reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u mnie antni zasnoł to ja biegusiem pranko nastawione dzieciaczkom pościel zmieniłam ziemniaczki obrałam uraka doprawiłam antoniemu zupke nastawiłam i narazie mam luzik :tak:
dowikluś to masz dzień gościnny:-)
a gdzie anabubka?????????????

reklama
malinka teraz widze ze masz miedzy wszystkimi dziecmi odstępy po 5 lat:-D:-D

wyliczałaś to jakoś specjalnie?:-D

No to jestesmy po sniadanku:-)Zrobiłam juz sobie sernik na zimno:tak::tak::tak:i posprzatałam chatke:-)
Teraz zmykam z mlodymi na podworko niech sie troszke wyszaleja;-):-)

Witam,ja dopiero o 10-ej się z wyrka zwlekłam:-p.Przyszła dzisiaj kaszka Bebilon z tej gry co na BB w linku była :tak: i Julowi niezbyt smakuje:no:.
Moja mam wstaje o takiej porze :szok: Nie sądzę, żeby budziła małą :-D No ale dzieci są czujne, no i wzięła się przyzwyczaiła :baffled:
Moja babcia to też tak wstawała i jak wstałam o 8-ej to już nawet obiad naszykowany był:szok::tak::happy:.
własnie dopatrzyłam się u antoniego 4 zęba:tak::tak::tak::tak:tak więc mamy komplet jedynek:-D
To gratulacje:tak:,Antoś może już panienkom staniki bez użycia rąk rozpinać;-);-):-p:tak::-D.

a ja 3 :-D:-D:-D:-D:-D:-D dzis chyba dzień prania :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Dopisuję się do listy poniedziałkowych praczek,u mnie jedno;-):tak::cool:.

ello

ja zalatana teraz bede troche wiec wybaczcie ze tak malo siedze staram sie jak moge
Juz zaliczylam przymiarke, bylam w hurtowni i musze jeszcze na dzialke sie wybrac
Zakupy na jutro musze zrobic balony kupoic jakies piszczalki dla dzieci i picolo na toast :))

Oliwka spi już 2 godzinki :tak::tak::tak::tak: pranie wywiesiłam,nastawiłam drugie.obiadek gotowy.
także mam luzik :-)

malinka dasz mi ten przepis na te klopsiki w sosie koperkowym????
chyba przeoczyłaś,prosiłam Cię już chyba 2 razy ale mi nie odpisujesz :sorry:

reklama
wlasnie wlasnie malina dawj ten przepisa bo ja też chciałam:-p:-p

ah... nic nie zrobiłam...lenia mam-tylko pościeliłam łózko i ugotowałam kalafior- obiadu tez mi sie robic nie chce:sorry:

tylko pranie dzisiaj zrobiłam:sorry: i to 2 narazie bo wiecej mi sie nie chce:sorry:

Do góry