Marta1981
Rodzyneczka
Anaconda,a co Ty tak dzisiaj i na wieczór
;-)
?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bleeeeee
a twoj na ileSzybko zleci i M bedzie w domu ja to musze czekac dłużej:-tak:
superasna łazienka, kocham takie kolorkiznalazlam lazienke jaka bedziemy mieli tutaj sa zdjecia kafelek
![]()
![]()
podlogi beda wlasnie takie brazowe a sciany beda mieszane
czyli zielono bezowe....
tak wymyslil moj m
a jaki bedzie efekt koncowy to nie wiem
aha jeszcze sobie wymyslil sufit podwieszany w lazience - nie wiem na co mu![]()
witam:-)
ja juz po sniadanku-dostałam dzisiaj do łóżka:-):-):-)![]()
głowa mnie boli troszke wiec zaraz ide sie położyc spowrotem bo widze że M też jescze do łóżeczka wskoczył![]()
no oby Was nie rozlozyloPolozylam Ja do lozeczka i juz musze tu tez bycAle przynajmniej leze sobie w wyrku:-);-)
Stale mi sie kreci i jeczy-oby to nie byl poczatek jakiegos przeziebienia
aj tam ludzmi sie nie przejmuj, sama wiesz najlepeij czy dziekco jest ubrane stosownie do pogodyWitam! Zuzka przespała całą noc. Teraz tez już spi. Nie ma kaszlu ani kataru tylko wieczorem wczoraj i dzis jakby sapkę miała-nosek czysty ale tak oddycha jakby lekko zapchany miała.
Dzisiaj byłam wreszcie na działce mam buraczki do zaprawy ale to jutro. W tym czasie Zuzie oddelegowałam do chrzestnej;-)
A. juz drugi dzień po pracy robi auto to które rozbił. Właśnie przyszedł do domu. Dobrze że szwagier jest blacharzem... Narazie części kosztowały 200zł ze szrotu ale jeszcze błotnik musi kupić. Jutro od rana planuje na rehabilitacje jechać bo dziś darowałam sobie bo Zuzia marudna była, wogóle jeść nie chciałaNie wiem jak ja ubierac jak wychodzimy z domu bo wszyscy dookoła powtarzaja że za lekko ubrana
![]()
hehe dooooooobre
haha no dzieki ale wolalabym jakby tam jakis boy byly
my tez pobudka przed 7 a raczej o 6:30i jestem pierwsza
witam wszystkich :-)
M poszedł robić sniadanko,pobudka przed 7.00 myslałąm ze pospi dłużej skoro poszła tak późno spać masakra teraz dam jej spać max 1,5 h spać w dziec i a ni minuty dłużej bo przegina z tym spaniem osttanio.