reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Patrysia ja też bym chciała zobaczyć Twoją fryzurke na nk!!!

Ja też spadam oglądać Housa, chyba czas najwyższy wyłączyć kompa!!!:-)

Jestem na chwilke bo prasowanie lezy. Prąd nam wyłączyli po 17 i włączyli dopiero przed 20. Masakra z dzieckiem przy swiecach bez bajek bez tv-średniowiecze normalnie:szok::szok:
Ale za to Zuza miała kapiel przy świecach:-D
Mielismy gości bo bratanica A. zdała prawko i winko wypiłyśmy sobie.
Widze nowe avatarki Marta, madziulanatasza, Mama Helenki ...

reklama
Witaj
Laski,Julu wywalił mi na klawiaturę zapiekankę kluskową:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:,rozkręciłam i tak czyściłam,że kabelki pourywałam:zawstydzona/y::-( i po lutowaniu nie działa :no: i z klawiatury ekranowej piszę:tak:.
Oj współczuje :tak:
Witam wieczornie :tak:

Za mna dzisaj ciężki dzień :zawstydzona/y:

Wczoraj zamówiłam nowy piecyk do łazienki, myślałam, że przyjdzie jutro, a przyszedł dzisiaj :tak: Zadzwoniłam do instalatora od razu bo mówili, że na instalacje trzeba 2-3 dni czekać, a instalator był u mnie po 15 min od telefonu :szok::-D No i mam juz piecyk zamontowany :tak::tak::tak: A bałagan gigant :szok:

Do tego w końcu sprzedałam ciuchy po Anice 0-3 miesiąca i jestem 200zł do przodu :tak: I jeszcze sprzedałam kombinezon :tak: :-):-):-)

Lece sprzątać łazienkę bo mi sajgon zrobili :szok:
No to super ze masz piecyk ciekwe jaki ten monter był oc ci ten piecyk tak szybko zamontował:-D:-D:-Dżartuje oczywiscie no i fajnie ze ciuszko sprzedałas zawsze to grosz do przodu ja po mojich dzieciach pożyczyłam siostrze:tak:Avartek sliczny
Olek zaczął chodzić na zajęcia korekcyjne w przedszkolu:tak: i w sobotę mają basen:tak:,kąpielówki ma ze Scooby Doo i tylko czepka i klapek brakuje:-(.Ja też w takiej samej sytuacji:-p:tak::-D,bo to razem z rodzicami zajęcia:szok: - może w końcu nauczę się pływać:dry:?:-D:-D:-D
Na nauke nigdy nie jest zapuzno:tak:
hej, ooo ja też bym na basen chętnie poszła.
a na razie to zmykamy na kąpanko bo mały marudzi.;-) chyba ząbki idą :tak:
Witam nową mame bo chyba sie nie znamy:sorry::eek:
dziolszki
witam Was dopiero teraz od rana...
zakupy potem obiad, troche sie zdrzemlam, spacer bp bardzo ladna pogoda ...
aha no i zaliczylam dzis fryzjera :laugh2::laugh2::laugh2:
nawet jestem zadowolona :sorry:
najbardziej mi na grzywce zalezalo ale sciachalam moje dlugie wlooosy :confused2:
w sumie i tak juz bardzo zniszczone byly...
a odrosna...
ide kapac teraz malego i potem bede miala luzik wiec odpisze :tak::tak::tak:
A ja nie widziałam wprawdzie moge wejsc kontem siostry ale ona Pati nie ma w znajomych i pewnie nie zobacze:-(
Ja znowu tylko na chwilke bo mlodzi nie chca sprzatac no i ogladam Na Wspolnej:-)
Glowa mnie boli i gardlo drapie ale wzielam juz sobie gripex control i mam nadzieje ze szybciutko przejdzie:tak:

PATRYSIU
Czekamy na focie w nowej fryzurce:tak::tak::tak:

Ja tez ostatnio myslalam o jakims konkretniejszym scieciu ale jakos sie boje:confused2:Moze pojde do fryzjera ale to sie jeszcze zobaczy;-):-)
Zdrówka kochana dla Ciebie zebys sie nam nie rozchorowała:tak:
Wejdz na nk-tam juz jest:-):-p
A ja nie moge zobaczyc na NK
No to zaproszonko wyslalam:tak::tak::tak:
Teraz juz na serio spadam na jakis czas:-)
Cholera Dominik wozil Wiktorie na tym obrotowym krzesle i zaliczyla z niego taka glebe ze myslalam ze sobie kark skreci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Na szczescie nic Jej nie jest
Ide na balkon bo sie wkur.... na maksa
Ty miałaś nie palic:wściekła/y::wściekła/y:
śliczne chłopaki
Ha ha moja mycha już spi :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: super.

jednak to działa,muszę jej ograniczać spanie w dzień i wczesniej zasypia,ale się cieszę,mam luzik :tak::tak::tak::tak::tak:
No widzisz mniej spania w dzien i na wieczór księżniczka pieknie spi

Witam i ja wieczornie przedtem wstałam pospałam godzinke jak poszłam dzieci usypiac to sama zasnełam wstałam przedtem zjadłam jogurta jutro bede powtórki oglądac Brzyduli i nawspólnej Kamilek znowu zasną sam w łóżeczku zobaczymy co bedzie dalej spac mi sie chce wiedz długo nie posiedze:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry