reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kochana ja 30 lat mieszkałam w pobierowie i ceny takie trzymaja tam niestety cały rok więc ratunkiem dla portfela były cotygodniowe zakupy w pobliskiej(30km)biedronce bo inaczej by na nic nie starczyło no niestety ceny maja kosmiczne:baffled::baffled:
No my właśnie za radą naszej kochanej Madziuli tak dokładnie zrobiliśmy! :-D Suchy prowiant na cały tydzień kupiliśmy w Biedronce :-D

reklama
Wlasnie weszłam do kuchni i przylapalam Dominika jak wyjada herbate dziewczynek no i swoja:szok::szok::szok:Centralnie lyzeczka wyzeral ja z puszki:no:A ja sie pozniej dziwie ze co otworze nowa to jzu nic tam nie ma
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz pare razy wiedzialam ze cos wyjadał ale nie chcial sie przyznac skubaniec co:no::no::no:

I jeszcze coś wam powiem! Tak mi się właśnie przypomniało. Jak przymierzacie ciuchy w sklepach to się najpierw dobrze rozejrzyjcie, czy was nie filmują, bo czasem można przypadkiem darmowy striptiz dla ochroniarzy zrobić. :wściekła/y:

Przed wyjazdem nad morze kupowałam sobie strój kąpielowy i w Płocku w C&A mierzyłam jeden. Mój m dostrzegł, że w przymierzalniach jest kamera i zastanawiał się, czy filmuje też kabiny i zapytał mnie, czy widzę tą kamerę w lustrze, no więc skoro ja widziałam to i kamera mnie widzieć musiała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zresztą nasze przypuszczenia potwierdziła później sprzedawczyni. Na nasze pytanie powiedziała, że kamera rzeczywiście "kątem zahacza" o kabiny, i że musieli tak zrobić, bo często się kradzieże zdarzają, a poza tym to oni nie mają niczego co się na gołe ciało przymierza :szok: (nie wspomnę, że w C&A oprócz kostiumów kąpielowych można też kupić bieliznę :angry:). Poza tym ja np nie życzę sobie, żeby jacyś obcy faceci mnie oglądali chociażby w bieliźnie, a żeby przymierzyć bluzkę to do stanika trzeba się rozebrać, nie? :dry:
o ja pieprze:szok::szok::szok:no co ty:szok::szok::szok::szok::szok:ale jestem w szoku:szok::szok::szok:
zresztą dziewczyny np w casto kamery sa w wc:confused::confused::confused:bo też podobno kradli i w wc pakowali:confused::confused::confused:a klijenci o tym nie wiedza ja gdybym nie widziała na monitoringu to tez bym nie wiedziała:no:

Wlasnie weszłam do kuchni i przylapalam Dominika jak wyjada herbate dziewczynek no i swoja:szok::szok::szok:Centralnie lyzeczka wyzeral ja z puszki:no:A ja sie pozniej dziwie ze co otworze nowa to jzu nic tam nie ma
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz pare razy wiedzialam ze cos wyjadał ale nie chcial sie przyznac skubaniec co:no::no::no:
Dowikluś to mnie teraz natchnełaś mojemu antoniemu też ostatnio herbatka jakoś szybko wychodzi a szczególnie odkąd ma o smaku dzikiej róży:szok:

o ja pieprze:szok::szok::szok:no co ty:szok::szok::szok::szok::szok:ale jestem w szoku:szok::szok::szok:
zresztą dziewczyny np w casto kamery sa w wc:confused::confused::confused:bo też podobno kradli i w wc pakowali:confused::confused::confused:a klijenci o tym nie wiedza ja gdybym nie widziała na monitoringu to tez bym nie wiedziała:no:

I jeszcze coś wam powiem! Tak mi się właśnie przypomniało. Jak przymierzacie ciuchy w sklepach to się najpierw dobrze rozejrzyjcie, czy was nie filmują, bo czasem można przypadkiem darmowy striptiz dla ochroniarzy zrobić. :wściekła/y:

Przed wyjazdem nad morze kupowałam sobie strój kąpielowy i w Płocku w C&A mierzyłam jeden. Mój m dostrzegł, że w przymierzalniach jest kamera i zastanawiał się, czy filmuje też kabiny i zapytał mnie, czy widzę tą kamerę w lustrze, no więc skoro ja widziałam to i kamera mnie widzieć musiała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zresztą nasze przypuszczenia potwierdziła później sprzedawczyni. Na nasze pytanie powiedziała, że kamera rzeczywiście "kątem zahacza" o kabiny, i że musieli tak zrobić, bo często się kradzieże zdarzają, a poza tym to oni nie mają niczego co się na gołe ciało przymierza :szok: (nie wspomnę, że w C&A oprócz kostiumów kąpielowych można też kupić bieliznę :angry:). Poza tym ja np nie życzę sobie, żeby jacyś obcy faceci mnie oglądali chociażby w bieliźnie, a żeby przymierzyć bluzkę to do stanika trzeba się rozebrać, nie? :dry:
O cholera:szok::szok::szok:No ale przeciez w takich miejscach nie moze byc kamer:baffled:
Dobrze ze ja nic nie przymierzam jak kupuje-no prawie nic:-):tak:

To jest chamstwo po prostu! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No ile można w castoramie ukraść chowając się w wc, no przecież kabiny prysznicowej nikt na siebie nie włoży, a te drobiazgi to sobie mogą w koszty wliczyć. Nie sądzę żeby naprawdę dużo ludzi kradło w ten sposób. :no: Takie rzeczy powinny być zabronione prawem. :wściekła/y:

reklama
Do góry