reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam
Mlody juz w szkole a dziewczynki sie wlasnie ubieraja:tak:
Strasznie zimno bylo jak z mlodym szlam a do tego fatalny wiatr-z mnie uszy bolaly od tego chlodu:no::no::no:
Ale zapowiada sie ladna pogoda i tak niby do knca tygodnia:tak::tak::tak:

23 przylatuej M na 4 dni bo wczoraj dzwonil i ma juz zabukowany bilet:tak::tak::tak:Mlodym jeszcze nic nie mowie bo chce zeby mieli niespodzianke jak rano wstana:-):tak:

No jestem spowrotem

Dowikla, ale będą miały niespodziankę!!!

U mnie nocka spokojna, gorzej z zasnięciem. Wstałyśmy o 7, czas zacząć dzień.

Ja tez bardzo dlugo nie moglam usnac wieczorem:no::no::no:Wiercilam sie i krecilam jak szalona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak juz czulam ze zasypiam i cos mi sie zaczynalo snic to mi sie zachcialo siku i musialam wstac:no::wściekła/y:Pozniej chcialo mi sie pic i tak w kolko:no:usnelam chyba kolo 1 i jestem mega niewyspana:no::no::no:

No jestem spowrotem

Dowikla, ale będą miały niespodziankę!!!

U mnie nocka spokojna, gorzej z zasnięciem. Wstałyśmy o 7, czas zacząć dzień.

oj bedzie niespodzianka:-)
pousuwalam czesc ludzi ze sledzika,ale na ta chwile wsytarczy bo przy tym moim laczu co chwile blad wyskakuje.zmykam bo w domu bajzel,p w pracuy wiec moge spokjnie spbie spraztac.
Paulina dzis na 17.30na rozaniec,tak mysle kogo by tu wkrecic:eek::eek::eek::eek::eek:
bo na pechote taki kwala na pol godziny mi sie nie chce leciec a roweru nie mam gdzie zostawic:sorry:

ide bo mala juz marudzido pozniej babki

reklama
Witam
Mlody juz w szkole a dziewczynki sie wlasnie ubieraja:tak:
Strasznie zimno bylo jak z mlodym szlam a do tego fatalny wiatr-z mnie uszy bolaly od tego chlodu:no::no::no:
Ale zapowiada sie ladna pogoda i tak niby do knca tygodnia:tak::tak::tak:

23 przylatuej M na 4 dni bo wczoraj dzwonil i ma juz zabukowany bilet:tak::tak::tak:Mlodym jeszcze nic nie mowie bo chce zeby mieli niespodzianke jak rano wstana:-):tak:
No to super szkoda ze tylko na 4 dni no ale dobre i to mój przyjedzie 25 na 10 dni

Witam i ja unas nocka spokojna wyspalismy sie pobutka jakoś przed 7:00 teraz Kamilka usypiam bo strasznie spiący juz był:szok:a wczoraj wieczorem zasnełam z dziecmi o 20:00

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry