reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
halcia ja tez juz do ciebie pisze!!!!!!!!!! no wlasnie ja to sie wqr... bo sobie wczoraj sam po pilce na piwkjo poszedl!!!!!!!!!!!!!! a ja tak chcialam wyjsc!!!!! a do tego puzno wrucil. ach cio koledzy jak bym mogla to bym powybijala coniektorych!!!!!!!!!

o ja mam taki fotelik bordowy!
url=http://www.baby-gaga.com/]
catcatsbu20041217_-8_HIPEK.png
[/url]

mordziulka wlasnie Ci koledzy :) sa okropni a nie dosc tego to zeby moj maz wrocil normalnie z pracy to musze go odbierac bo inaczej wroci nalykany :):)

Rozwale to towarzystwo :):)

nie wiem czemu teraz nie moge wstawic adresu ale sie zaraz zdenerwuje!!!!!!!!!!!
url=http://www.baby-gaga.com/]
catcatsbu20041217_-8_HIPEK.png
[/url]

Nie jeszcze nie ucieklam - siedze w domu :):):)

JA kupilam fotelik za 99 zl w promocji od 9 do 18 kg chociaz Zuzia ma dopiero 7 kg, Jezdzi juz i tak przodem do jazdy bo ten fotelik jest dziwny i troche duzy na przednie siedzenie a ja mam maly wozik i za bardzo sie nie miesci :) Ale jak Zuzia jedzie z moim tata to siedzi tylem do jazdy :):) tam sie miesci ten fotelik.

no nie u mnie nie jest tak ogulnie lubie kolegow bo to takze moi znajomi ale sa ci ktorych nie znosze i najchetniej bym im nagadala! jak wstawic adres?

reklama
Nie , nad krzesełkiem znowu dumam . ***** , sorki, ale już nei mam siły do tego zasranego krzesełka. Zgłupiałam już . CAły dzień na nie poświęciłąm . I dupa , nic nie wiem .

Mordziulka a co to za fotelik . Daj namiary  :)

sylwia moja znajoma ma tego jeepa , fajnie wygląda :) I jak sie jeżdzi ? My kupiliśmy czołga nie wózek , tako city voyager. 20 kilo waży , ale cóż ,. zachciało mi sie przekładanej rączki i tylko taki był  ;D

Mordziulka nie denerwuj sie, szkoda nerwów , wyluuuuuuuzuuuuuuj  ;D

Do góry