reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich świętujących.
Kochani odebrałam dziś dyplom ukończenia kursu dogoterapii.
:-):-):-):-):-):-):-)

Miałam dziś na egzaminie dziecko niewidome z protezowaną stópką :sorry:
Dziecko 2 letnie z mocnym autyzmem unikające psa jak ognia.
Wszyscy chcieli do psa tylko on nie :no:,ale dałam radę:-)
4 letnią Anielkę też autystyka,której tak się spodobała zabawa z Nilkiem,że rodzice ją zapisali do mnie na zajęcia indywidualne.:tak::-D:-D
Yuppi --mam pierwsze dziecko do terapii i to u siebie w domu.
Będą z nią przyjeżdżać od września.
Nawet nie wiecie jak się cieszę :-):-):-):-):-)
super!!!!jupiiii
witam dziewczynki:happy:
znów padam na twarz:-:)-:)-(
dziękuję za życzenia kochane jesteście:tak::tak::tak:
i również składam najlepsze życzenia wszystkim solenizantkom i jubilatkom(oj mnogo nas aneczek forumowych:-D)
jeszcze tylko jeden taki morerczy weekend przede mną uffffffffffff:rofl2:
dobrze ze tylko jeden :)
no i Brzydula się skończyła :tak::tak::tak::tak:

pati pisała mi sma-ka że znowu jest bez neta,padła jej karta graficzna :tak::tak::tak: jutro kolega ma to naprawiać,ale czy naprawi? :sorry:

pozdrawia wszystkich :-)

no to mnie uprzedzilas ja jestem po rozmowie z Patrysia :rofl2:

dzis wpadlam na chwilke moze z zrana bede miala wiecej czasu bo potem mam probna fryzure i musze kolor zrobic heheh a raczej balejaz:rofl2:
Juz sie stesknilam za moim Bodziem

A i dzwonila Agnieszka zadowolona z urlopu nad morzem Dzis wracali na slask:-)

Dobranoc

reklama

4 letnią Anielkę też autystyka,której tak się spodobała zabawa z Nilkiem,że rodzice ją zapisali do mnie na zajęcia indywidualne.:tak::-D:-D
Świetna wiadomość,gratuluję zdania egzaminu.
Anka26,07 super że panieński się udał;-):tak:.
Ja padnięta po maratonie w kuchni,pierogi i ruskie i z jagodami nalepione i większość zjedzone przez chłopaków i nawet sernik upiekłam na podwójne święto Małża:tak:.

Pustki...:szok:
Z Tata lepiej. Zuzka cos sie przebudza wogóle jeśc nie chce od paru dni.Jeden musi głupa robić z siebie a drugi karmi bo inaczej nic nie zje. Nie wiem co jest:baffled:
Idę się wykąpać i położyć -mam nadzieję że nie zadzwonią już ze szpitala. Mam ochotę na drinka-ale ktoś w razie co musi kierować:eek:
Jutro siostra wychodzi ze szpitala, ale będę teraz bidę miała-jak musiałam coś załatwić to zawsze z Zuzka została a teraz?;-)Będę musiała sobie sama radzić. Dobranoc

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEJ ANKI KTÓRA MA DZISIAJ URODZINY 100 LAT
urodziny4.gif
Dołanczam się wszystkiego naj

Część, wpadłam sie tylko przywitać i spadam bo tata jest w ciężkim stanie-wczoraj dzwoniliśmy w nocy po księdza bo było już naprawdę źle. Stan sie pogorszył w ciągu minuty. Byłam dziś rano u niego i jest trochę lepiej. Ale zawsze wieczorem jest gorzej-mam nadzieje że już sie nie pogorszy.
A siostra urtodziła dziewczynkę w sobotę o 3,30-więc zostałam prawdziwą Ciocią. Odezwę się wieczorem pa
Współczuję z powodu taty
Gratulację dla cioci

GRATULACJĘ!

Pustki...:szok:
Z Tata lepiej. Zuzka cos sie przebudza wogóle jeśc nie chce od paru dni.Jeden musi głupa robić z siebie a drugi karmi bo inaczej nic nie zje. Nie wiem co jest:baffled:
Idę się wykąpać i położyć -mam nadzieję że nie zadzwonią już ze szpitala. Mam ochotę na drinka-ale ktoś w razie co musi kierować:eek:
Jutro siostra wychodzi ze szpitala, ale będę teraz bidę miała-jak musiałam coś załatwić to zawsze z Zuzka została a teraz?;-)Będę musiała sobie sama radzić. Dobranoc
Dobrze że się poleprzyło a z dzieckiem dasz radę. Załatwianie potrwa trochę dłużej ale dasz rade

reklama
Witam:-)

ja wlasnie zjadłam śniadanko a Patrykowi gotuje zupe leczną bo mu się zachciało:szok:

mamita wspolczuje z powodu taty

as gratulacje:tak:

Do góry