reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A dla wszystkich chlopcow,mezow i nie mezow

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ICH SWIETA:tak::tak::tak:

wszystkiego naj naj
moj wlasnie dzownil bo wraca z badan do pracy.robil spirometrie i lekarka nie mogla uwierzyc ze po 15 latach pracy w piekarni ma takie odbre wyniki.jezdzenie rowerem na zdrowie mu wychodzi:-)

a teraz sie witam
mala juz wstala ok7.30.a za oknem o 7 byly tylko 2 stopnie i na dachu widzialam szron:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Luna dzieki-Seidlce niby blisko ale nikomu nie po drodze a jechac specjalnie jak trzeba juz cos kupic to nie pasi,ale dzieki za info:-)

reklama
Mam kaweczke i kanapeczkę :-p

U mnie nie jest tak zimno, jeszcze pieca nie odpalamy. W prawdzie w nocy jest już trochę chłodniej ale dobrze się śpi :tak:

Musze sprawdzić te apteki rodzinne :tak: Jedna jest koło mojej mamy, zobaczymy co z tymi cenami :tak:

Luna dzieki-Seidlce niby blisko ale nikomu nie po drodze a jechac specjalnie jak trzeba juz cos kupic to nie pasi,ale dzieki za info:-)
Specjalnie jechać to tak sobie po jedną rzecz, ale jak trzeba coś więcej, albo drogiego, to może warto. Mój dziś dostał taka listę, że pół apteki dokupi, u nas też daleko i w dodatku w takim fyrflu, że cięzko trafić, pewnie mało kto wie, że tam w ogól eapteka jest

Brzydula sie skonczyla, mala buduje kloca na nocniku, wezme sie chyba za sebie i wyjdziemy poki jakies slonko widac.

hejka.

zimno dzis że szok brrrr :no::no::no::no::no::no:

As no to kubulec daje Ci popalić:tak::tak::tak::tak:

luna seksi te spodnie,masz talent krawiecki :tak::tak::tak::tak:

A Mi dzis Oliwka zlała się w nocy w łózko :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:obudziła się o 2.00 w nocy i krzyczy mamo mokro mokro,ja podchodzę zapalam lampkę a tu mega kałuża ona cała mokra,pizama jak ściera do podłogi,szybko ja przebrałam i łozko.ale widziałąm sie ze się przeraziła ze wszędzie tak mokro i popłakiwała.więc tłumaczyłam jej że nic sie nie stało.o 3.00 juz zawołała i poszła sikać.

mam nadzieje ze po tej wpadce będzie bardziej pamiętać żeby sie nie zapomnieć.oby:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

U nas w nocy bylo niby 5 stopni ale jak wyszlam rano to poptrostu masakra:no::no::no:Szyby w autach prawie pozamarzane i tylko 5,5 stopnia:no::no::no:
Dobrze ze jechalismy samochodem do szkoly bo bylo naprawde strasznie zimno

Mlode juz nie spia i sa chyba jakies niedospane:no::no::no:
Po sniadanku sie ubierzemy i zmykamy

reklama
A Mi dzis Oliwka zlała się w nocy w łózko :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:obudziła się o 2.00 w nocy i krzyczy mamo mokro mokro,ja podchodzę zapalam lampkę a tu mega kałuża ona cała mokra,pizama jak ściera do podłogi,szybko ja przebrałam i łozko.ale widziałąm sie ze się przeraziła ze wszędzie tak mokro i popłakiwała.więc tłumaczyłam jej że nic sie nie stało.o 3.00 juz zawołała i poszła sikać.

mam nadzieje ze po tej wpadce będzie bardziej pamiętać żeby sie nie zapomnieć.oby:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jest w takim jeszcze wieku ze ma prawo sie zsikac w nocy.widac mocno zasnela.zdarza sie i starszym.Paulina ma dobry zawor bo odkad przestala sikac w nocy nigdy sie w lozko nie s=zsikala.nigdy:-)
ale jak juz pislaam tak do 3 lat to ja ok.polnocy na spiaco wysadzalam zeby spokojnie spala

Do góry