reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobra teraz już znikam:tak:jak nie wyłączę kompa to wsiąknę tu na dłużej:-D:-D:-D:-D
do potem
p.gif
a.gif
empty.gif
p.gif
a.gif
empty.gif

empty.gif

reklama
Hej Kobietki:-) Zagłosowałam już na NK na te Laseczki, które chciały...:tak:
Głowę mam dziś ciężką jakby ważyła 10 kg. , nie wsypałam się.
Mój już pojechał szykować się na koncert, tylko pogoda znów do du...y :wściekła/y: A chciałam potem jechać tam z małymi...:happy:

Anabuba no fakt są jeszcze przyjemniejsze rzeczy nocą ,niż gadanie ;-);-);-)
Co do porządków na strychu to ja się zabieram za nasze poddasze już od nie wiem kiedy i co pójdę trochę zrobię, to zawsze mi wypada coś ważniejszego i potem znów muszę się zabierać za sprzątanie od początku bo już się zdąży nabałaganić. Aż mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

O.k. Ja uciekam bo obiecałam synkowi zrobić sałatkę :tak: A potem jadę na obiad do rodziców, a raczej do taty, bo mama wyjechała:happy:
A to dla tych co lubią kawkę.Czyli dla mnie też . SMACZNEGO !!!
kawa.jpg

Ostatnia edycja:
Witam i ja
Wiktoria ma od rana 38,7:no:Ale nocke ładnie przespala,wstała tylko kolo 7 rano i poszła siusiu:tak::tak::tak:

ANABUKA
Dzieki za radybo zapomniałam zeby podawac Jej probiotyk:tak:Dzisiaj zaraz Jem da:-)
Jesli chodzi o pyralgine to ja mam pełno w lodowce ale daje tylko jak nie schodzi goraczka od niczego innego i 1/3 czopka:-)Kiedys jak Jej dalam to za szybko zeszła Jej goraczka i jakos dziwnie mi odjezdzała-ale to tylkko raz sie zdarzyło.Raz to wogole pyralgina nie zbiła Jej goraczki:no:

U nas pogoda jakby lepsza bo nie pada:tak:Nawet swieci słonce ale nadal wieje:no:

hej dziewczyny, ale mam tyły. Witam każda z osobna. Mamy piękna niedzielę, może chociaz tydzień skończy się przyjemnie, bo wczorajszy dzien zaczal sie trupio, doslownie. I juz byl nieciekawy prawie ze do konca:no:

Nie dam rady nadrobic pewnie tego co pisałyście, z reszta mam kaca i łeb mi pęka-więc nawet nie próbuje.:sorry:

Dzis z babcia jedziemy do prababci, ale dopiero po południu, musze sie wykurowac do tego czasu:-)

zronbiłam wczoraj ciacho-pycha-ponad pół blachy nie ma a jeszcze babci musze isc zaneisc:-D

tyle że biszkopt musialam robic 2 razy bo 1 mi sie zharał od góry:crazy: a robiłam tyle co zwykle i na takiej samej temp.. ale to chyba od piekarnika zależy.....:sorry:

reklama
jak zrobie u kolegi fotografa fotki to wkleje:-D:-D:-D

ja tez nie:-D jak jest konkus to sie zgłąszam, cholera wie o co chodzi:-D:-D:-D:-D:-D

Logowanie do nasza-klasa.pl

NOWY LINK_tamten źle wpisałam:-D:-D:-D:-D:-D
No ja zagłosowałam śliczne to zdjęcie masz
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla laury córki mlenki sto lat sto lat
1593.gif
Ja sie też dołączam
a to dla naszej anabubki:-D:-D
110.gif
Fajne
pogniewalyscie sie na mnie czy co ?mam wrazenie ze mnie nie zauwazacie :-(co zle zrobilam ?:baffled:
Nie gniewamy sie nic nie zrobiłaś czasem tak jest
Hej Kobietki:-) Zagłosowałam już na NK na te Laseczki, które chciały...:tak:
Głowę mam dziś ciężką jakby ważyła 10 kg. , nie wsypałam się.
Mój już pojechał szykować się na koncert, tylko pogoda znów do du...y :wściekła/y: A chciałam potem jechać tam z małymi...:happy:

Anabuba no fakt są jeszcze przyjemniejsze rzeczy nocą ,niż gadanie ;-);-);-)
Co do porządków na strychu to ja się zabieram za nasze poddasze już od nie wiem kiedy i co pójdę trochę zrobię, to zawsze mi wypada coś ważniejszego i potem znów muszę się zabierać za sprzątanie od początku bo już się zdąży nabałaganić. Aż mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Daj mi namiary na NK
O.k. Ja uciekam bo obiecałam synkowi zrobić sałatkę :tak: A potem jadę na obiad do rodziców, a raczej do taty, bo mama wyjechała:happy:
A to dla tych co lubią kawkę.Czyli dla mnie też . SMACZNEGO !!!
Zobacz załącznik 140585
Dzieki napiła bym sie takiej
A ja sie witam niedzielowo my wczoraj gości mieliśmy pojechali dopiero o 23:30 M sie opił i teraz leży bo go głowa boli a dotego go grypa łapie ja oczywiscie go lecze lekarstwami i sobą wiecie co mam namyśli :-D:-D:-D

Do góry