reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama

:szok::szok::szok:Te lalki wygladaja jak niemowlaki:szok:
Tylko po co to komu:baffled:Dla malego dziecka sie nie nadaje a dorosli raczej nie bawia sie lalkami

Moje dziewczynki juz spia:tak::tak::tak:Wiki usnela w lozeczku a Klaudia w salonie na narozniku:-)

Te lalki kupują głównie kolekcjonerzy,albo osoby,które z jakichś powodów nie mogą mieć własnych dzieci.
Było na ten temat w "Rozmowach w toku,że te lalki pomagają kobietom pragnących dziecka i nie mogących mieć własnego nie zwariować.
One kupuja im wózki,łózeczka,zabawki i pielęgnują jak niemowlęta.:tak:

A ciężko mój suwaczek przesunąć do końca:-p:eek:?

Witaj,super,że wypadzik do miasta miłości się udał.O to będę nas uszy piekły,jak zaczniecie plotkować;-):tak::-D.

Podobne miałam w Studium Medycznym,tyle,że taki fantom noworodka kosztował 3-4 tysiaki i trochę cięższy był:tak:.

Julu mi rano narozrabiał :angry: zrobiłam herbatę na śniadanie i poszłam łóżka ścielić a ten płacze piszcząco:szok: - wziął szklankę z gorącą herbatą i chciał do salonu przenieść i wylał sobie na lewą nóżkę.Zaraz pod zimny prysznic go wzięłam i z 5 minut polewałam,darł się ale musiał wytrzymać(choć powinno się 15 minut polewać).Całe szczęście,że nie był żywy wrzątek :no:tylko mocno gorące.

Byliśmy u teściów,bo dziadek zadzwonił,że babka ma prezent dla mego(koszulę z krótkim rękawem,delikatny pomarańcz w kratkę).Nabrałam wałówki :-p i jutro będę przerabiać,nawet chciała mi pomóc pierogi lepić:szok:,żeby zostać nocować:sorry2:.
To ja hurtowo z życzeniami
3-wszystkim-aneczkom-k-5617.gif
Nie zazdroszczę z tym oparzeniem.:baffled:
Dołączam się do życzeń.:-):-)

reklama
Witam,

Ja byłam wczoraj z dziewczynkami na działce :tak: Pogoda była niezła, nie za goraco i nie za zimno. A po działce Helenka pojechałado babci na noc :-p Ale i tak sie nie wyspałam bo Niki marudziła :baffled:

...
Agnes123 jeździsz do tesco? Interesuje mnie czy w chiroko są przeceny. I wogulę czy jest tam coś ciekawego

Ciuchów jeszcze nie przecenili, a ostatnio była promocja na Huggiesy :baffled: kupiłam sobie 2, za 90szt 42zł :tak: Wzięłam dwie paczki i mam na cały miesiąc :-D:tak:

witam :-) melduję sie bo mnie dawno nie bylo pewnie co niektóre cioteczki sie za mną stęsknily :-D:-D Jakos mi te dni leca i na nic nie mam czasu jak pisalam zakupilismy samochod i troche było załatwień z tym zwiazanych z to obiad a to jakies spacery zakupy pranie sprżatnie czyli szara codziennośc :tak: Powiem szczerze ze troche sie wyciszylam i nie szarpia mnie nerwy Teraz trochę czasu bo malzonek poszedl do pracy a dzieciak i oglądają chwilowo bajkę oby do wieczora
Gabi nie chce spac juz w swoim lozeczku spi z Zuzia na wersalce i nie wiem czy wróci do łozeczka czy go juz zlozyć :baffled:
Na razie nie jeżdzilam samochodem bo brak prawka blokuje :wściekła/y: ale mam nadzieję zdac 5 sierpnia :tak:motywacja jest Powiem szczerze ze duzy i ciezki nasz opelek :eek: ale mysle ze z czasem dam rade Na razie postaram sie nadrobić i częsciej zaglądac POZDRAWIA M :-)

Ja miło słyszeć same dobre wieści :tak:

:szok::szok::szok:Te lalki wygladaja jak niemowlaki:szok:
Tylko po co to komu:baffled:Dla malego dziecka sie nie nadaje a dorosli raczej nie bawia sie lalkami

Moje dziewczynki juz spia:tak::tak::tak:Wiki usnela w lozeczku a Klaudia w salonie na narozniku:-)

Do sklepu na wystawę :sorry:

A dla wszystkich świętujących dzisiaj ogromniaste buziaki odemnie :tak::tak::tak:
Anka26, Anabuba, Dowikla, Malinka, Myszunia Ściskam was mocno :tak::tak::tak: A Anike wyściskałam osobiście :-D:rofl2:

Do góry