No i mamy zaliczoy spa er i zakupki, mala w łóżeczku, chyba zasypia.
ale mnei pogoda w konia zrobiła, ak przez okno smętno wyglądało, ubrała koszulkę , sweterek i jeszce kurtkę mia lamzałożyć, i biorę sie za mała, ale myśle, sprawdze ile stopni, a tam 20!!! O ja cie kręce, w saej bluzeczce poszłam i naet nie po myslalam, ze zimno, szok, o ej porze tak pieknie. Nasza polska jesien!!!
zakupy wypakowane, mała zasnie i biore sie za jablecznika. mialam obic wczoraj, ale jejek nie mialam ( nawet nie wiedzialam) a nie chcialo mi sie wychodzic w ta pogode.
Dzis za to jak mała sie przespi zaliczymy jeszcze jedn spacer, mysle o solankach, niech pobiega po lisciach, bedzie ubaw.
Moja tez od zawsze kocha auta, i te prawdziwe i te zabawkowe! Ostatnio wszytskie wylądowały chyba pod łózkiem albo w innych zakamarkach, to pzrypomniała sobie o lali

Jak moja nie może zasnąc, to trzymam ją do wieczora bez spania, bo jak za pózno później pójdzie, to nocka zarwana. Ale kochana, dziecko, które cicho w łóżeczku siedzi choc nie spi to skarb, i tak wolna jestes i mozesz odpoczywac, czy sie czyms zając!!!
Witam wszystkie mamy! Chciałabym się do Was dołączyć, jestem mamą 15mc Maksa, mam 25 lat, obecnie nie pracuje, jestem w domu z synkiem. Choć sytuacja mnie zmusza do pracy zarobkowej ale nie jest tak łatwo w zawodzie!

Mieszkam w Lublinie (jest może ktoś z LBN a dokladnie z Czubów?). Leci dzień za dniem,teraz jeszcze pogoda okrotna wiec i na dwór nie chce się nosa wystawiać!

Buziaczki
No witamy nową domóweczkę. Że tez wszytskie tak daleko ode mnie, no mówię, że sie stąd wyprowadze!!!

No co za kochane dziecko! Oj MATKA- jak ty tak mozesz o takim aniołku