reklama
Makunga
Fanka BB :)
Hej Kobietki:-) Zagłosowałam już na NK na te Laseczki, które chciały...
Głowę mam dziś ciężką jakby ważyła 10 kg. , nie wsypałam się.
Mój już pojechał szykować się na koncert, tylko pogoda znów do du...y
A chciałam potem jechać tam z małymi...
Anabuba no fakt są jeszcze przyjemniejsze rzeczy nocą ,niż gadanie ;-);-);-)
Co do porządków na strychu to ja się zabieram za nasze poddasze już od nie wiem kiedy i co pójdę trochę zrobię, to zawsze mi wypada coś ważniejszego i potem znów muszę się zabierać za sprzątanie od początku bo już się zdąży nabałaganić. Aż mi wstyd

Mój już pojechał szykować się na koncert, tylko pogoda znów do du...y

Co do porządków na strychu to ja się zabieram za nasze poddasze już od nie wiem kiedy i co pójdę trochę zrobię, to zawsze mi wypada coś ważniejszego i potem znów muszę się zabierać za sprzątanie od początku bo już się zdąży nabałaganić. Aż mi wstyd

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ja tez ide bo chceleciec z Paulina d kosciola a mala zostaiwe u mamy
a potem do mamy na obiad wiec zamelduje sie wieczorem
papapa
a potem do mamy na obiad wiec zamelduje sie wieczorem
papapa
Witam i ja
Wiktoria ma od rana 38,7
Ale nocke ładnie przespala,wstała tylko kolo 7 rano i poszła siusiu

ANABUKA
Dzieki za radybo zapomniałam zeby podawac Jej probiotyk
Dzisiaj zaraz Jem da:-)
Jesli chodzi o pyralgine to ja mam pełno w lodowce ale daje tylko jak nie schodzi goraczka od niczego innego i 1/3 czopka:-)Kiedys jak Jej dalam to za szybko zeszła Jej goraczka i jakos dziwnie mi odjezdzała-ale to tylkko raz sie zdarzyło.Raz to wogole pyralgina nie zbiła Jej goraczki
U nas pogoda jakby lepsza bo nie pada
Nawet swieci słonce ale nadal wieje
Wiktoria ma od rana 38,7

ANABUKA
Dzieki za radybo zapomniałam zeby podawac Jej probiotyk

Jesli chodzi o pyralgine to ja mam pełno w lodowce ale daje tylko jak nie schodzi goraczka od niczego innego i 1/3 czopka:-)Kiedys jak Jej dalam to za szybko zeszła Jej goraczka i jakos dziwnie mi odjezdzała-ale to tylkko raz sie zdarzyło.Raz to wogole pyralgina nie zbiła Jej goraczki

U nas pogoda jakby lepsza bo nie pada

luna665
Mama grudniowa 2007
hej dziewczyny, ale mam tyły. Witam każda z osobna. Mamy piękna niedzielę, może chociaz tydzień skończy się przyjemnie, bo wczorajszy dzien zaczal sie trupio, doslownie. I juz byl nieciekawy prawie ze do konca
Nie dam rady nadrobic pewnie tego co pisałyście, z reszta mam kaca i łeb mi pęka-więc nawet nie próbuje.
Dzis z babcia jedziemy do prababci, ale dopiero po południu, musze sie wykurowac do tego czasu:-)

Nie dam rady nadrobic pewnie tego co pisałyście, z reszta mam kaca i łeb mi pęka-więc nawet nie próbuje.

Dzis z babcia jedziemy do prababci, ale dopiero po południu, musze sie wykurowac do tego czasu:-)
medeuska
październikowa mama'09
no własniemedeuska bedziemy mogly sobie razem zrobic zdjecie z brzuszkiem ;-)

jak bedziesz chciałą to możesz jechac ze mną do kolegi

medeuska
październikowa mama'09
zronbiłam wczoraj ciacho-pycha-ponad pół blachy nie ma a jeszcze babci musze isc zaneisc
tyle że biszkopt musialam robic 2 razy bo 1 mi sie zharał od góry
a robiłam tyle co zwykle i na takiej samej temp.. ale to chyba od piekarnika zależy.....

tyle że biszkopt musialam robic 2 razy bo 1 mi sie zharał od góry

reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
No ja zagłosowałam śliczne to zdjęcie maszjak zrobie u kolegi fotografa fotki to wkleje
ja tez niejak jest konkus to sie zgłąszam, cholera wie o co chodzi
Logowanie do nasza-klasa.pl
NOWY LINK_tamten źle wpisałam![]()
Ja sie też dołączamwszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla laury córki mlenki sto lat sto lat![]()
Fajnea to dla naszej anabubki![]()
Nie gniewamy sie nic nie zrobiłaś czasem tak jestpogniewalyscie sie na mnie czy co ?mam wrazenie ze mnie nie zauwazacie :-(co zle zrobilam ?![]()
Daj mi namiary na NKHej Kobietki:-) Zagłosowałam już na NK na te Laseczki, które chciały...
Mój już pojechał szykować się na koncert, tylko pogoda znów do du...yA chciałam potem jechać tam z małymi...
Co do porządków na strychu to ja się zabieram za nasze poddasze już od nie wiem kiedy i co pójdę trochę zrobię, to zawsze mi wypada coś ważniejszego i potem znów muszę się zabierać za sprzątanie od początku bo już się zdąży nabałaganić. Aż mi wstyd![]()
Dzieki napiła bym sie takiejO.k. Ja uciekam bo obiecałam synkowi zrobić sałatkęA potem jadę na obiad do rodziców, a raczej do taty, bo mama wyjechała
A to dla tych co lubią kawkę.Czyli dla mnie też . SMACZNEGO !!!
Zobacz załącznik 140585
A ja sie witam niedzielowo my wczoraj gości mieliśmy pojechali dopiero o 23:30 M sie opił i teraz leży bo go głowa boli a dotego go grypa łapie ja oczywiscie go lecze lekarstwami i sobą wiecie co mam namyśli

Podziel się: