sunday_
Fanka BB :)
zdążyłam zauważyć jeszcze że coś się tu ostatnio tak swojsko zrobiłolubelsko
no dziewczyny Lublin górą bo nas coraz więcej:-):-):-):-)
LUBLIN, LUBLIN, LUBLIN!!!! hehehehehe.....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zdążyłam zauważyć jeszcze że coś się tu ostatnio tak swojsko zrobiłolubelsko
no dziewczyny Lublin górą bo nas coraz więcej:-):-):-):-)
Dzięki dziewczynymałe ciach i duża różnica
dobrze że siostra umie ciąć włoski :-):-)
AGNES
Trzymam kciuki zeby to nie bylo nic powaznego:-)
Widzialyscie rekalme tego nowego samsunga curby???Mi sie bardzo podoba i zastanawiam sie czy go sobie kupic![]()
A u nas na obiad dzisiaj brokuły bo męża nie ma więc mięcha nie trzeba szykować![]()
Mi sie podoba ten rozowyWidzialamfajniusi
![]()
u nas tez cieplo - ludzie tez chodzili w krotkim rekawkuMy po spacerku
Dziewczyny na podłodzeHelenka pokazuje Anice swój komputer
Pogoda się zrobiła piekansłońce było w parku, chodziłam w krótkim rękawku
U mnie też dziaj lane, bo zapomniałam makaron kupić
Agunia, fajnie, że zajrzałaś![]()
u nas w domu (tzn jeszcze u tesciow tez sie nie pali - na balkonie) pewnie jak pojdziemy na swoje tez wprowadze zakaz palenia w domu... bedzie dziecko jedno i drugie jest ... wiec na balkon albo za drzwiWitam. Wybaczcie ale nie mam jak nadrobić :-( nocka masakra, Kubek się co chwilę budził z płaczem nie wiem czemu, może na te zębyteraz dopiero zasnął ale u sąsiada okna wymieniają i trochę głośno jest więc nie wiem ile pośpi
a faceci to bezmózgie yeti!!!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj M mnie tak wkurzył że miałam ochotę mu liścia szczelić
przyłapałam go na paleniu w domu
a dobrze wie że ma zakaz. Jak chce to niech powie że musi zapalić i tyle. Albo na balkon albo na dwór. A ten debil mi w łazience pali
jak się nie wkur****
pytam się go gdzie wyrzucił resztki a ten że za wentylację
idiota tam papierem wyłożone w środku jak się zapali to cały pion idzie w dym
no dosłownie tak miałam ochotę go nawyzywać ale dziecko spał i to go uraowało. Mówie mu że powie moim rodzicom co zrobił jak przyjdzie mama z pracy
dostał reprymendę od mojej mamy. Ode mnie by miał gorzej, Nie odzywam się do niego bo ani ja ani moi rodzice przepraszam nie usłyszeliśmy
a już kiedyś moja mama się pytała kto plił bo z wentylacji brud wylatuje jak mocno wieje i wyleciał popiół od fajek
idiota nic więcej
zaraz Wam pokarzę jaką mam nową fryzurę jak dam radę nic wielkiego tylko grzywka
![]()
Ej ale ladnie Ci w tej fryzurce - no super...
wpolczuje teraz tych przejsc ale pewnie to nie bedzie nic zlego ale koniecznie daj znac jak bedziesz po wynikachwitam się dopiero teraz
ja dziś sama ze sobą byłam u lekarza.
coś mnie złapało.
budze się rano i cała szyja mnie boli,węzły chłonne takie powiększone i cała dolna warga spuchnięta
wyglądam okropnie z ta wargą jakby mi ktos przywalił,ludzie się na mnie patrzyli jak na jakies ufo
aż 2 lekarzy mnie badało bo bałam że to świnka mi sie robi ale na szczęście to nie to.
powiedziała ze to jakaś infekcja wirusowa że mam powiększone węzły i powiekszoną tarczycę i w srodęz rana mam iśc na wszystkie badania robic i morfologie i w kierunku tarczycy
a ta spuchnięta warga to wielka wirusowa opryszczkajeszzce takiej olbrzymiej nie widziałam.
i to twarde jest,przeszkadza mi przy jedzeniu,masakra.i po wynikach z badań mam w przyszły piatek iść do kontroli z tymi wynikami.
ja sie sama scinalam - zawsze.... teraz poszlam do fryzjera od nie pamietnych zcasow...Dzięki dziewczynymałe ciach i duża różnica
dobrze że siostra umie ciąć włoski :-):-)
fajniusio
trzymam kciuki oby nie tarczyca, ja jutro odbieram tsh, mam nadzieje ze wyjdzie negatywniewitam się dopiero teraz
ja dziś sama ze sobą byłam u lekarza.
coś mnie złapało.
budze się rano i cała szyja mnie boli,węzły chłonne takie powiększone i cała dolna warga spuchnięta
wyglądam okropnie z ta wargą jakby mi ktos przywalił,ludzie się na mnie patrzyli jak na jakies ufo
aż 2 lekarzy mnie badało bo bałam że to świnka mi sie robi ale na szczęście to nie to.
powiedziała ze to jakaś infekcja wirusowa że mam powiększone węzły i powiekszoną tarczycę i w srodęz rana mam iśc na wszystkie badania robic i morfologie i w kierunku tarczycy
a ta spuchnięta warga to wielka wirusowa opryszczkajeszzce takiej olbrzymiej nie widziałam.
i to twarde jest,przeszkadza mi przy jedzeniu,masakra.i po wynikach z badań mam w przyszły piatek iść do kontroli z tymi wynikami.