reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam ja tylko na chwilkę po coś mam problem z kompem od wczoraj :no: więc z góry przepraszam że nie nadrobię :-( dzisiaj jedziemy do wku się czegoś więcej dowiedzieć oby coś ruszyło w końcu :tak: tata lepiej, wczoraj dostał kroplówkę i do piątku mam zwolnienie :tak: wybaczcie ale coś ten komputer szfankuje ostatnio :crazy: jak dam radę to zajrzę potem :tak::-D miłego dnia :tak: ciepło dzisiaj u mnie 19 stopni :szok::-D

reklama
Niki śpi :tak:
Cały czas pada :-(

Ja też powinnam do sklepu skoczyć, ale na pewno sie nie wybiorę jak będzie tak dalej :no: Trzeba będzie coś wykombinować na obiad :sorry:

Helenka nauczyła się zapalać światło w łazience za pomoca kija :-D:tak: Spryciara mała :-D

Wczoraj byłą w kinie, jak wam wspominałam, ogólnie super zadowolona :tak: Ale tak po 40 min filmu zaczęła przysypiać i kazała tatusiowi światło włączyć :-D Wszyscy mieli niezły ubaw :-D

Wita dziewczyny
Byłabym juz o 7 ale bb mi nie chciało wskoczyć. POgadałam sobie za to z Anabubą, teraz słucham Nosowskiej, List, wsponienia jak ...

A teraz Nadinka mi zasypia a ja zupke Kalafiorowa robie :))
Moge prosić przepis, no nigdy nie jadłam i nie robiłam.

No i zapomniałam wam powiedzieć że Oliwce to przeziębienie wreszcie zaczyna przechodzić,katar minimalny.cieszę się.:-)
Super, oby tak dalej.

dzisiaj znow jedziemy pakowac do piwnicy... - dostalismy juz klucze bo wysprzatali nam piwnice miejsca jest duzo wiec klucze oddali i teraz sobie tam wszystko znosimy :tak: zostawili nam pare rolek tapet... chyba ze 6 rolek ale dwie takie jedna taka ... moze sie przydadza na cos
No to już po woli możecie działać, dobre i to.

Pytam sie Kamilka czy przyniesiemy do pokoju łóżeczko on na to ze NIE a pytam czemu a on na to BO TAK no to pytam sie go czy bedzie spał w łóżeczku on na to ze NIE i wszystko na NIE wyjełam mu szczebelki w łóżeczku moze sie nauczy tam spac a może macie jakies sposoby na nauczenie dziecka spania w łóżeczku
No kochana-uczyć spać od niemowlaka, a teraz to jużpod górkę. Postawiłabym łóżeczko blisko swojego tak na wyciagniecie reki i on mus w swoim, a jak bedzie plakal to tylko reke wyciagasz i go glaszczesz, kleiesz, i tak coraz delikatniej i mniej, a jak juz sie orzyzwyczai to chwilke odczekac łóżeczko do jego pokoju wyniesc.

witam
Maja spała dziś w dzień 4 godz. ale nie budziłam jej bo może potrzebuje teraz tyle snu, jak się tylko na nią patrzy to od razu widać że chora. Źle zrobiłam bo poszłam z nią do reala i teraz jej się pogorszyło:-:)-:)-(
Zrobiłam syrop z cebuli i mam nadzieję że trochę pomoże:tak::tak::tak:
oj, no trudno, a ja potrebuje snu to niech spi, zbiera sily. Syrop u nas zawsz dzoala, mam nadzieje, ze i u cibie pomoze

A i w przedszkolu poprosiłam stażystkę to trochę fotek dzieci nacykała a Pani to nawet 3 ale nie powiedziała do czego potrzebne:no::-p:-D:-D:-D.
Pełna konspiracja:-D

Może któraś głodna i się poczęstuje

:-D:-D:-D co za cellulit:-D:-D:-D

witam:-)
ja juz po sniadanku-dostałam dzisiaj do łóżka:-):-):-) :rofl2::rofl2:
głowa mnie boli troszke wiec zaraz ide sie położyc spowrotem bo widze że M też jescze do łóżeczka wskoczył:-D:rofl2:
nu nu nu, ja bym tego nie zmarnowala:-D:-D:-D

pati środę dziś mamy :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
o, jak dobrze wiedzic

Witam również:-):-):-)
U nas leje od rana i pogoda typowo depresyjna:-:)-:)-(
Maja zaczęła kaszleć z rana ale to może po tym syropie z cebuli:sorry::sorry::sorry:
Mi ubierało się prasowania z dwóch pralek i chyba mus się dzisiaj za to zabrać:confused2::confused2:
Pogoda u mnie taka sama,ale a za prasowanie biorę się, dopiero jak sie pelen kosz uzbiera, wtedy staje do zelazka na caly dzien. A mój jest uzalezniony od mjego chcenia, a jak mu ne pasi, to zapraszam go do prasowania i sam sobi epoprasuje, jescze mu cos swojego podrzuce, hihi

Moja Wiktoria spi:szok::szok::szok:Moja siostra załozyla Jej pizamke i polozyla -teraz weszlam do Niej a Ona spi:-D:-D:-D
Dlaczego mnie tak nie sluchaja
Normalka, moja u mamy np tez grzeczna i aniolek, poki do domu nie wróci, hihi

no jestem.

ale dzis u mnie ciepło,normalnie happy jestem :tak::tak::tak::tak: jest już 21Ca ma być 24C :-):-):-):-):-):-) ale superaśnie ,po obiadku idziemy z oliwka na długi spacerek :tak::tak::tak::tak::tak:

taka pogoda ma byc podobno kilka dni,zobaczymy ja wyjdą im te prognozy :-D:-D:-D:-D:-D
ale dziś jest pięknie :tak::tak::tak::tak::tak:

Moja Oliwka od kilku dni z wielką checią chce się bawić autami :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

mamy w domu kilka resoraków i bawi sie nimi na okrągło,będę musiała jej jakieś auta dokupić bo normalnie mnie zamęczy.

wczoraj zbudowałam jej garaż z klocków i stale się nim bawimy :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ona chyba powinna urodzić sie chłopakiem skoro ma takie ciągotki do aut :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnes a może ona bedzie kierowcą w F1 :-)

moze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wiki jak ty robisz zupę koperkową?????? bo nigdy powiem szczerze nie jadłam :sorry: dobra jest?????

wiki ale się nabrałam bo masz suwaczek ciążowy i nie doczytałam ze to twojej siostry i myślałam ze przed anmi ukrywałaś tą ciąże a to 35tydz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wkurzyłam się,Oliwka już od godziny lezy w łożeczku i nie chce spać.zaraz ją ubieram i nie dam jej spć dziś nic bo mnie do szału doprowadza ostatnio to jej spanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

spiewa sobie piosenki :ogórek,Zuzia lalka nieduża,jagódki i mówi idzie rak nieborak :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i prowadzi monolog z lalkami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

normalnie nie mam do niej sił z tym spaniem :no::no::no::no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
My juz jestesmy po spacerku:-):-)Zabawilysmy na dwrze prawie dwie godzinki:tak:Ale teraz sie ochlodzil i ruszyl sie chlodny wiatr:no::no::no:
Zaraz poloze mlode i zjem sobie jakis jogurcik

Do góry