reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u mnie pokazuje w sloncu 36,8 w domu 30:szok:

30?????????????????????/
u mnie 24.ufffff
wczoraj bylo 27 i bylo koszmarnie.ja jak jest tai upal jak wczoraj to tez rano wietrze,potem zaslaniam okna bo mam od poludnia i zachodu i zamykam ona,czasami w kuchni uchyle jak gotuje.i wiatrak caly dzien chodzi.dopiero wieczorem uchylam okna.

Ania a zamowilas juz pogode na slub?:-)

reklama
jak slonce swieci mi tu w okna i mam rolety opuszczone to i tak goraco:-p a co bedzoie w poludnie:baffled: od bgalkonu bedzie grzalo a tam rolet nie ma:no: dopiero goraco bedzie4:szok:

masakra jak za tydzien bedzie taki upal jak ja w tej kiecce sie nie ugotuje to bedzie extra:rofl2::laugh2:

to jakis koc powies na drzwi balkonowe i poem zamnknij balkon tak zeby go przycielo:-)bedzie chlodniej

az z ciekawosci sprawdzilam- u mnie 31 w domu:baffled:

ale teraz jak pootwieralam wszysto to taki fajny may wiaterek se zrobił:-D

30?????????????????????/
u mnie 24.ufffff
wczoraj bylo 27 i bylo koszmarnie.ja jak jest tai upal jak wczoraj to tez rano wietrze,potem zaslaniam okna bo mam od poludnia i zachodu i zamykam ona,czasami w kuchni uchyle jak gotuje.i wiatrak caly dzien chodzi.dopiero wieczorem uchylam okna.

Ania a zamowilas juz pogode na slub?:-)
ma byc 28st i sloneczko z przelotnymi opadami ale wiesz jak to jest z ta pogoda nikt nie p-otyrafi jej przewidzie4c:-D
to jakis koc powies na drzwi balkonowe i poem zamnknij balkon tak zeby go przycielo:-)bedzie chlodniej
wczoraj juz tak robilismy bo sie nie dalo wytrzymac

Teraz to mi wiatrak daje czadu wiec nie jest zle:-D

witam piątkowo:happy::happy::happy::happy:
u nas porannie przyjemnie miły chłodek:tak:troszkę słonka na termometrze 24 lekki wiaterek no rozkosz:rofl2:
nocka w miarę ok tzn antonio obudził si,e tylko 2 razy ale dla odmiany ja się budziłam bo przez tą @ brzuchol mnie bolał i miejsca sobie jakoś znaleź nie mogłam:sorry:
anabubka ciasto na niedzielę???????????taaaaa...ja w sobotę w pracy od 6.30 do 20 w niedzielę od 8.30 do 12 więc ostatnią rzeczą o jakiej będe myślała jest ciasto:-D:-Dale jeszcze ten weekend i następny i koniec z tym casto jupiii:happy:w tygodniu te 3 godinki to ok ale weekendy to jakaś masakra:szok:
ania jak stresik na tydzień przed??????????? nową torebkę kupujesz???ja kocham torebki:tak::tak::tak:
coś jeszcze chciałam ale cytatów nie zaznazyłam i mam amnezję:-p

reklama
Do góry