reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja licytuje na razie jedna:tak::tak::tak:Na inne sie jeszcze tak na 100% nie zdecydowałam:no:
Kochana jak chcesz to licytuj bo ja mam kilka na oku:-);-)wiec luzik

MALINUS
Mnie tez dzisiaj cos piklo i normalnie zaszalałam z porzadkami:-D
dowikluś bo w polsce 3 dzieci to już patologia więc jak by zaczeli kontrolować to patologie w pierwszej kolejności:-D:-D:-D:-D

reklama
zaraz będe miała gotowy obiadek pietruszka będzie zaraz z pracy ale zje i leci na 16.15 do lekarza bo z tym uchem nadal ma problemy potem wpadnie w galopie spowrotem a ja pogonie do pracy:dry:

reklama
Witam deszczowo.
dziewczyny antoniemu do kompletu jedynek doszły 2 górne dwójki:tak::tak::tak::tak:tak więc z toniego już gryzoń pełną gembą ma już 6 zębów a widzę że niedługo dolne 2 wyjdą:tak::tak::tak::tak:
Gratulacje na kolejne zębolki Antoszki:tak:.
Witam,

Wyobraźcie sobie, że Niki przespała dzisiaj 7h w nocy :tak: Ale w tym czasie wstawałam 3 razy do Helenki, bo ją coś pogryzło i swędziało :angry:
Super,jeszcze trochę i całe nocki będą przespane;-):tak:.
Witam wszystkich w ten pochmurny dzień:tak:
U mnie parno a teraz popadało troszkę:tak:.
Piotruś poszedł już na drzemkę, ale się wcześniej biedaczyna spłakał okropnie. :-(Mieliśmy mały wypadek - mały złośnik zrzucił sobie ze stołu na nóżkę szklaną miseczkę no i poleciała mu akurat kantem na duży paluszek u stópki. :-(Na paznokietku zrobił się krwiaczek no i musiało go porządnie boleć, bo chyba z godzinę musiałam go tulić i dmuchać na paluszek, przykładałam mu mokry ręczniczek no i trochę przeszło, chociaż nadal jak chodzi to stawia tą stópkę na pięcie. :sorry2:
Tulaski na palucha,najgorzej jak paznokieć schodzi:-(,oby to Piotrusia ominęło;-):-).

My po spacerku i przychodni :tak:
Dowikla w końcu zważyłam małą :tak: 4620 i 55,5 cm :tak:
W siatce centylowej dla wcześniaków jest na 90 centylu, a w takiej normalnej na 25, czyli nie jest źle :sorry2:
Świetna wiadomość,patrząc na wymiary to fajna kluska musi a Aniki być;-):tak::-D.
Moja pediatra mówi, że najważniejsze że dziecko rośnie :tak: Jak przestanie to sie zaczniemy martwić :sorry2: Więc luz :cool2:
Święta prawda:tak::tak::tak:.

Dzisiaj w pracy była bratanica T. i Julu za bardzo się rozbrykał:zawstydzona/y:,niby do 2 klasy dziewczynka poszła a taka bojąca:szok:,bolało ją jak Julu delikatnie po ręku ją klepnął:confused:,poza tym A. postawiła na brzegu szafki talerzyk-taki Arcoroc a Julu chciał chrupkę i klapnął łapką na talerz a on się przefiknął i pierdyknął na podłogę:-p:tak: -wiecie jak takie się tłuką naczynia:sorry2:.Trzeba będzie odkupić;-):tak:.I powiedziałam,że ja na stałe będę to wolałabym tygodniówki mieć płacone,bez problemu,bo A. sama nie wiedziała jak mi płacić:tak::-D.A dzisiaj 5 godzin byłam.
Byłam na chwilę jakiś karton na szybę z przodu w samochodzie położyć,bo burza idzie a po ostatnim gradzie to lepiej na zimne dmuchać:tak:.

Do góry