reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I od rana mam taki cisnienie ze szkoda gadac..ja nie wiem czy to ja jetsem nienormalna czy on.Chyba oboje rodzicow--jesli siedza w domu--powinni sie zajmowac dzieckiem i je bawic,zabawiac itd,wg. niego to ja powinnam wychowywac i bawic a on grac.

reklama
hop hop a Wy spicie czy cos???
ja malego wlanside polozylam i zaraz ide brac sie za obaidek ale musze kawke sobie zrobic bo jakos taka padnieta sie czuje :tak:

ewelinka dokladnie - podzielam Twoje zdanie troche buntu nie zaszkodzi zostaw go samego moze co ?? chyba ze sie boisz to tak jak jedna z dziewczyn mowila kiedys wylacz mu kompa albo odlacz wtyczki :tak:

ja dziewczyny spadam robic ten obiad
milego dnia bede jak sie uda wieczorem :tak::laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No my juz po zakupkach:-)Mlode byly nawet grzeczne:szok::szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak:Kupilam wszystko co musialam,ale jak zwykle nie kupilam nic sobie bo nic nie bylo:no::wściekła/y:
Bylam zaplacic za mieszkanie i jestem chudsza o prawie 1600

Mlode juz spia -chyba:tak:Ja wlasnie dopilam kawke i chyba zaczne obierac ziemniaczki ale jakos mi sie nie chce:no:

Witam niedzielnie!
Jakaś dzisiaj jestem jak ta pogoda czyli do d*** :no::no::no: nawet nie ma jak z małym wyjść na dwór bo zimno i wieje :no: a bee ale podobno od jutra do czwartku ma być ciepło. A mogło by bo mam trochę spraw na mieście do załatwienia :tak: Kubek marudny od wczoraj chyba na zęby bo mu idą jeden za drugim... teraz mu druga jedynka wychodzi i dwójka. Ale fajnie za to wygląda. Po jednej stronie są ząbki a po drugiej nie ma :-D:-D:-D
Idę odpocząć póki Kubek śpi bo potem znowu będzie jazda :no: zajrzę później :tak:

A ja mialam prasowac i nawet nie zaczelam:-D:-D:-D:-D
jesesmy juz po obiadku a Dominik caly czas u Patyczaka-jestem ciekawa o ktorej Go przywiezie
Zaraz zmykam z mlodymi na troszke na podworko,zeby sie jeszcze wyszalaly

Witam się niedzielnie.
nie miałam dziś czasu przez cały dzień 1 posta napisać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Matko kochana, kiedy ja krówki jadłam, takie ciągotki bym sobie pojadła, ech...
Bo ja wiem czy to brak witamin, to czego mojej brakuje jak uwielbia urywać takie zmechacone kulki wełniane. No i żeby jakiś szalik chociaż wysrała, to nie:-D:-D:-D

Nasza jak jedzie d moje mamy to jest to smo, jje wiecej, śpi lepiej, bawi sie weselej i do domu wracać nie chce, czy ja jakas zła matka jestem???:-D:-D:-D

No i moje gratulacje, udało się, całkem nie drogo rzeczywiście

As zdrówka dla teściowej, niech szybko dochodzi do siebie i idzie na te operacje!

Uwaga skanduję:-D: zdjęcia, zdjęcia zdjęcia

no, to tylko zazdroscic, a czemu tylko do jutra, czyli dziś?
Mi tez marzy sie taki pies, ale jeszcze nie teraz, tz teraz bym chciala, ale jeszcze nie mozemy sobie pozwolic, chyba...
Lunka ja mam takie krówki w sklepie pod domem.

Tekst z kulkami the best :-D:-D:-D:-D

U kogoś zawsze lepiej smakuje.nie wiedziałas?
Pies był os wczoraj do dzisiaj ,bo znajomi byli na weselu i go na tymczas do mnie dali.Super psinka ,ale cała noc nie spana.
Do 5 rano z nimi siedziałam,bo wskakiwały nam do łózka.:szok::-D:-DPo 5 zasneły a po 6 już się ganiały w kółko po salonie robiąc kupę zamieszania.:-D:-D:-D:-D

Przekazałam teściowej pozdrowienia od Was i bardzo Wam dziękuje.

My dopiero wstaliśmy:tak::tak::tak::tak: wyspana,wypoczeta,spałam dziś jak zabita :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a wieczorkiem wczoraj oj działo się u nas oj działo :-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D

troche posiedzimy i pojedziemy do mojej myszki na dobry obiadek do tesciowej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a pogoda dziś z nowu do dupy,zimno,wieje że mało glowy nie urwie,masakra,ja jeszcze nie chce jesieni za szybko :no::no::no::no::no:
A u mnie piękne słonko dziś było :-)

A moje dziecko od rana wyje i wyje i wyje...masakra i tylko raczki a ja nic nie moge zrobic ani dla siebie ani nic.I wszystko na wymuszenie jest jak nie distanie to jeszcze wiekszy ryk.Czy to sie kiedys skonczy...

A mam pytanie czy ktora z Was jest w Oriflame i czy to jest oplacalne,najchetniewj bym sie czyms zajela (jakas praca domowa)nawet w domu ale nie moge nic znalesc.
Byłam w Oriflame i jestem w Avon.Jak będziesz miała stałą grupę klientów to zarobisz.:tak:

hmm powiem Ci tak ja pozyczylam wszystkie ciuszki medeusce potem am byc wymianka i ma mi dac tez troche swoich ale co z tego jak ja mialam wszystko na chlopca... znajdzie sie tam pare ciuszkow uniwersalnych i takich spiochow po domu
no ale pewna dziewczynki jestem - zreszta jak zeskanuje u mamy zdjecie usg to Wam pokaze :tak:

wow ale bedzie wesolo... czemu wczesniej sie nie pochwalilas
jak mi sie podobaja te pieski :tak:

krowki jeszcze zostaly....:cool2::cool2::cool2::cool2:
zostawilam Ci wiadosmosc priv :tak:

o Tyyyyyyyyy :-p:-p:-p:-p:-p
Taka wymianka to fajna sprawa.
Nie pochwaliłam się ,bo zapomniałam.:-D:-D:-D:-D

I od rana mam taki cisnienie ze szkoda gadac..ja nie wiem czy to ja jetsem nienormalna czy on.Chyba oboje rodzicow--jesli siedza w domu--powinni sie zajmowac dzieckiem i je bawic,zabawiac itd,wg. niego to ja powinnam wychowywac i bawic a on grac.
To według Niego,a według Ciebie?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mlodzi juz wykapani:tak::tak::tak::tak:I sa w sumie gotowi do spania tylko nei chca isc spac:-D;-)
Ja sobie glowe umylam i teraz zobacze czy jest cos w tv

juz mnie oczy od teo kompa bola :confused2:
Wczoraj pisalam do znajomej ktora rok temu urodzila corke czy ma po niej jakies ubranka do sprzedania bo nie oplaca mi sie kupowac wszystkiego nowego :sorry:
ale nie odpisuje nic :confused2: trudno :sorry:
Ja poszukam jakieś ciuszki bo miałam też dla dziewczynki. Zostawiłam Ci coś na NK

wróciliśmy przed 19 z urodzinek Gabi od razu chciałasie myc i mleko ,wyszalała się był tort i mnóstwo atrakcji
Troszkę zdjęc :tak: na 1 Gabi wspinała sie do takiej rury przez która sie lądowało w kulkach
2.Zuzia w kulkach
3Gabi wylatująca z rury :-D:-D4 Gabi pije sok
5Wojtek z umalowaną twarzą
6 SOLENIZANTKA AGNIESZKA :tak:
7Gabi motylek
8Zuzia łapie bańki
9Gabi w kulkach
Ja wróciłam z bólem żęba i głowy :crazy:
Super

Witam się wieczorkiem. U mnie wszyscy śpią a ja czekam na nigdy w życiu. Seweryn gorączkuje masakra więc jutro pewnie do lekarza a jutro wychodzi nam w autku ubezpieczenie:wściekła/y:

Hej dziewczyny, co tk biedne, tylko kilk postów

As, psiaki wariowały, le miły doborowe towrzycho, hhi

A my mięliśmy mieć nudna niedzelę, ale że wyszło słonko to sprzedliśmy Wiki babci i pojechaliśmy na rybki. Nad jeziorkiem okazało się, że słonka już nie ma za to okropny zimny wiatr i deszcz co chwile. Ble, w dodatku brały same brzdące, jak juz pożadna tak z 5kg złapła, to przy brzegu się wypięła, wskoczyłam do wody, ale tylko ja spłoszyłam. Przyjechaliśmy z niczym, no nie, ja mokro w butach miałam, oby nie z przeziębieniem.

Piciu już do pracy wyszedł, znów kiepska noc.
Robi do 6 rano i idzie na 14 do 22 i później na 6 rano, Kicha. Ja za to zeby sie chlopak wyspal pojade do mamy sufity jej pomyć i kuchnie wymalowć. Wczesniej skocze do Urzedu skarbowego po rozliczenie ( zostawić wniosek) późńiej do Moni.

A no i przypominam, że już wrzesień, trz do urzedu miasta wnioski juz skladac!!!

reklama
No i wszyscy juz spia:szok::szok::szok::szok::szok::-):tak:
Ale mam cisze w domu:-)Ogladam sobie tv i chyba tez sie wczesniej poloze:-):tak:

LUNKA
No obys nam sie nie przeziebila

JADZKA
Zdrowka dla malego

Do góry