reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje dziecko właśnie usypia!A mi zapach w głowie szumi:-D:rofl2: mięsko się piecze....mmmmm!!!:-D:-D:-D

Ja już spadam z kompa!Normalnie spać mi się chce! Słodkich snów dla wszystkich!!!:-) Buziole w piętki dla Waszych dzieciaków!!!;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cos szybko sie dzisiaj skończyła ta bajeczka przeciesz dopiero 12 po 19:00
no własnie dzis przegieli puścili dobranockę która trwała 12min :no::no::no::no::no::no:

Oliwka była zniesmaczona tym faktem i rozczarowana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

pati pisął do mnie sms-ka nie ma od południa neta,ma jakies problemy z kompem więc już dziś jej nie będzie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Edit:
cóż to nikogo nie ma????:szok::szok::szok::szok::szok::szok: gdzie sie wszyscy podziali?????? :sorry::sorry::sorry::sorry:

no i Oliwka usnęła :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Hej dziewczyny
Pozaznaczalam posty i co laptop mi sie wylaczyl bo gapa ze mnie i zapomnialam podlaczyc zeby sie ladowal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U mnie pogoda tez nie najlepsza slonko bylo ale zimmmmnnno :wściekła/y::wściekła/y:
Dzis biegalismy za prezentem dlaznajomej bo jutro wybieram sie z Ania na urodziny:tak::tak::tak:
Emily cos mi caly czas chyta za pampersa i krzyczy ala ze ja boli nie wiem czy jak sika ja boli czy tylko tak ja tam cos boli:sorry::sorry: martwie sie zeby nie miala zapalenia pecharza bo dzis dosc czesto sie skarrzla ze ja boli i non stop chytala i drapala pampersa:sorry::sorry::sorry:

Witam wieczorową porą
Mnie też coś rozbiera i zaraz zmykam do łóżeczka się wygrzać:tak::tak:

No jestem nie wiem jak na długo Kamil z Martyną sie bawią ide ich pilnować.
A Kamilek nadal ma gorączke 38.5 kresek dałam mu czopek bo nie chce panadolu pic.A nie wiecie czasem czy jak sie ma gorączke to normalne ze sie ma rece i nogi zimne bo juz sama nie wiem

Moja jak gorączkuje to rączki też ma gorące, po tym zauważam że ją gorączka bierze, a nóżek nie sprawdzałam

a u mnie wieczorynka leci a Maks oczywiście nie patrzy!!! Jejku kiedy on zacznie ogladac bajki!przez 15 minut mialabym spokoj!!!:rofl2:

Jeszcze będziesz przeklinać te bajki jak zacznie oglądać:tak::tak: Moja toby cały dzień przed nimi siedziała gdybym jej nie wyłączała

Hej dziewczyny
Pozaznaczalam posty i co laptop mi sie wylaczyl bo gapa ze mnie i zapomnialam podlaczyc zeby sie ladowal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U mnie pogoda tez nie najlepsza slonko bylo ale zimmmmnnno :wściekła/y::wściekła/y:
Dzis biegalismy za prezentem dlaznajomej bo jutro wybieram sie z Ania na urodziny:tak::tak::tak:
Emily cos mi caly czas chyta za pampersa i krzyczy ala ze ja boli nie wiem czy jak sika ja boli czy tylko tak ja tam cos boli:sorry::sorry: martwie sie zeby nie miala zapalenia pecharza bo dzis dosc czesto sie skarrzla ze ja boli i non stop chytala i drapala pampersa:sorry::sorry::sorry:

Może pomocz jej pupę w rumianku w razie jakiejś infekcji, moja też się kiedyś skarżyła że ją psioszka boli i zrobiłam jej dwa dni pod rząd kąpiel w rumianku i na szczęście przeszło:tak::tak:

Więc życzę dobrej nocki i spadam:-):-)

Witam! Jestem tylko na chwilkę. Cos mnie choróbsko łapie.:wściekła/y: Od rana nie najlepiej sie czuję. Juz sie pocę a dopiero wezmę polopirynke. :szok:Jutro jedziemy na imprezke 25-lecie ślubu więc nie wiem czy dam radę zajrzeć... Dobranoc

reklama
Do góry