wiktoria12
Mama i żona :)
I ja sie do życzonek dołączamwszystkiego najlepszego w dniu urodzin męża joanny kochana niech twoje kochanie kocha cię mocno mocno szanuje dużo kasy do domku przynosi i na rękach nosi![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja sie do życzonek dołączamwszystkiego najlepszego w dniu urodzin męża joanny kochana niech twoje kochanie kocha cię mocno mocno szanuje dużo kasy do domku przynosi i na rękach nosi![]()
Dołączam się do życzeń.Wszystkiego Najlepszego :-):-):-):-)wszystkiego najlepszego w dniu urodzin męża joanny kochana niech twoje kochanie kocha cię mocno mocno szanuje dużo kasy do domku przynosi i na rękach nosi![]()
kochana ja wpisalam kiedy w google i tak znalazlam ta stronke ale nie mam pojecia czy w Pl tez taka strona istniejeDołaczam sie do zyczen
No wkoncu dotarłZaraz pojde na t
Gratuluje zakupuFajnie ze udało sie tak tanio kupic super wozeczek:-)
Jak tego szukac KochanaJa byłam dzisiaj w sklepie h&m i nie było zadnych wyprzedazy
![]()
fotki wkleje kochana jak mi paczka przyjdziea&e prosimy o focie zakupów
karola jaki wózeczek chwal się kochana
dowikluś jak ta bliźniaki takie żwawe jak twoje szczypiorki to ty dzisiaj padniesz o 22a kupiłaś coś w h&m ????????? ja ostatnio widziałam fajne spodnie dla julci tylko cena nie fajna bo 109 zł
![]()
Przyznaje racje te ciuchy z h&m sa bardzo dobre gatunkowo i bardzo ladne wiec wole zawsze wydac wiecej i kupic cos porzadnego w H&M niz kupic tanioche ktora po paru praniach moge wyrzucicja uwielbiam kupować julce gumeczki spineczki...a w h&m zawsze mają fajne zresztą ubranka też bardzo lubię ubrania z h&m antek nosi teraz body po julce czyli sprzed 5 lat i nadal są fajnetylko mało tego bo julia to miała 90% różu
![]()
Nawet mi nie mow kochana o hello kitty bo ja jestem na tym punkcie chora kupuje wszystkie ciuszki jakie tylko maja w H&M z hello kitty ale nie tylko ciuchy ostatnio kupilam jej hustawke basenik rowerek reczniki .......itd no po prostu chora jestem na punkcie hello kittyMALINUS
A jakie fajne szczotki do włosow hello kitty maja w h&m
Ja moim dziewczynkom kupilam ostatnio:-)![]()
tak zostalo ale juz nie z tych co byly ponad 50% przecenioneA&E
Weszła sobie na ta stronke i jeszcze troszke tych ubran tam zostało:-)
U nas nie ma czegos takiego
Mlode własnie wypily mleczko i ciekawe kiedy usnaSpaly dzisiaj bardzo malo w dzien i byly baaardzo marudne
????????????????? i to wszytko co pisac ci sie kochana nie chce