Wita dziewczyny
Byłabym juz o 7 ale bb mi nie chciało wskoczyć. POgadałam sobie za to z Anabubą, teraz słucham Nosowskiej, List, wsponienia jak ...
A teraz Nadinka mi zasypia a ja zupke Kalafiorowa robie

)
Moge prosić przepis, no nigdy nie jadłam i nie robiłam.
No i zapomniałam wam powiedzieć że Oliwce to przeziębienie wreszcie zaczyna przechodzić,katar minimalny.cieszę się.:-)
Super, oby tak dalej.
dzisiaj znow jedziemy pakowac do piwnicy... - dostalismy juz klucze bo wysprzatali nam piwnice miejsca jest duzo wiec klucze oddali i teraz sobie tam wszystko znosimy

zostawili nam pare rolek tapet... chyba ze 6 rolek ale dwie takie jedna taka ... moze sie przydadza na cos
No to już po woli możecie działać, dobre i to.
Pytam sie Kamilka czy przyniesiemy do pokoju łóżeczko on na to ze NIE a pytam czemu a on na to BO TAK no to pytam sie go czy bedzie spał w łóżeczku on na to ze NIE i wszystko na NIE wyjełam mu szczebelki w łóżeczku moze sie nauczy tam spac a może macie jakies sposoby na nauczenie dziecka spania w łóżeczku
No kochana-uczyć spać od niemowlaka, a teraz to jużpod górkę. Postawiłabym łóżeczko blisko swojego tak na wyciagniecie reki i on mus w swoim, a jak bedzie plakal to tylko reke wyciagasz i go glaszczesz, kleiesz, i tak coraz delikatniej i mniej, a jak juz sie orzyzwyczai to chwilke odczekac łóżeczko do jego pokoju wyniesc.
witam
Maja spała dziś w dzień 4 godz. ale nie budziłam jej bo może potrzebuje teraz tyle snu, jak się tylko na nią patrzy to od razu widać że chora. Źle zrobiłam bo poszłam z nią do reala i teraz jej się pogorszyło:-
-
-(
Zrobiłam syrop z cebuli i mam nadzieję że trochę pomoże

oj, no trudno, a ja potrebuje snu to niech spi, zbiera sily. Syrop u nas zawsz dzoala, mam nadzieje, ze i u cibie pomoze
Pełna konspiracja
Może któraś głodna i się poczęstuje

co za cellulit

witam:-)
ja juz po sniadanku-dostałam dzisiaj do łóżka:-):-):-)

głowa mnie boli troszke wiec zaraz ide sie położyc spowrotem bo widze że M też jescze do łóżeczka wskoczył

nu nu nu, ja bym tego nie zmarnowala

o, jak dobrze wiedzic
Witam również:-):-):-)
U nas leje od rana i pogoda typowo depresyjna:-
-
-(
Maja zaczęła kaszleć z rana ale to może po tym syropie z cebuli

Mi ubierało się prasowania z dwóch pralek i chyba mus się dzisiaj za to zabrać
Pogoda u mnie taka sama,ale a za prasowanie biorę się, dopiero jak sie pelen kosz uzbiera, wtedy staje do zelazka na caly dzien. A mój jest uzalezniony od mjego chcenia, a jak mu ne pasi, to zapraszam go do prasowania i sam sobi epoprasuje, jescze mu cos swojego podrzuce, hihi
Moja Wiktoria spi

Moja siostra załozyla Jej pizamke i polozyla -teraz weszlam do Niej a Ona spi

Dlaczego mnie tak nie sluchaja
Normalka, moja u mamy np tez grzeczna i aniolek, poki do domu nie wróci, hihi