły kurzu pobieżnie mi pozmywał ja juz sobie tylko na picus glancus sama zrobie tak jak on by nie zrobił:-D no i on wiekszosc rzeczy pakuje- naprawde wczoraj baaaaaardzo dużo zrobił, no ale ja tez sie narobilam jakby nie było- teraz to ja nawet nie wiem za co sie zlapac bo w tym rozpieprzu to za bardzo tez nie mam jak-wszedzie meble nastawiane po całym mieszkaniu-ale w czwrtek beda wywozic i bedzie ok:tak::tak::tak:
tyle dobrze ze Ci pomaga bo byloby zle :confused2:
A wiec tak, pranie juz rozwieszone, szkody oblczone-to co miało sie pofarbowac ( nie byloby szkoda ) nie pofarbowalo, to co liczylam, że wyjdzie bez szwanku jest w łaty, wszytskie moje majteczki i piotra biale bokserki równiótko na delikatnym różu. 4 sztuki do poprawki, moze jeszcze jakis cud, 4 do wyrzucenia-żal tylko 2. Tak więc nie jest tak źle, Najgorzej, e ten komplecik dla Julki wyszedł różowy, a ja chciała jej biały specjalnie kupić bo różu ma od cholery. Dobrze chociaz ze ładnie wyszło...

Mała przysnęła potrudach i znojach, wiec lece na bardzo szybki zakup, tylko maslo mi potrzebne, pogoda do bani, wiec nawet wlosów nieukladam. Musze wejsc do Kumpeli z salony spod bloku umówić siebei i mała na ścięcie. TYlko najpierw iotr musiałby mi włosy farbnąć, a przy małej to nie zabawa.
Jeszcze tu wlece
heh mowisz Piotr Ci wlosy farbuje??
ja to sama musze :sorry:
ale wiem jak to przy dziecku...
ostatnio farbowalam i cala pizamka od malego w kropki bo stal kolo mnie i nie dalos ie go wygonic...
a ze mnie taka oferma :laugh2:

reklama
dowikluś julka po mamusi zwierzę stadne więc jej dzieci jak powietrza brakowało dżizas najgorsze to że teraz będzie musiała do września czekać na następną wizytę jak my to przeżyjemy:szok::szok::szok::szok:dowikluś twój chłop to taki dobrze wychowany ja ci chyba mojego piotrka na wychowanie podeślę:rofl2:
:-D:-D:-DOn dobrze wychowany:-D:-D:-D:-D:szok:Poszedł do sklepu bo inaczej nie miałby obiadu:-D;-)A poza tym z czystym sumieniem bedzie mogl jechac sobie z kolega:-D:-D:-D

A dlaczego Julka tera zpojdzie dopiero we wrzesniu:baffled:?
Dzisiaj to jest tylko takie zapoznanie

Do góry