No to zaproszonko wyslalam

Teraz juz na serio spadam na jakis czas:-)
Cholera Dominik wozil Wiktorie na tym obrotowym krzesle i zaliczyla z niego taka glebe ze myslalam ze sobie kark skreci

Ide na balkon bo sie wkur.... na maksa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to zaproszonko wyslalam
Monika Kupczak![]()
...nowy awatarek widze
wiem jakie to zdjecie nawet
...
jaka spostrzegawcza jesteśAgnes,a postawisz coś na 5555;-)?
Witajwitam :-)
Oj współczujeLaski,Julu wywalił mi na klawiaturę zapiekankę kluskową,rozkręciłam i tak czyściłam,że kabelki pourywałam
:-( i po lutowaniu nie działa
i z klawiatury ekranowej piszę
.
No to super ze masz piecyk ciekwe jaki ten monter był oc ci ten piecyk tak szybko zamontowałWitam wieczornie
Za mna dzisaj ciężki dzień
Wczoraj zamówiłam nowy piecyk do łazienki, myślałam, że przyjdzie jutro, a przyszedł dzisiajZadzwoniłam do instalatora od razu bo mówili, że na instalacje trzeba 2-3 dni czekać, a instalator był u mnie po 15 min od telefonu
No i mam juz piecyk zamontowany
A bałagan gigant
Do tego w końcu sprzedałam ciuchy po Anice 0-3 miesiąca i jestem 200zł do przoduI jeszcze sprzedałam kombinezon
:-):-):-)
Lece sprzątać łazienkę bo mi sajgon zrobili![]()
Na nauke nigdy nie jest zapuznoOlek zaczął chodzić na zajęcia korekcyjne w przedszkolui w sobotę mają basen
,kąpielówki ma ze Scooby Doo i tylko czepka i klapek brakuje:-(.Ja też w takiej samej sytuacji
,bo to razem z rodzicami zajęcia
- może w końcu nauczę się pływać
?
![]()
Witam nową mame bo chyba sie nie znamyhej, ooo ja też bym na basen chętnie poszła.
a na razie to zmykamy na kąpanko bo mały marudzi.;-) chyba ząbki idą![]()
A ja nie widziałam wprawdzie moge wejsc kontem siostry ale ona Pati nie ma w znajomych i pewnie nie zobacze:-(dziolszki
witam Was dopiero teraz od rana...
zakupy potem obiad, troche sie zdrzemlam, spacer bp bardzo ladna pogoda ...
aha no i zaliczylam dzis fryzjera
nawet jestem zadowolona
najbardziej mi na grzywce zalezalo ale sciachalam moje dlugie wlooosy
w sumie i tak juz bardzo zniszczone byly...
a odrosna...
ide kapac teraz malego i potem bede miala luzik wiec odpisze![]()
Zdrówka kochana dla Ciebie zebys sie nam nie rozchorowałaJa znowu tylko na chwilke bo mlodzi nie chca sprzatac no i ogladam Na Wspolnej:-)
Glowa mnie boli i gardlo drapie ale wzielam juz sobie gripex control i mam nadzieje ze szybciutko przejdzie
PATRYSIU
Czekamy na focie w nowej fryzurce
Ja tez ostatnio myslalam o jakims konkretniejszym scieciu ale jakos sie bojeMoze pojde do fryzjera ale to sie jeszcze zobaczy;-):-)
A ja nie moge zobaczyc na NKWejdz na nk-tam juz jest:-)![]()
Ty miałaś nie palicNo to zaproszonko wyslalam
Teraz juz na serio spadam na jakis czas:-)
Cholera Dominik wozil Wiktorie na tym obrotowym krzesle i zaliczyla z niego taka glebe ze myslalam ze sobie kark skreciNa szczescie nic Jej nie jest
Ide na balkon bo sie wkur.... na maksa
śliczne chłopaki
No widzisz mniej spania w dzien i na wieczór księżniczka pieknie spiHa ha moja mycha już spisuper.
jednak to działa,muszę jej ograniczać spanie w dzień i wczesniej zasypia,ale się cieszę,mam luzik![]()