reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :tak:

Anika wstała o 4 i zaczęła się do mni9e pięknie uśmiechać i gadać, nawet nie by łam na nia zla :sorry: Tylko, że strasznie niewyspana jestem :eek:

U mnie dzisaij troszke słoneczka i chmurek :tak: Niedługo zczneimy sie zbierać z domu :tak: Ostatnio wyjście z dimu zajmuje mi godzine :szok::eek:

reklama
MH
Tez bym nie byla zła jakbym miala taka pobudke-no moze troszke na poczatku:-);-)
Wspolczuje tych przygotowan do wyjscia z domu:no::no::no:U mnie na szczescie wszystko idzie szybko i sprawnie bo mlode zazwyczaj ubieraja sie same w tym czasie co ja sie ubieram ,a pozniej robie ewentualne poprawki:tak::tak::tak:

Mlode wlasnei ogladaja stare zdjecia i jak widza Marcina to mowia"mama tata,nasz tata i Dominika tata":-D:-D:-D;-)

cześć laseczki :-):-):-):-)
wczoraj nawet nie zdążyłam się [pozegnać i tak brzydko zniknełam:zawstydzona/y:sorry

Misia zadowolona w wczorajszego pobytu w przedszkolu : Blog przedszkole50wlublinie na www.smyki.pl?

Beata fryzurka super, niby tylko grzywka a taka zmiana:tak::tak::tak: bardzo mi się podoba

Agnes jak zdrówko? mam nadzieję, ze to nic poważnego:no:

Zuzkus no to wcale się nie dziwię, że nie masz już siły na bb po takim dniu:no: trzymaj się

Anabuba to się bawisz na weselisku, super, rób fotki, duuuuuuuuuuuuuuużo fotek:tak::tak::tak::tak::tak:

Malinka gdzie się podziewasz????????????????

a ja sobie jutro jadę z Misią na wycieczkę z tego projektu unijnego gdzie miałam szkolenie i staż, ładne malowniczo położone miejsce, zeby tylko ładna pogoda była:happy:

hejka.

My wstaliśmy dziś o 7.30 fajnie tak wstac póxniej wyspałąm się super :-):-):-):-):-)

AGNES
Jak sie czujesz???Jak Twoja warga???mam nadzieje ze juz lepiej z:tak::tak::tak:

do bani sie czuję niestety:tak::tak::tak::tak:

węzły chłonne przestaja mnie już boleć ale opryszczka to fatalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cos mi się zdaje że ja jakos ciężej to przechodzę bo widziałam pare razy opryszczkę ale to co ja mam to u nikogo nie widziałam.
wargę amm nadal strasznie spuchnietą,najgorsza ta opuchlizna bo nawet jeśc nie mogę,szeroko buzi otworzyć ,bo dolna warga to jedna gula:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

na dodatek gorzej dzis szczypie bo zaczeły robić się na wardze takie pecherzykia jak pije albo jem to masakrycznie szczypie.

i zastanawia mnie fakt ze w miejscu tej guli ta waga jest twarda jak kamień :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nie iem ale pierwsze widze że przy opryszczce tak usta puchną :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

poprostu od tego swędzenia,pieczenia to zbzikowac mozna,wszystko mnie denerwuje,na wszystkich się wyrzywam,masakra jakas :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam porannie
U nas za oknem piękne słoneczko, ale ile jest stopni to nawet nie patrzyłam:cool::cool:
Znowu z katarem się obudziłam i Maja też, coś nas obie nie chce puszczać

Cześć kobitki,

Ja zrobiłam dziaj przemeblowanie :tak: Rozkręciłam i wyniosłam na korytarz starą szafę :tak: Przewróciłam sypialnie do góry nogami :rofl2: Jestem mega zmęczona ale też zadowolona :tak: Wprawdzie garderoba jeszcze nie gotowa ale powoli widać zmiany na lepsze :tak:
Niki była przegrzeczna, bawiła się cały cza s w łóżeczku jak mama szalała :tak: A teraz śpi :tak:

Ja też uwielbiam robić przemeblowania, tylko tutaj takich możliwości brak bo mieszkanko za małe:crazy::crazy:

Ale Nasiwin jest słabiutki ja go stosowałam ajk oliwka nie miałą roczku teraz uzywamy otrivin 0,05% i sobie chwalę a Maja jest starsza wiele od oliwki więc wątpię zeby jje ten Nasivin pomógł :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Kupiłam nasivin bo do tej pory mała euphorbium używałam i coś chciałam zmienić skoro nie ma poprawy, jak po nasivin też nie zauważę poprawy to otrivin też kupię:tak::tak:

No maly juz spi - to dobrze...
ja czekam na m bo obiad musze mu przyszykowac - ziemniaki mialam jeszcze gotowac - ale za bardzo mi sie nie chce :sorry::laugh2:

bylam dzisiaj u Panstwa G. bo przyszly jakies dwa listy jedno ze spoldzielni o czlonkostwie a drugie to czynsz tylko wzielam spakowalam to i nawet nie zwrocilam uwagi na to ze to czynsz na nas... ale my nie placimy go bo jeszcze tam nie mieskzamy :confused2:
wiec musze do niekj jutro zadzwonic ze ma sobie to zaplacic :tak: no zreszta sami sie tak ugadywalismy :-)

No jasne że oni muszą zapłacić skoro tam jeszcze mieszkają:tak::tak::tak:

gorzej z malym sasiadem.byli na koiec na basenie i przwrocil sie gdzies na schodach i glowe rozbil.zszyli mu,ale oby wstrzasu mozgu nie mial:no::no:
sasiadka miala jutro z dziewczynami zostac,ateraz nie wiem czy bedzie chciala go zostawic na noc,niby bedzie jego ojciec,ale wiadomo jak to jest.pytanie czy zostanei czy bede musiala kogos do opiei kombinowac albo dziewczyny zostana na caly weselu:-(

Oby zgodziła się zostać z twoimi dziewczynkami:tak::tak::tak:

w miedzyczasie polece do znjomej fryzjerki zeby mi wlosy na papiloty zakrecila,bo samej trudno.oczywiscie starum sposbem na piwo,zeby sie lepiej trzymaly:-D:-D:-D:-D:rofl2:
zebym tylko piwa nie zapomniala kupic:sorry:

jakos nie lubie takich fryzur nie wiadomo jakisch.zawszzetylko rozpuszczone wlosy i tyle,a ze mam trche dluzsze to zakrece:-)

Ja też najbardziej takie fryzurki lubię:tak::tak::tak:

A to moje usta ,nie śmiać się proszę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Załączniki

• DSC04513-499589.jpg
    DSC04513-499589.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 35
reklama
hej laski
jestem dopiero dziś i od razu sorry nie nadrobie napewno;(
nasz dostawca neta miał jakąś gigant awarie i nie mieliśmy neta.
u mnie po staremu prócz fali jakiegos fatum zlew w kuchni sie zapchał i do tego cieknie,zlew w łazience cieknie,i do tego komp świruje strzałka lata gdzie chce:wściekła/y:
antek spał dzis tylko do 3 w nocy potem soię obudził i zasnoł dopiero jakieś 20 minut temu więc jestem zła zmęczona a do tego mam kupe roboty i pokłóciłam się z pietruchą bo zlewy zapchały sie wczoraj a on nie miał czasu zrobić ja mam gary niby zmywać pod prysznicem......... w duszy to mam nie zmywam jutro jestem cały dzień w pracy więc niech naprawia zlewy i zmywa wszystkie gary :wściekła/y:

Do góry