reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kurcze watek nosi tytuł mamy siedzace w domach z dziecmi a tu co nikogo nie ma w domu.

Musze założyc wątek mamy które wywiało z domu tylko kto bedzie pisał jak wywiało to wywiało

reklama
jsorbek na spacerek dzidzie zabieraj ;) . To niebieskie jest śliczne, ale nie wiem własnei czy ten "kołek " ::) ;D przypadkiem nie jest przydatny ::) Asz ku...z tymi duperelami dla dzieci to wieczna zagadka ::)

a musze cię pochwalić za sukne ślubną :p Śliiiiiiiczna ;D A tak mis ie teraz przypomniuało. Nic to spadam , bo z dziekciem na kolanach to nie pisanie. Szalony zaraz klawiature zje ;D

dzięki MaMalgosia

na spacerek nie ide bo maluszek spi i szkoda mi jej budzić. jutro sie wybiorę

Kalinka dzięki za przepis..wypróbuję go w niedzielę...mam nadzieję że mi wyjdzie...bo ja noga jestem z pieczenia...z gotowaniem u mnie o niebo lepiej ;)

Ale Wy dużo piszecie...aż trudno za Wami nadążyć :laugh:

Ja oszczędzam na całego..bo jestem bezrobotna...tzn.poszukuję pracy...i dostaję tylko zasiłek...i to bardzo marny :( dobrze że chłop nawet nieźle zarabia...
Nigdy nie oszczędzałam i praktycznie żyliśmy pełną parą (jak nie było Maćka)...a to kino,a to kolacja albo obiad w knajpie,wypady na dyskoteki i te sprawy...ciuchy nowe co chwila...a teraz aż się sobie dziwię że potrafię żyć bez tego i specjalnie nie narzekam...bo mam Maćka :D
a myślę że reszta jakoś się ułoży....

hip hip hura chyba bedę miała zdjecia plenerowe na płytce. dzwoniłam do fotografa i jeszcze je ma i nagra nam ale sie cieszę

u mnie to różnie z tym oszczedzaniem. Kiedys miałam wielka rente po tacie to wydawałam ile się dało a teraz na 3 osoby mamy miej niż ta renta wynisiła i nawet nie jest źle. oszczedzam ale na dziecko wydaję wszystkie oszczedności, dzisij kupiłam już dwa ciuszki na allegro i wczoraj i przedwczoraj kurcze oprzec sie nie mogę bo takie ładne.

reklama
Do góry