reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja bylam u lekarza i na zakupkach:tak::tak::tak:Nie moge dawac mlodym soczkow marchwiowych bo moja lekarka stwierdzila ze sa za ciemne:szok::szok::szok:Teraz bede Im kupowala hipp ale bananowe i morelkowe:-)przez jakis czas
Wiktoria ma isc do dermatologa bo wychodza Jej jakies biale plamki na brzuszku i pleckach a do tego ma baaardzo sucha skorke:no::no::no:
Pediatra podejrzewa bieklactwo ,ale musi Ja zobaczyc dermatolog
Mlode spia,a Dominik sie bawi,wiec siedze sobie przy kawce
bielactwo nie fajne to jest ale mam nadzieje ze wykluczy to Wiktroii :tak:

reklama
Zdrowka dla dzieciakow:tak::tak::tak:

Ale masz dobrze:tak::tak:Moj Dominik najprawdopodobniej na weekend pojedzie do swojej chrzestnej:-):tak:

MALINUS
Zdrowka dla Antka:tak::tak::tak:Buziaki od cioci

Ja bylam u lekarza i na zakupkach:tak::tak::tak:Nie moge dawac mlodym soczkow marchwiowych bo moja lekarka stwierdzila ze sa za ciemne:szok::szok::szok:Teraz bede Im kupowala hipp ale bananowe i morelkowe:-)przez jakis czas
Wiktoria ma isc do dermatologa bo wychodza Jej jakies biale plamki na brzuszku i pleckach a do tego ma baaardzo sucha skorke:no::no::no:
A co o jest:eek:mam nadzieje ze tego nie bedzie miała

Witam
Ja już Maję z przedszkola odebrałam, oczywiście była zadowolona i mówi że jutro też chce iść, no zobaczymy rano jak to będzie:tak::tak::tak:
Nie wiem co robić z dniem nauczyciela bo nikt nic nie mówi o żadnej zbiórce a przecież wypadałoby coś dać:sorry::sorry::sorry:
Idę szykować dla Mai nowy syrop cebulowy bo chyba ją trochę uodparnia:tak::tak::tak:
dowikla oby to nie było bielactwo:tak::tak::tak:

Zdrowka dla dzieciakow:tak::tak::tak:

Ale masz dobrze:tak::tak:Moj Dominik najprawdopodobniej na weekend pojedzie do swojej chrzestnej:-):tak:

MALINUS
Zdrowka dla Antka:tak::tak::tak:Buziaki od cioci

oj zdrówka i oby to nie bielactwo moja babcia to ma:-:)-( najpierw miała tylko na dłoniach a teraz całe ręce nogi brzuch i co najgorsze twarz:-(ale moja babcia ma ponad 75 lat a jak miała pierwsze białe plamy też juz była po 60 :no: a ciekawe kochna czy to nie jest właśnie po sokach marchwiowych julka jak miała 2 lata też piła bardo duzo soków marchwiowych aż miała zółte dłonie i właśnie białe plamy i bardzo suchą skórę zresztą ona ma bardzo przesuszoną skórę:sorry:
tak meble kupimy ale na samym koncu..
jestesmy niezgodni z m co do mebli do naszego pokoju :confused2:
wiec nie mozemy sie zdecydowac...
a do pokoju malego juz wybralam
ale meble to na samym koncu :tak:

ja tez ostatnio takie porzadki robilam
ale musialam dac przed smietnik bo wiem ze chodza ludzie i zbieraja wiec przydadza sie biednym dzieciom :tak:
kochana przekonuj go do mebli które tobie sie bardziej podobaja wkońcu to ty więcej jestes w domu i sprzątasz:-p
my juz po obiadku mieliśmy dzisiaj karkówke w sosiku buraczki i ziemniaczki było pycha antonio zjadł tyle że byłam w szoku:szok:i jak ja mam się diecić jak taki dobry obiadzio zrobiłam:-p:rofl2::rofl2::rofl2:

Witam
Ja już Maję z przedszkola odebrałam, oczywiście była zadowolona i mówi że jutro też chce iść, no zobaczymy rano jak to będzie:tak::tak::tak:
Nie wiem co robić z dniem nauczyciela bo nikt nic nie mówi o żadnej zbiórce a przecież wypadałoby coś dać:sorry::sorry::sorry:
Idę szykować dla Mai nowy syrop cebulowy bo chyba ją trochę uodparnia:tak::tak::tak:
u nas też nic nie mówią o dniu nauczyciela i kupię tylko julce i adamowi symbolicznie po różyczce adamowi dla wychowawczyni a julce dla wychowawczyni i dla pomocy pani małgosi którą zresztą julka uwielbia:tak:
ja zrobiłam syrop uodparniający z czosnku i soku z ogórków powiem wam że w smku jest pycha na litr soku z ogórków waszonych 4 główki czosnku przeciśniete przez praskę musi to postać 2 tygodnie przybiera różne kolory naewt granatowy:szok:ale jest super uodparniający:tak:podaje się łyżczkę rano i przed snem moje dzieciaki piją i mówią że smakuje im:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam

Z dniem nauczyciela proponuje nie patrzec na nikogo-tzn innych rodzicow i czekac na zbiorke, kup kazdemu po 1 rozy chyba nie ma ich tak duzo, nam tak dawali rodzice niektorzy oczywiscie ale mi to zawsze:-)

u nas też nic nie mówią o dniu nauczyciela i kupię tylko julce i adamowi symbolicznie po różyczce adamowi dla wychowawczyni a julce dla wychowawczyni i dla pomocy pani małgosi którą zresztą julka uwielbia:tak:
ja zrobiłam syrop uodparniający z czosnku i soku z ogórków powiem wam że w smku jest pycha na litr soku z ogórków waszonych 4 główki czosnku przeciśniete przez praskę musi to postać 2 tygodnie przybiera różne kolory naewt granatowy:szok:ale jest super uodparniający:tak:podaje się łyżczkę rano i przed snem moje dzieciaki piją i mówią że smakuje im:tak:

Pierwsze słysze syrop z ogórków, najmniejsze dziecko tez pije!!!???:rofl2::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aaaaa moze Cie tylko postraszyla :confused2:
napewno nie bedzie tego miala ;-)
Dzieki,Kochana jestes:tak::tak::tak:
Witam
Ja kupie Dominikowi rozyczke dla Pani i to wszystko:tak::tak::tak:Zreszta jak chodzil do przedszkola to tez kupowalam tylko po rozyczce dla wychowawczyni i dla pomocy:-):tak:

oj zdrówka i oby to nie bielactwo moja babcia to ma:-:)-( najpierw miała tylko na dłoniach a teraz całe ręce nogi brzuch i co najgorsze twarz:-(ale moja babcia ma ponad 75 lat a jak miała pierwsze białe plamy też juz była po 60 :no: a ciekawe kochna czy to nie jest właśnie po sokach marchwiowych julka jak miała 2 lata też piła bardo duzo soków marchwiowych aż miała zółte dłonie i właśnie białe plamy i bardzo suchą skórę zresztą ona ma bardzo przesuszoną skórę:sorry:
No mam nadzieje ze to bedzie od tych sokow:tak::tak::tak:
Na jakis czas przestane dawac i bede mocniej nawilzala skorke i sie zobaczy,ale do dermatologa i tak sie przejde

My jestes juz po obiadku:-)Naczynka pozmywane,wiec lece z mlodymi an podworko.Wroce na Brzydule:-);-)

reklama
Do góry