reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje małpy juz nie spia:no:Wiki niby nie ma na razie goraczki ale strasznie marudzi:no::no::no:
JOANNA
Ja bylam z Nia w piatek u lekarza,ale gdyby nie było poprawy to jutro napewno tez pojde:tak:Moje tez jak sa chore to uwielbiaja sie przytulac:tak::tak::tak:Czasmi az do przesady,a teraz jakl jeszcze chodze do pracy to juz wogole jak wracam to na mnie siedza prawie caly czas:-D:tak:

Zmykam bo niedługo bede miala obiadek i musez mlodego uszykowac na te urodziny

reklama
asia z tego co ja pamiętam ze szkoły to niby ospa lubi ciepło i dlatego powiino się siedzieć z dziećmi w domku :tak::tak::tak:
ja truskawki chyba kupię jutro albo we wtorek i zrobie naleśniki z truskawkami a moża antoszka pozwoli i zrobie knedle albo pierogi z truskawkami:tak:ostatnio zrobiłam makaron świderki z sosikiem truskwkowym jami wszyscy się najedliśmy:tak:

witam laseczki niedzielnie:happy:
u nas słonko świeci i niby jest 20 stopni na termometrze ale wieje tak że głowę mi urywa:wściekła/y::wściekła/y:
antocha w nocy znów zaczął koncert na całe gardło pić nie jeść nie smoczka nie wkurzona na maxa i paająca na twarz wziełam go o 1 w nocy do nas do łóżka wtulił się pupką w tatusia łapkami złapał mnie za policzki i spał z nami do 8.10 normalnie wyspałam się tego mi było trzeba i jemu widać też:tak:marudre zaczyna nam niestety brzydko kasłać więc jutro idę z nim do pani doktor bo boję się że zmieni się to w coś gorszego a zresztą lepiej niech go osłucha dla mojego spokoju sumienia:tak:
asia współczuję ospy razy 2 ale z drugiej strony lepiej teraz jak w wakcje lub w środku roku szkolnego jak mają dużo materiału do przerobienia:tak:
dowikluś i jak wiki po antybiotyku????
anabubka jak porządeczki strychowe znalazłaś tam jakiś skarb????:-D
wiki ty zboczeńcu w leczeniu mężusia:rofl2:
agunia to jak wyrobicie się z przeprowadzką???
a ania ma dostęp do neta ale cuś jej nie widać:sorry:
patrysiu odbiłaś sobie brak teściów w domku???
a&e co u ciebie kochana??5 zębów to i tak nieźle moja jula na rok miała 2:szok:
coś jeszcze chciałam tylko co:eek::eek:
No to super kochana ze sie wyspalas:tak::tak::tak:
A u mnie jakos wenny brak zab mnie boli jak cholera i nic mi sie nie chce m w pracy wiec siedzimy z Emily w domu rano bylo piekne sloneczko a teraz od 12 non stop pada:szok::szok::szok::szok:

Moje małpy juz nie spia:no:Wiki niby nie ma na razie goraczki ale strasznie marudzi:no::no::no:
JOANNA
Ja bylam z Nia w piatek u lekarza,ale gdyby nie było poprawy to jutro napewno tez pojde:tak:Moje tez jak sa chore to uwielbiaja sie przytulac:tak::tak::tak:Czasmi az do przesady,a teraz jakl jeszcze chodze do pracy to juz wogole jak wracam to na mnie siedza prawie caly czas:-D:tak:

Zmykam bo niedługo bede miala obiadek i musez mlodego uszykowac na te urodziny
No szczypiorki tesknia napewno za mamusia jak jest w pracy i potem podwujnie sie przytulaja:-):-):-):-):-)

Mi sie dziiaj jakos nic nie chce ok 13 wyciagnelam zelasko zeby poprasowac i dalej tak sobie stoi i czeka nie wiem na co a ja nic nie wyprasowalam:szok::szok::szok:
chyba ta pogoda i ten bol zeba tak na mnie dzisiaj dziala:szok:

a&e współczuję bólu zęba:-:)-(wziełaś jakąś tabletkę????dobry jest ketonal bo pomaga nawet na bardzo mocne bóle zębów:tak:
u nas też rano świeciło piękne słoneczko ale wiało a teraz wiatr co prawda ucichł ale za to ponuro i zaraz pewnie będzie lało:wściekła/y:antek śpi z tatusiem a ja prasuje miałam zostawić sobie na jutro ale stwierdziłam że korzystam póki piotr w domu bo nie wiadomo czy jutro antoszka pozwoli poprasować:sorry:

a&e współczuję bólu zęba:-:)-(wziełaś jakąś tabletkę????dobry jest ketonal bo pomaga nawet na bardzo mocne bóle zębów:tak:
u nas też rano świeciło piękne słoneczko ale wiało a teraz wiatr co prawda ucichł ale za to ponuro i zaraz pewnie będzie lało:wściekła/y:antek śpi z tatusiem a ja prasuje miałam zostawić sobie na jutro ale stwierdziłam że korzystam póki piotr w domu bo nie wiadomo czy jutro antoszka pozwoli poprasować:sorry:
tak wzielam ale pomoglo tylko na chwile:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a tych tabletek co ty pisalas nie mam i nawet nie wiem czy takie sa w DE :-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a ja boje sie dentysty jak ognia wiec nie wiem czy pojde ale jak tak dalej bedzie to napewno bede musiala isc:-:)-:)-(

To moze i moje wyprasujesz bo ja sie juz za prasowanie dosc dlugo zabieram i sie zabrac nie umiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

kochana dawaj to wyprasuje :-D:-D:-D:-Dto akurat bardzo lubię robić:tak::tak:
dentysty to ja sie też boję jak ognia a ketonal dobrze mieć w domu poproś anię jak jest teraz w polsce niech ci kupi jedyny minus bo to lek na receptę ale jak zagada z babeczką w aptece to jej sprzeda a jest rewelka piotrka jakiś czas temu bolał ząb tak że apap czy alev to wcale mu nie pomagały wzioł 2 ibupromy max pomogły na godzinę a potem znów to samo i mi się przypomniało że mam ketonal forte dałam mu tabletkę zażartowałam że to wiagra bo tez niebieska i po 30 minutach przestało go boleć i co ciekawsze do tej pory nie boli:szok:no niby mamy iść do dentysty ale wiecznie albo kasy brakuje albo czasu tak to jest jak się ma stracha to pretekst zawsze się znajdzie:zawstydzona/y:

E&E
Wspolczuje bolu zeba:no::no::no:Ja tez sie boje dentysty jak cholera
Ja tez musialabym zabrac sie za prasowanie ale jakos weny brak:no:Moze jutr ,a moze wcale i poczekam az ktos sie zlituje i mi to wyprasuje:-D;-)
Dzisiaj M zrobil koktail truskawkowy to sobie pozniej wypije tylko niech sie porzadnie schlodzi:tak::tak::tak:

Dominik poszedl juz na te urodziny a M spi:tak:Dziewczynki jakos sie na razie bawia:tak:
Wiktoria nie ma na razie goraczki ,wiec pewnie antybiotyk zaczał dzialac:tak::tak::tak:Jak troszk epozniej nie bedzie slonca to wezme mlodych troszke na plac

kochana dawaj to wyprasuje :-D:-D:-D:-Dto akurat bardzo lubię robić:tak::tak:
dentysty to ja sie też boję jak ognia a ketonal dobrze mieć w domu poproś anię jak jest teraz w polsce niech ci kupi jedyny minus bo to lek na receptę ale jak zagada z babeczką w aptece to jej sprzeda a jest rewelka piotrka jakiś czas temu bolał ząb tak że apap czy alev to wcale mu nie pomagały wzioł 2 ibupromy max pomogły na godzinę a potem znów to samo i mi się przypomniało że mam ketonal forte dałam mu tabletkę zażartowałam że to wiagra bo tez niebieska i po 30 minutach przestało go boleć i co ciekawsze do tej pory nie boli:szok:no niby mamy iść do dentysty ale wiecznie albo kasy brakuje albo czasu tak to jest jak się ma stracha to pretekst zawsze się znajdzie:zawstydzona/y:
Boroczko nie bede cie obciarzac bo bys do jutra z tym praniem siedziala bo ja mam dobre 5 koszy do prasowania jak nie jeszcze wiecej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Zaraz ide Emily polozyc spac i bede musiala sie za to pomalutku wziasc:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A co do tych tabletek to bede mussiala Ani napisac smsa bo widze ze tutaj jakos sie nie pokazuje:no::no::no:
E&E
Wspolczuje bolu zeba:no::no::no:Ja tez sie boje dentysty jak cholera
Ja tez musialabym zabrac sie za prasowanie ale jakos weny brak:no:Moze jutr ,a moze wcale i poczekam az ktos sie zlituje i mi to wyprasuje:-D;-)
Dzisiaj M zrobil koktail truskawkowy to sobie pozniej wypije tylko niech sie porzadnie schlodzi:tak::tak::tak:

Dominik poszedl juz na te urodziny a M spi:tak:Dziewczynki jakos sie na razie bawia:tak:
Wiktoria nie ma na razie goraczki ,wiec pewnie antybiotyk zaczał dzialac:tak::tak::tak:Jak troszk epozniej nie bedzie slonca to wezme mlodych troszke na plac
hihihih no to super ze masz taka nadzieje to moze poczekam razem z toba i nad moim prasowaniem tez ktos sie zlituje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Emily juz spi tak wiec ide sie zabrac za te nieszczesne prasowanie:eek::eek::eek:

Jutro musze na urodziny do chrzesnicy ale jakos mi sie wcale nie widzi zeby tam isc bo towarzystwo mi za bardzo nie odpowiada:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no ale coz jak mus to mus nawet nie wiem czy m ze mna pojedzie bo Emily sie polepszylo a teraz go chycilo goraczka kaszel katar nawet nie wiem czemu w takim stanie poszedl do roboty no ale z chlopem sie nie dogadasz:confused2::confused2::confused2:

Do góry