reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam. U nas wichura. Robie obiadek i kawusie spijam:-)
ja mam jeszcze brzuch wysoko- nic mi nie opadł wiec chyba jeszcze nieprędko:sorry2::confused:

chociaz nie wiem czy wszyscy zauważają że opada przed porodem czy nie??

Moja siostra miała wysoko brzuch i nic nie wskazywało na poród. poszła odwiedzic tate w szpitalu i tam jej wody odeszły:-)Ponad tydzień przed terminem

I powiedzcie mi w których włosach mi lepiej

mnie sie podoba:-)

reklama
Hejka, wpadam tylko się przywitać i powiedzieć, że przeżyłam koncert, ciężko było, ale przeżyłam. Było zaje...fajnie!
Zaraz jedziemy do mamy po małą.
Zajrzę zaś potem, jeśłi wrócimy o przyzwoitej porze.
Miłej niedzieli.

hejka.wpadłam na chwilkę bo oliwka usypia :tak::tak::tak:

ja mam na obiadek rybkę fladrę(wujek przywiózł z prosto nad morza:tak::tak::tak::tak:) ziemniaczki i suróweczka :tak::tak::tak: jak oliwka uśnie zabieram sie za smazenie rybki bo wszystko już mam przygotowane :tak::tak::tak::tak:

Bylismy dziś na 11.00 w kościele z Oliwką ,do połowy mszy była bardzo grzeczna a później to juz swirowała i na komuni musieliśmy z nia wyjść z kościoła bo zrobiła histerię że nie pozwoliłam jje biegać po ołtarzu,mieli co ludzie oglądać.:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: no trudno się mówi jak nie będe jej powoli przyzwyczajac to sie nie nauczy ,i tak się ciesze ze tyle wytrzymała choć 2 tyd temu wytrzymał całą msze ładnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

I powiedzcie mi w których włosach mi lepiej

i w tych Ci ładnie i w tamtch,ale w tych ciemniejszych wyglądasz na doroslejsza i poważniejszą.mi osobiście podobasz bardziej się w tych jasnych,w blondzie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: tylko nie bij :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hejka.wpadłam na chwilkę bo oliwka usypia :tak::tak::tak:

ja mam na obiadek rybkę fladrę(wujek przywiózł z prosto nad morza:tak::tak::tak::tak:) ziemniaczki i suróweczka :tak::tak::tak: jak oliwka uśnie zabieram sie za smazenie rybki bo wszystko już mam przygotowane :tak::tak::tak::tak:

Bylismy dziś na 11.00 w kościele z Oliwką ,do połowy mszy była bardzo grzeczna a później to juz swirowała i na komuni musieliśmy z nia wyjść z kościoła bo zrobiła histerię że nie pozwoliłam jje biegać po ołtarzu,mieli co ludzie oglądać.:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: no trudno się mówi jak nie będe jej powoli przyzwyczajac to sie nie nauczy ,i tak się ciesze ze tyle wytrzymała choć 2 tyd temu wytrzymał całą msze ładnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

i w tych Ci ładnie i w tamtch,ale w tych ciemniejszych wyglądasz na doroslejsza i poważniejszą.mi osobiście podobasz bardziej się w tych jasnych,w blondzie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: tylko nie bij :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nic sie nie buj

Agnes,nie martw się zachowaniem Oliwki;-),Julu też zwykle do kazania wytrzymuje :sorry:ale zawsze mam w pogotowiu lizaka lub chrupka :-pi mam spokój;-):tak:.No,chyba,że zaśnie a to u mojego w rodzinie chyba dziedziczne:tak::-D,bo Olek też usypiał i jego siorki synek też:tak::-D:-D:-D.

reklama
Czesc dziewczyny
U naas zimno i pada wiec siedzimy w domku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Emily nadal chora ale jest juz troszke lepiej :tak::tak:
wczoraj plakala godzine w lozeczku potem zwymiotowala nastepna godzine plakala az w koncu usnela :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a dzis juz jest troche w lepszym humorku :tak::tak::tak:
Teraz spi wiec postanowilam do was zajrzec:tak::tak::tak::-):-):-)

Wiktoria mi sie bardzo podobasz w tych ciemnych wloskach nawet bardziej niz w blond:tak::tak::tak:

Do góry