reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wrrrr.....Kalinka <to ta bibka była wczoraj ::) >

Niemusisz tak dokładnie opisywać co upitrasiłaś na ta imprezke ....niemaltretuj mnie ...niewidzisz już sie cała ośliniłam od tego twojego posta ::) >:D >:D >:D >:D >:D

reklama
Ale byk ojoj ale wstyd..poprawiam chrzanisz cho może Biedronka woli hszanić -według uznania...bo ja straszne problemy z ortografią mam :-[ :p

:p nie do mamuni podobny jak mała była to teraz zbrzydła ...podła ta biedronka oj podła :laugh:
Kalinka popieram Lady... powinien być zakaz na pisanie takich postów..klawiature obsliniłam ..ide na rosołek :p
Ale się dzi ś jęzora napokazuje :laugh:

dobra, po obiedzie. Moje gotowanie skończyło sie na obiadku Oliwiera. Starzy dzisiaj jedza żarło miastowe  :p

A ja własnie wycinam kody z pampersów i ide na poczte wysłać, bo zabawka czeka . Dostałyście też tę broszurkę od pampersa? Ja mam problem z wyborem zabawiki cholercia  ::) ::)

Taki mam dzić widok z okna , paskudnie a tfu tfu  :laugh:

MaMalgosia a gdzie mieszkasz???
L4dY - bIrd jestem jestem tylko dzidzi mi zgłodniała i nakarmic trzeba ;D ;D ;D
jak ma prawi 4 m-ce to tyci tyci możesz dać myslę ;)

reklama
Ja też już jestem po obiadku. Zrobiłam pierogi z jagodami.
Kalina ale zrobiłaś mi smaki, na taki pyszne jedzonko.
A was dziewczyny to na chwile same zostawić i juz mam jedna strone do przeczytania :D

Może wy mi poradzicie na co zwracać uwagę przy kupnie aparatu cyfrowego

Do góry