reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam
Czytam Was od czasu do czasu i się dziwię skąd Wy bierzecie czas na ciągłe pisanie ;)
Niezłe jesteście ;D

I jeszcze w domku wszystko zrobicie,z dzieckiem na spacerek...boshe..podziwiam!!!

Mój Maciek wstja ostatnio koło 5 i bawimy się do 9,potem ucina sobie godzinną drzemkę...zjada deserek,potem spacer,powrót do domku,,,szykuję obiad...daję Maćkowi obiad...znowu się bawimy...a od 17 jest taki marudny że ciągle muszę go zabawiać i wymyślać jakieś zabawy...i tak przetrzymuję go do 19...kąpanko...i idzie lulu :laugh:a ja już jestem taka padnięta że zasypiam przy tv po 20....

A Wy macie siłę jeszcze klikać po 21... ::)

My chiba tez dzis spacerek zaliczymy -malec juz nie kaszle. Pranie juz wstawilam. noelia ale nistety nie przspal calej nocy wstawalm go karmic wiec z tym wyspaniem ro niebardzo

Pranko sie pierza a ja tu w doskoku :D robie w domku na chwile przysiade sprawdze co dziewczyny napisały cos odpisze i dalej do zajec domowych :D

Ja mam taki zwykły polski WYCHAMED i teraz się wściekam na niego bo mało wygodny jest dla Emi jakoś tak byle jak w nim siedzi .Niedługo przerobie go na spacerówkę to może będzie lepiej.Ajak nie to go gdzieś opchne i kupię sobie spacerówkę jakąś zgrabną.

ma jedną zaletę DUŻE KOŁA i łatwo nim jeżdzić w takiej dziurze jak nasza :) :)

Fajne sa ale dla mnie 3-kolowe to wygladaja jak taczka  ;) i mi sie ogolnie nie podobaja. Ja mam wozek Nestora tylko model zeszloroczny, mimo tego ze jest to tez spacerowka to i tak musze kupic jakas mala spacerowke bo mi sie ten do samochodu nie miesci - a w lato to bedzie masakra bez wozka :):):)

reklama
Do góry