reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Cześć kobitki,
ja tylko wpadłam dzień dobry powiedzieć
Pogoda paskudna i dzieci troszke zaczynaja marudzić
Macie pozdrowienia od Anabubki, coś jej się pierdaczy i nie może bb odpalić :-(
dzieki za wiesci ode mnie:-)
sliczny avatarek i jakis znajomy

=
Wczoraj byłą w kinie, jak wam wspominałam, ogólnie super zadowolonaAle tak po 40 min filmu zaczęła przysypiać i kazała tatusiowi światło włączyć
Wszyscy mieli niezły ubaw
![]()

ana czym byli?
Moja Oliwka od kilku dni z wielką checią chce się bawić autami
mamy w domu kilka resoraków i bawi sie nimi na okrągło,będę musiała jej jakieś auta dokupić bo normalnie mnie zamęczy.
wczoraj zbudowałam jej garaż z klocków i stale się nim bawimy
ona chyba powinna urodzić sie chłopakiem skoro ma takie ciągotki do aut![]()
ja kochana to z ojcem w garazu siedzilaam przy motorze.i lepiej od brata wiedzialam co za klucze.teraz tez mi sie to przydaje

i lazilam po drzewach i wprost kocham motory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na auto nie polcee ale na motor moze

wiki jak ty robisz zupę koperkową?????? bo nigdy powiem szczerze nie jadłamdobra jest?????
ja koperkowa robie jak kazda inna zupe prawie.jak juz wszytsko sie ugotuje-ziemniaki,wszelka wloszczyzna itd to wrzucam na sam koniec sduzo koperku,gotuje doslownie chwile i zabielam smietana i maka(teraz sama asmietanaprzez mala).
a co do kalafiorowej-to tak samo,tyle ze kalafior wrzucacm jak ziemniaki jeszcze nie sacalkiem ugotowane.prawie do kazdej zupy wrzucam pokrojna w kosteczke cebulke surowa.cebula jest zdrowa na kazdy sposob

no i tez zabielam smietana i dorzycam koeprku albo natki.ja gotuje zupy na porcjach rosolwych,czy na kostach sachbowych,skrzydelkach,co tam mam
Witam wszystkie mamy! Chciałabym się do Was dołączyć, jestem mamą 15mc Maksa, mam 25 lat, obecnie nie pracuje, jestem w domu z synkiem. Choć sytuacja mnie zmusza do pracy zarobkowej ale nie jest tak łatwo w zawodzie!Mieszkam w Lublinie (jest może ktoś z LBN a dokladnie z Czubów?). Leci dzień za dniem,teraz jeszcze pogoda okrotna wiec i na dwór nie chce się nosa wystawiać!
Buziaczki
witam nowa mamae
a ja ostatnio przerbilam 20kg antonowek do sloikow.na szarlotke bedzie jak znlalazl:-)
Witam wieczornie
Za mna dzisaj ciężki dzień
Wczoraj zamówiłam nowy piecyk do łazienki, myślałam, że przyjdzie jutro, a przyszedł dzisiajZadzwoniłam do instalatora od razu bo mówili, że na instalacje trzeba 2-3 dni czekać, a instalator był u mnie po 15 min od telefonu
No i mam juz piecyk zamontowany
A bałagan gigant
Do tego w końcu sprzedałam ciuchy po Anice 0-3 miesiąca i jestem 200zł do przoduI jeszcze sprzedałam kombinezon
:-):-):-)
Lece sprzątać łazienkę bo mi sajgon zrobili![]()
no prosze jaka gospdarna:-)lepszy rydz niz nic:-)
ja jakbym tak wszytsko za male sprzedawala to sporo bym zarobila,ale trzymama dla rodzenstwa:-)
Olek zaczął chodzić na zajęcia korekcyjne w przedszkolui w sobotę mają basen
,kąpielówki ma ze Scooby Doo i tylko czepka i klapek brakuje:-(.Ja też w takiej samej sytuacji
,bo to razem z rodzicami zajęcia
- może w końcu nauczę się pływać
?
![]()
moja Paulina jutro ma wycieczke-stare miasto.powsin i basen w gorze kalwarii.ciekawe czy tym razem wejdzie dalej niz do brodzika

dziolszki
witam Was dopiero teraz od rana...
zakupy potem obiad, troche sie zdrzemlam, spacer bp bardzo ladna pogoda ...
aha no i zaliczylam dzis fryzjera
nawet jestem zadowolona
najbardziej mi na grzywce zalezalo ale sciachalam moje dlugie wlooosy
w sumie i tak juz bardzo zniszczone byly...
a odrosna...
ide kapac teraz malego i potem bede miala luzik wiec odpisze![]()
no pieknie wygladasz!!!!!!!!!!1
lepiej chyba niz w dlugich
i powazniej:-)
o kurcze wspolczuje.dobrze ze mam zwyklego kompa to klawaiture latwiej wymienic i taniej:-)Kurcze,bez klawiszy jak bez ręki,jednego posta piszę 3 minuty
.Aż pisać się odechciewa
.
no włąsnie zaczał się doktor Housestrasznie wciągnął mnie ten film :-)
e kochana teraz z wtv leci 5 sezon,chyba nawet jakos poczatke.a ja juz 6 zaczelam oglaac:-)
tez mnie wciagnelo i zapomnialam ze dzis w tv lecial bo wydaje mi sie ze jakos niedawno ogladalam
Patrysia ja też bym chciała zobaczyć Twoją fryzurke na nk!!!
Ja też spadam oglądać Housa, chyba czas najwyższy wyłączyć kompa!!!:-)
tak wczenie????????
o tej porze to ja wlaczam dopeiro

Znowu nie ogladałam Brzyduli![]()
Jutro jedziemy na hipoterapie więc tez nie obejrzę
Zuzia wreszcie zasnęła. W mieszkaniu cisza... Wszyscy spia więc czas dla mnie-ide sie wyprysznicować. Moze troche poczytam bo książki z biblioteki juz prawie pół roku mam ale odkąd jestem na BB to nia ma kiedy czytac
Dobranoc

acja
ANABUBKA
No wkoncu babo jedna
Fajne zakupki:-)
Film na 1 juz sie skonczyl ,ale ja sobie jeszcze troszke posiedze:-);-)Bede tak z doskoku bo lece na allegro sobie poogladac:-)
no jestem w koncu

a gdzie Malina i Ania?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natalineczka555
kocham kochać :)
hej dziopki
ja juz po pracy jestem sobie na bb patrze a tu 4 strony!!!

kurcze jak tak dalej pojdzie to ja nocna zmaine bede sobie musiala wprowadzic

kurcze jak tak dalej pojdzie to ja nocna zmaine bede sobie musiala wprowadzic

anaconda27
styczniówka2006
Dobrej nocki życzę bo ja już zmykam:-):-):-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
hej dziopki
kurcze jak tak dalej pojdzie to ja nocna zmaine bede sobie musiala wprowadzic![]()
Natali poczekaj az sie zrobi calkiem zimow do i po 10stron po 40postwo potrafi byc po 1 dniu

a ogladalam dzis pogode.na soboet u mnie ok 15 i slonce.oby nie padalo.a na poniedzialek u mnie tylko 5-6stopni i deszcz ze sniegiem nawet

jak tu sie przestaiwc?????????
Dobrej nocki życzę bo ja już zmykam:-):-):-)
dobranoc
Natalineczka555
kocham kochać :)
witamy serdecznieHej, pisałam parę słów o sobie w wątki "skąd jesteśmy"
witam jeszcze raz. mam na imię Katarzyna i mam 8 miesięcznego synka. mieszkamy w Lublinie. Jestem jak na razie mamą niepracującą i siedzę w domu z małym.
Pozdrawiam wszystkie mamy, zmykam spać, mały już mi śpi, ale ostatnio budzi mi się w nocy, chyba będą ząbki.
Dobranoc;-)

ciezko bedzie ale zapowiada sie u nas redukcja etatow wiec moze bede miala wiecej czasu dla was w zimieNatali poczekaj az sie zrobi calkiem zimow do i po 10stron po 40postwo potrafi byc po 1 dniu
a ogladalam dzis pogode.na soboet u mnie ok 15 i slonce.oby nie padalo.a na poniedzialek u mnie tylko 5-6stopni i deszcz ze sniegiem nawet
jak tu sie przestaiwc?????????

jak zwykle , ale coz mam sie spodziewac o tej porze

jutro nigdzie sie nie wybieram wiec rankiem sobie wpadne, obiadek mam z dzis tak wiec jutro jestem z rana i melduje sie sumiennie

slowo świstaka

dobrej nocki papatki
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam pierwsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Paulina juz zabrana na wyceczke,mala zjdal przed 7kasze i spi:-)
piekna pogoda 17stopni o tej porze

normalie jak na wiosne a nie na jesie.az chce sie zyc!
pobudka spoichy!
mialam zapytac czemu o mnie
ale gapa jestem przeciez moja miejscowosc to sie z zima kojarzuy

Edit:
nie no oczom nie wierze,zadnej nie ma o tej porze!!!!!!!!!!!!!1

Paulina juz zabrana na wyceczke,mala zjdal przed 7kasze i spi:-)
piekna pogoda 17stopni o tej porze

normalie jak na wiosne a nie na jesie.az chce sie zyc!
pobudka spoichy!
ANABUBKA
Tez ogladalam pogode i jak zobaczylam ten snieg z deszczem to od razu pomyslalam sobie o Tobie;-):-)
mialam zapytac czemu o mnie

ale gapa jestem przeciez moja miejscowosc to sie z zima kojarzuy

Edit:
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam,
Anabuaba u nas nie pada i mam nadzieje ze długo nie będzie bo się do parku wybieram
A ciuchy sprzedałam, bo na razie mam dzieci po uszy
A na trzecie się zdecyduje dopiero jak będzie mnie stać na całą wyprawkę od nowa 
M znowu dał mi pospać
Dzieci uśmiechnięte oglądają bajki
AJkto, ja jestem
No i jeszcze prezenty od rana
Był wczoraj na jakimś evencie i przyciągnął do domu jakieś gratisy, szminkę i coś do włosów 
Anabuaba u nas nie pada i mam nadzieje ze długo nie będzie bo się do parku wybieram

A ciuchy sprzedałam, bo na razie mam dzieci po uszy

M znowu dał mi pospać

Dzieci uśmiechnięte oglądają bajki

AJkto, ja jestem

No i jeszcze prezenty od rana

reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Witam,
A ciuchy sprzedałam, bo na razie mam dzieci po uszyA na trzecie się zdecyduje dopiero jak będzie mnie stać na całą wyprawkę od nowa
M znowu dał mi pospać
Dzieci uśmiechnięte oglądają bajki![]()
lepiej niech nie pada bo moje dziecko zmoknie na tej wycieczce.
dobrze ze mala lubi spac to mam troche spokoju,wczoraj spala do 9.30

teraz sie kreci,ciekawe za ile wstanie
Podziel się: