reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Kamilek tez nie ogladaa u mnie wieczorynka leci a Maks oczywiście nie patrzy!!! Jejku kiedy on zacznie ogladac bajki!przez 15 minut mialabym spokoj!!!![]()

cos szybko sie dzisiaj skończyła ta bajeczka przeciesz dopiero 12 po 19:00
Ostatnio edytowane przez moderatora:
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
A jaka pogoda u Ciebie??
leje leje leje i zebym nie zapomniala dodac ze leje jak cholera ! wiatrzychoo niesamowite raz jest raz w ogole
sunday_
Fanka BB :)
Moje dziecko właśnie usypia!A mi zapach w głowie szumi
mięsko się piecze....mmmmm!!!

Ja już spadam z kompa!Normalnie spać mi się chce! Słodkich snów dla wszystkich!!!:-) Buziole w piętki dla Waszych dzieciaków!!!;-)

Ja już spadam z kompa!Normalnie spać mi się chce! Słodkich snów dla wszystkich!!!:-) Buziole w piętki dla Waszych dzieciaków!!!;-)
no własnie dzis przegieli puścili dobranockę która trwała 12mincos szybko sie dzisiaj skończyła ta bajeczka przeciesz dopiero 12 po 19:00

Oliwka była zniesmaczona tym faktem i rozczarowana

pati pisął do mnie sms-ka nie ma od południa neta,ma jakies problemy z kompem więc już dziś jej nie będzie

Edit:
cóż to nikogo nie ma????

no i Oliwka usnęła

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Hej dziewczyny
Pozaznaczalam posty i co laptop mi sie wylaczyl bo gapa ze mnie i zapomnialam podlaczyc zeby sie ladowal

U mnie pogoda tez nie najlepsza slonko bylo ale zimmmmnnno

Dzis biegalismy za prezentem dlaznajomej bo jutro wybieram sie z Ania na urodziny

Emily cos mi caly czas chyta za pampersa i krzyczy ala ze ja boli nie wiem czy jak sika ja boli czy tylko tak ja tam cos boli
martwie sie zeby nie miala zapalenia pecharza bo dzis dosc czesto sie skarrzla ze ja boli i non stop chytala i drapala pampersa

Pozaznaczalam posty i co laptop mi sie wylaczyl bo gapa ze mnie i zapomnialam podlaczyc zeby sie ladowal

Dzis biegalismy za prezentem dlaznajomej bo jutro wybieram sie z Ania na urodziny

Emily cos mi caly czas chyta za pampersa i krzyczy ala ze ja boli nie wiem czy jak sika ja boli czy tylko tak ja tam cos boli

anaconda27
styczniówka2006
Witam wieczorową porą
Mnie też coś rozbiera i zaraz zmykam do łóżeczka się wygrzać

Moja jak gorączkuje to rączki też ma gorące, po tym zauważam że ją gorączka bierze, a nóżek nie sprawdzałam
Jeszcze będziesz przeklinać te bajki jak zacznie oglądać
Moja toby cały dzień przed nimi siedziała gdybym jej nie wyłączała
Może pomocz jej pupę w rumianku w razie jakiejś infekcji, moja też się kiedyś skarżyła że ją psioszka boli i zrobiłam jej dwa dni pod rząd kąpiel w rumianku i na szczęście przeszło

Więc życzę dobrej nocki i spadam:-):-)

Mnie też coś rozbiera i zaraz zmykam do łóżeczka się wygrzać

No jestem nie wiem jak na długo Kamil z Martyną sie bawią ide ich pilnować.
A Kamilek nadal ma gorączke 38.5 kresek dałam mu czopek bo nie chce panadolu pic.A nie wiecie czasem czy jak sie ma gorączke to normalne ze sie ma rece i nogi zimne bo juz sama nie wiem
Moja jak gorączkuje to rączki też ma gorące, po tym zauważam że ją gorączka bierze, a nóżek nie sprawdzałam
a u mnie wieczorynka leci a Maks oczywiście nie patrzy!!! Jejku kiedy on zacznie ogladac bajki!przez 15 minut mialabym spokoj!!!![]()
Jeszcze będziesz przeklinać te bajki jak zacznie oglądać

Hej dziewczyny
Emily cos mi caly czas chyta za pampersa i krzyczy ala ze ja boli nie wiem czy jak sika ja boli czy tylko tak ja tam cos bolimartwie sie zeby nie miala zapalenia pecharza bo dzis dosc czesto sie skarrzla ze ja boli i non stop chytala i drapala pampersa
![]()
Może pomocz jej pupę w rumianku w razie jakiejś infekcji, moja też się kiedyś skarżyła że ją psioszka boli i zrobiłam jej dwa dni pod rząd kąpiel w rumianku i na szczęście przeszło

Więc życzę dobrej nocki i spadam:-):-)

wiktoria12
Mama i żona :)
Cholercia cos mało nas dzisiaj było ja juz tez uciekam wpadłam zyczyc dobrej nocki DOBRANOC
Witam! Jestem tylko na chwilkę. Cos mnie choróbsko łapie.
Od rana nie najlepiej sie czuję. Juz sie pocę a dopiero wezmę polopirynke.
Jutro jedziemy na imprezke 25-lecie ślubu więc nie wiem czy dam radę zajrzeć... Dobranoc

reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
dobranoc mamuskii
)
Podziel się: