B
Beata1988
Gość
Musiało to bardzo fajnie wyglądaćDziewczyny Kuba dziś odwalił podobno najlepszy numer w historii szkoły.
Usiadł sobie na angielskim przodem do oparcia i przełożył nogi do środka.Siedział tak,więc dla świętego spokoju już mu nic nie mówiły nauczycielki.
W pewnym momencie w ułamku sekundy zjechał w dół i przełożył łapki przez ten otwór między siedziskiem i oparciem.Przeszedł do szyi a dalej ni w ząb.
Zaklinował się głową.
Dziewczyny kombinowały,ale nic nie mogły zrobić.Poruszenie w całej szkole było.
W końcu dozorca młotkiem rozbijał krzesło przez pół lekcji ,bo krzesło na nity montowane.Po 25 minutach udało się Kubusia uwolnić.
Na początku byłam wściekła teraz już to sobie na spokojnie wyobrażam i leję ze śmiechu.
Nie chcę nawet myśleć o czym jutro będa w szkole mówić.![]()

No praca jak marzenie tylko ten żłobek, ale jak koleżanka trzyma rękę na pulsie to bądź dobrej myśliAs ale kubulec ma pomysły
słuchajcie dostałam propozycje pracy w bibliotece od stycznia.1800 zł na ręke wszystko fajnie kasa też super ale musiałabym antka oddać do żłobka albo wynająć opiekunkę no bo ktoś musiałby też odbierać julkę ze szkoły no i odpada też wtedy wychowawczy i rodzinne...więc niestety narazie muszę odmówić a szkoda bo praca fajna biblioteka przy zacvhodniopomorskiej szkole biznesu projekt unijny kasa pewna no żal gdyby to było rok później ale znajoma tryma ręke na pulsie i mówi że za rok jak tylko coś będzie wolnego to jestem numer jeden a ona bardzo chciała ze mną tam pracwać ona tam pracuje już 5 lat zaczynała z pensją 1600 na ręke a teraz ma 2600 na łapkę.praca przyjemna w ciepełku nie stresująca najwięcej pracy wiadomo przed sesjami no i ten plus ze pracownicy mogą za połowe czesnego studiowac u nich..................szkoda mi ze muszę odmówić:--(

No ja też zauważyłam że w dzisiejszych czasach coś te dzieci bardziej zaczepne sąSorki dziewczyny że poszłam tak bez pożegnania a ztymi nerwami to jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o kasiore w sobote m wzioł kase pojechałam do miasta i 2zł mam w portwelu. A przegląd w autku warzny do jutra a wogulę szkoda gadać aż się płakać chce ale dobra jakoś damy rade musimy
A ja znowu mam nerwa. Ale mam dzisiaj paskudny dzień. Poszłam po Seweryna do przedszkola a Seweryn płacze więc pytam się go co się stało on ćoś powiedział i nie zrozumiałam i pani do mnie podchodzi i mówi że mają takiego chłopca co bije dzieci. Więc pytam ktury to pokazała i pytam go czemu go uderzył a on że Seweryn go udeżył na to pani że to nie prawda bo oglądali bajkę i Seweryn się do niego odwrócił a ten go kopnął w buzie. Dobrze że się mu nic takiego nie stało gówniaż jeden. I okazuje się że ja wychowuje dziecko że nie wolno bić po to żeby obrywało
. Jak jeszcze raz coś takiego sie wydaży to mu wytłumacze jak mam się bronić. Pani powiedziała że porozmawia z mamą a to prawdopodobnie ta mamusia co poszła na skargę do pani dyrektor że pani za stara i że dzieci przychodzą brudne z przedszkola. A w domku sie okazało że jeszcze jakiś Hubert wykręcał mu ręke. W sumie to wiem jaki Hubert bo na wiosce to się prawie wszystkich zna przynajmniej z widzenia. A wychowałam synka że będzie teraz przez mamusie cierpiał ale jak będzie trzeba to go przeszkole albo do wojków na szkólłke pójdzie i się oduczą bić mi syna
![]()

No to pospała i to sporo, mi Kubek wczoraj tylko godzinę spałOliwka ogląda wieczorynkę więc wpadłam na chwilkę.Ale Oliwka znowu mi pospałaa ja przegapiłam bo połozyłam się koło niej na chwilkę i przysnęłam.i w sumie to jak usnęła o 13.40 to wstała o 17.00
i to musiałam ja jeszcze budzić
![]()

No to małe podłapały słownictwoMoja Wiktoria wlasnie powiedziala do Dominika ze dostanie wjebjak Jej sie zapytalam co mowi to z usmieszkiem na gebie powiedziala ze mowi sobie Dominik
Teraz obydwie siedza i mowia ze dostana wjeb![]()

Masz rację, bądź twarda nie daj sięA M zaczyna się podlizywac po wczorajszym występku.rano odwalił super śniadanko,przed chwilą zadzwonił z pracy czy może nie mam ochote na jakiegos gyroska to mi przywioząnigdy nie dzwonił tak sie pytając
skoro mysli ze mnie gyrosem przekupi to się grubo myliale nie przeczę miałam ochotę ale byłąm twarda ,powiedziałm że nie i odłozyłąm słuchawkę
a jutro ma wolne to dam mu popalić.
obiad niech sobie sam gotuje,zobaczymy jakie zdziwko zaliczy jak obiadu nie dostanie![]()

Ja się piszę na pizzeMoje chłopaki pokąpane,teście pojechali
a na balkonie mam 4 kilo pieczarek
.Jutro na późny obiad pizza będzie
,bo drożdże akurat mam w lodówce
.

No to super że już pomału zaczynacie się wprowadzaćDziewczeta
Witam Was
Wpadam jak po ogien bo tylko sie przywitac i zameldowac ze jeszcze zyje hihih
jutro jedziemy po dowod bo tak to wleczemy i wleczemy
no a kiedys to trza zrobic
Powoli kupujemy coraz wiecej rzeczy i znosimy sobie na nowe mieszkanko bo juz nam miejsce Panstwo G. zrobili - bylismy u nich na kawie wczoraj i ugadalismy sie z nimi ze mozemy tam juz znosic :-)
Ok ja lece i pozdrawiam Was wszystkie![]()

O i Kobieto mi przypomniałaś że po rodzinne nie poszłam w tym miesiącuAnabuba dzieki za pomoc z rodzinnym-wszystko pomyslnie załatwione
Tylko nie wiem jeszcze kiedy składać na komisję na pielegnacyjne wniosek-teraz mamy orzeczenie do końca listopada

Mój się jakoś milczeniem nie przejmuje a teraz się przekonuje co to znaczą ciche dniChyba każdego chłopa milczenie doprowadza do szału bo mojego też![]()

Gratulację dla małeja co to wszystkie jeszcze śpią????
dzis spalismy do 6.20 ale nocka spokojna więc ok.
muszę sie pochwalić,jestem badzo dumna z Oliwki.
dzis miała pierwszą noc bez pampersa i sukces,nie chcę zapeszać ale dziś cudownie.
wczoraj wieczorem jej tłumaczyłam że śpi bez pampersa i jak zachce jej się siku to ma mamę wołać.
i w nocy o 3.00 woła więc szybko do toalety i nasikała tyle ze szok,cały nocnik miała spusti posżła grzecznie spać ,od razu usneła i spała do rana.super.
ale ona już od 3 dni chyba wieczorem jak jej zakłądałam pampersa to już mówiła "mamo pampers nie" wiec widac było ze juz jej przeszkadza.
mam nadzieję ze będzie tak cudnie jak dzis i bez zadnych wpadek.
ale się cieszę,moja duża córa :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
a pogoda do bani,skrzaniła się,wiatrzysko,pada od połowy nocy ,teraz też tak siapi.nic się nie chce w taka pogodę.![]()

No mnie też w taką pogodę głowa boliWitam
Ale jest fatalna pogodaCiemno,zimno,pada i mega mocno wieje
A ja musze isc z mlodym do szkoly
Nawet sie dzisiaj jakos wyspalamAle cos mnie glowa boli przez ta pogode
Mlody sie wlasnie szykuje do szkoly-ubiera sie i wloski sobie robi na taki krem;-)

Wpadaj częściej KobitoW każdym razie bardzo, bardzo serdecznie was pozdrawiam i szkoda, że ostatnio zawsze coś stoi na przeszkodzie, żeby do was zajrzeć...

Ja mu dam prezent na urodziny i dzień chłopaka będzie dwa w jednymMlody juz w szkole,pranie sie pierze a dziewczynki wziely sie na rysowanie
A jutro jest Dzien Chlopca:-)

No i mi zjadło drugiego posta

Witam
Kubek spał mi dzisiaj do 9 aż, teraz szaleje po domku

Ostatnio edytowane przez moderatora: