reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
nic, spadam-goraco nie chce m sie laptopa trzymac na sobie bo wieje gorącem a jak sie schylm to cisne brzuch:sorry:

dzisiaj nakupilam sobie 3 rozne ciasta w auchanie i sie objadlam:baffled: jescze jednego kawalka nie zjadlam bo juz za slodko mialam i ni ewiem czy dobry:-p:-p:-D:-D:-D:-D

Witam dziewczyny po moich wakacjach u rodzicow....
mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie ;-)
nie wiemy co sie stalo ze nie bylo tam internetu :eek:
no ale coz jakos trzebabylo wytrzymac
teraz juz jestem...
jednak dzis nie nadrobie zaleglosci - ups wogole ich nie nadrobie bo nie mam jak :laugh2:
dzis tylko pisze na chwilke - melduje sie ze zyje...

ostatnio wogole nie bylo z "nami" dobrze :no:
zaczelam krwawic :-(
pojechalismy do gina - mam jakas wolna przestrzen i mowil ze mozliwe ze krwawie dlatego ze jajniki moga byc jeszcze nie dojrzale w pelni... :sorry:
jednak na szczescie z dzidzia jest wszystko ok...
duze juz bylo
zdjecie usg tez mam :-)
kontrola na 28 lipca czyli za niedlugo juz sie nie moge doczekac moze poznam plec :baffled::sorry::-D

caluskam Was mocno dziewczyny i dobranoc :tak::tak::tak:
odezwe sie jak sie ogarne :laugh2:

hejka.

ale dzis skwar ,masakra,nie ma czym oddychać,na dworze gorzej duszno niz w domu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

wyszlismy z Oliwka na dwór po 17.00 i bylismy do 19.30 ale biegiem wracałysmy bo nagle się zrobiło ciemno,wielkie chmry szły i wiatrzysko silne.mówię oho zaraz burza będzie i migiem do domu,mało klapek z nóg nie pogubiłam :-D:-D:-D:-D:-D ale w ostatniej chwili dobiegłyśmy bo nagle ulewa,wiatrzysko takie sie zerwało że nie dałabym rady pachac wózka,straszne to było.

i burza była ale szybko przeszło więc teraz dopiero na kompa siadłam :tak::tak::tak::tak::tak::tak: ale widac że nowe czarne chmurzyska się zbierają i błyska sie gdzieś w oddali więc moze jeszzce cos najdzie bo zapowiadali burze w nocy.

Witam dziewczyny po moich wakacjach u rodzicow....
mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie ;-)
nie wiemy co sie stalo ze nie bylo tam internetu :eek:
no ale coz jakos trzebabylo wytrzymac
teraz juz jestem...
jednak dzis nie nadrobie zaleglosci - ups wogole ich nie nadrobie bo nie mam jak :laugh2:
dzis tylko pisze na chwilke - melduje sie ze zyje...

ostatnio wogole nie bylo z "nami" dobrze :no:
zaczelam krwawic :-(
pojechalismy do gina - mam jakas wolna przestrzen i mowil ze mozliwe ze krwawie dlatego ze jajniki moga byc jeszcze nie dojrzale w pelni... :sorry:
jednak na szczescie z dzidzia jest wszystko ok...
duze juz bylo
zdjecie usg tez mam :-)
kontrola na 28 lipca czyli za niedlugo juz sie nie moge doczekac moze poznam plec :baffled::sorry::-D

caluskam Was mocno dziewczyny i dobranoc :tak::tak::tak:
odezwe sie jak sie ogarne :laugh2:

pati super ze juz wróciłaś do nas :tak::tak::tak::tak::tak:
pewnie że nie zapomniałyśmy,pisałam dziewczynom na tajnym o Tobie :tak::tak::tak::tak::tak:

pokazuj usg :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

płci raczej sie jeszzce nie dowiesz bo to jeszcze za wczesnie kochana :no::no::no: musisz uzbroić się w cierpliwość :tak::tak::tak::tak::tak::-)

Patrysia, super, że jesteś z powrotem. Dobrze, że z dzidzią wszystko ok :tak:

Agnes, zazdroszczę tej burzy :-p

To sobie posiedziałam, Niki juz płacze...

Dobranoc

reklama
MH nie wiem czego tu zazdrościć :-p:-p:-p znowu grzmi i idzie raczej kolejna więc raczej nie posiedzę dziś za długo z wami :no::no::no::no::no::no:

mam nadzieje ze jutro bedzie choć trochę chłodniej bo popadamy jak muchy z tego skwaru :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry