reklama
B
Beata1988
Gość
witam się dopiero teraz 

ja dziś sama ze sobą byłam u lekarza.
coś mnie złapało.
budze się rano i cała szyja mnie boli,węzły chłonne takie powiększone i cała dolna warga spuchnięta

wyglądam okropnie z ta wargą jakby mi ktos przywalił,ludzie się na mnie patrzyli jak na jakies ufo

aż 2 lekarzy mnie badało bo bałam że to świnka mi sie robi ale na szczęście to nie to.
powiedziała ze to jakaś infekcja wirusowa że mam powiększone węzły i powiekszoną tarczycę i w srodęz rana mam iśc na wszystkie badania robic i morfologie i w kierunku tarczycy

a ta spuchnięta warga to wielka wirusowa opryszczka

jeszzce takiej olbrzymiej nie widziałam.
i to twarde jest,przeszkadza mi przy jedzeniu,masakra.i po wynikach z badań mam w przyszły piatek iść do kontroli z tymi wynikami.

ja dziś sama ze sobą byłam u lekarza.
coś mnie złapało.
budze się rano i cała szyja mnie boli,węzły chłonne takie powiększone i cała dolna warga spuchnięta

wyglądam okropnie z ta wargą jakby mi ktos przywalił,ludzie się na mnie patrzyli jak na jakies ufo

aż 2 lekarzy mnie badało bo bałam że to świnka mi sie robi ale na szczęście to nie to.
powiedziała ze to jakaś infekcja wirusowa że mam powiększone węzły i powiekszoną tarczycę i w srodęz rana mam iśc na wszystkie badania robic i morfologie i w kierunku tarczycy

a ta spuchnięta warga to wielka wirusowa opryszczka

i to twarde jest,przeszkadza mi przy jedzeniu,masakra.i po wynikach z badań mam w przyszły piatek iść do kontroli z tymi wynikami.
B
Beata1988
Gość
Mój też mam zakaz palenia w mojej obecności, niech pali jak nie widzę
ale żeby taki numer odwalić no debil nie mam słów 

moi rodzice go przyjęli pod swój dach a on takie coś robi 

jeszcze jeden jakiś numer i poleci do mamusi 

B
Beata1988
Gość
Aga to zdrówka życzę
a nie trzeba było się całować na zimnym