reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój mąż jest bardzo wyrozumiały często stara mi siępomagać jak umie choć nie zawsze mu to wychodzi. Grunt że próbuje ! I często wspira mnie dobrym słowem.
gratuluje meza :tak::tak::tak::tak::tak:

i witam, bo my sie jeszcze nie znamy ;-);-);-);-);-)
ja zaraz spadam do mamuski na obiad, nici z racuchów, moze jutro mi wyjda
babke tez mialam piec i co???
tez na jutro:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
A więc dzwoniłam do lekarza dziś bo ta opryszczka tez mi się nie podoba.lekarka powiedziała ze tak może być że puchnie i to normalne.

że jak do poniedziałku opuchlizna nie zejdzie to mam przyjść i wypisze mi recepte na tabletki Hevirax.

ale ja czekac nie zamierzam do poniedziałku.

posżłam do apteki,moja sasiadka z mojej ulicy prowadzi apteke i spytałąm ją czy by sprzedała te tabletki bez recepty.powiedziałą ze nie ma problemu.

no i mam te tabletki.już jedna wzięłam.mam nadzieję ze będzie poprawa.
farmaceutka powiedziała ze lekarka od razu powinna mi da cte tabletki bo to brzydko wygląda ze sama maść by sobie z tym nie poradzia.

och Ci lekarze :no::no::no::no::no: ciekawe czy siebie i swoje rodziny tez tak leczą ????? :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

A więc dzwoniłam do lekarza dziś bo ta opryszczka tez mi się nie podoba.lekarka powiedziała ze tak może być że puchnie i to normalne.

że jak do poniedziałku opuchlizna nie zejdzie to mam przyjść i wypisze mi recepte na tabletki Hevirax.

ale ja czekac nie zamierzam do poniedziałku.

posżłam do apteki,moja sasiadka z mojej ulicy prowadzi apteke i spytałąm ją czy by sprzedała te tabletki bez recepty.powiedziałą ze nie ma problemu.

no i mam te tabletki.już jedna wzięłam.mam nadzieję ze będzie poprawa.
farmaceutka powiedziała ze lekarka od razu powinna mi da cte tabletki bo to brzydko wygląda ze sama maść by sobie z tym nie poradzia.

och Ci lekarze :no::no::no::no::no: ciekawe czy siebie i swoje rodziny tez tak leczą ????? :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
To dobrze ze sprzedała ci je bez problemu oby pomogły

ja tylko na chwile
jestem wkurzona na maxa
robie porzadek z dokumentami i rachunkami
musze poplacic kuzwa gubie sie juz z tym wszystkim a do tego maly juz od 1,5 godziny nie chce spac bo lazi i wychodzi z lozeczka no kurcze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jasna cholera mnie wezmie zaraz
a jeszcze powadzilam sie z m :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

ha ja szarlotkę już piekę od poniedziałku:-D:-D:-D

mój M chciał mi kiedyś dać pospać i wziął małego do drugiego pokoju. była 7 rano. o 7.30 przyszedł z nim i mówi, ze mu marudzi. i co trzeba było wstawać. Długo pospałam co?;-)
No bardzo:-D:-D
ja tylko na chwile
jestem wkurzona na maxa
robie porzadek z dokumentami i rachunkami
musze poplacic kuzwa gubie sie juz z tym wszystkim a do tego maly juz od 1,5 godziny nie chce spac bo lazi i wychodzi z lozeczka no kurcze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jasna cholera mnie wezmie zaraz
a jeszcze powadzilam sie z m :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Pati nie denerwuj sie.:sorry:

witam,

poczytałam ale mała już marudzi :eek:

Agnes współczuję :sorry:

Ja też polecam Olbas, na zatkany nosek :tak:

Pati , nie nerwój się :no::sorry:

Luna, przesyłka strasznie droga, ale ja juz znalazłam w warszawie, na zamówienie, 100 zł taniej :tak:, to z antersolą :tak:

reklama
No to jestem i ja
Bylam z mlodymi na spcerku a potem poszlysmy po Dominika:tak::tak::tak:Teraz mlode spia a Dominik sie bawi:-):tak:Wiec moge sobie troszke posiedziec
Kurde cos mnie lowa boli

AGNES
Dobrze ze kupilas te tabletki:tak::tak::tak:Oby jak najszybciej Tobie pomogly

Do góry