reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja tylko na chwilke zanim M sie kompie bo później nie ma szans żebym na kompie posiedziała bo ogląda samochody jutro też jedziemy do Myslenic do Bochenka oglądać autka.Miłego wieczorku i dobranoc bo na 100% dzisiaj już nie zaglądne do was :-( :-(

WIKTORIA
Super ze zajrzałas do nas:tak::tak::tak:Milego wieczorku zycze:-);-)

Moje male zaraz beda sie kapaly i moze uda mi sie Je wczesniej polozyc:-)Ale One sa ostatnio marudne a jakie fochy stale strzelaja:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bez powodu:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Cześc babeczki.juz jestem :-):-):-):-):-):-)

niedawnno wrócilismy do domu.Fajnie było,wypoczęłam sobie trochę.
Tylko szkoda że pogoda do bani,nie moglismy nawet pójść na spacer bo co chwila padał deszcz.
Oliwka szalała z dziadkami.wyspała sie tam,spała 3h :tak::tak::tak: i teraz juz lezy w łóżeczku,powinna zaraz usnąć.

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin męża joanny kochana niech twoje kochanie kocha cię mocno mocno szanuje dużo kasy do domku przynosi i na rękach nosi:tak::tak::tak:
Dołączam się do życzeń.Wszystkiego Najlepszego :-):-):-):-)

No rzeczywiście pustki dzis ogromne tu na forum.

Dołaczam sie do zyczen:tak::tak::tak:

No wkoncu dotarł:szok:Zaraz pojde na t

Gratuluje zakupu:tak::tak::tak:Fajnie ze udało sie tak tanio kupic super wozeczek:-):tak:

Jak tego szukac Kochana:baffled:Ja byłam dzisiaj w sklepie h&m i nie było zadnych wyprzedazy:no::no::no::no:
kochana ja wpisalam kiedy w google i tak znalazlam ta stronke ale nie mam pojecia czy w Pl tez taka strona istnieje:no::no::no: wkleje ci niemiecka jak chcesz H&M Shop Online szukalam tez polskiej ale nie umiem znalesc wiec chyba niema:no::no::no: bylam przed chwilka na tej stronie i musze wam powiedziec ze mialam szczescie bo juz nie ma tych rzeczy co ja kupilam wszystko juz wysprzedane:szok::szok::szok: kiedys jak zamawialam razem z Ania to nie zdarzylam sie zalogowac a juz bylo prawie wszystko wysprzedane ludzie sie ciepia jak na swieze buleczki :szok::szok::szok:

:tak::tak:a&e prosimy o focie zakupów:tak::tak:
karola jaki wózeczek chwal się kochana:tak::tak:
dowikluś jak ta bliźniaki takie żwawe jak twoje szczypiorki to ty dzisiaj padniesz o 22 :-D:-Da kupiłaś coś w h&m ????????? ja ostatnio widziałam fajne spodnie dla julci tylko cena nie fajna bo 109 zł:no:
fotki wkleje kochana jak mi paczka przyjdzie:tak::tak::tak:

ja uwielbiam kupować julce gumeczki spineczki...a w h&m zawsze mają fajne zresztą ubranka też bardzo lubię ubrania z h&m antek nosi teraz body po julce czyli sprzed 5 lat i nadal są fajne :tak:tylko mało tego bo julia to miała 90% różu:-D
Przyznaje racje te ciuchy z h&m sa bardzo dobre gatunkowo i bardzo ladne wiec wole zawsze wydac wiecej i kupic cos porzadnego w H&M niz kupic tanioche ktora po paru praniach moge wyrzucic:tak::tak::tak: a co najlepsze wszystkie ciuchy z H&M sa przystosowane do suszenia w suszarce i nie musze sie marwic ze mi sie skorcza bo ja wszystkie ciuchy od Emily wkladam do suszarki:tak::tak::tak:

MALINUS
A jakie fajne szczotki do włosow hello kitty maja w h&m:tak::tak::tak:
Ja moim dziewczynkom kupilam ostatnio:-):tak:
Nawet mi nie mow kochana o hello kitty bo ja jestem na tym punkcie chora kupuje wszystkie ciuszki jakie tylko maja w H&M z hello kitty ale nie tylko ciuchy ostatnio kupilam jej hustawke basenik rowerek reczniki .......itd no po prostu chora jestem na punkcie hello kitty:-D:-D:-D:-D

A&E
Weszła sobie na ta stronke i jeszcze troszke tych ubran tam zostało:-)
U nas nie ma czegos takiego:no:

Mlode własnie wypily mleczko i ciekawe kiedy usna:baffled:Spaly dzisiaj bardzo malo w dzien i byly baaardzo marudne

A&E
Weszła sobie na ta stronke i jeszcze troszke tych ubran tam zostało:-)
U nas nie ma czegos takiego:no:

Mlode własnie wypily mleczko i ciekawe kiedy usna:baffled:Spaly dzisiaj bardzo malo w dzien i byly baaardzo marudne
tak zostalo ale juz nie z tych co byly ponad 50% przecenione :no::no::no: te najladniejsze i najtansze szybciutko poszly:tak::tak::tak:

reklama
Do góry