reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ellloooo:-):-)

Dlugo mnie nie bylo i nie czarujmy sie nie nadrobie postow:cool2:

Wybaczcie mi te nieobecnosc ale najpierw byl problem z kompem potem ja bylam w Polsce a dzis skonczylam instalowac wszystko bo nawet gg nie mialam:-(

Obecnie u nas wszystko wporzadeczku mam u siebie mame zabralam ja z Polski zeby toche posiedziala z wnuczka:-D:-D mam troche luzu bo Laura wszystrko chce robic sama a jak nie to z babcia:-D:-D

Medeuska a ja juz myslalam ze Ty rodzisz:-D:-D

Agnes moj tez Laure nauczyl ja teraz wprowadzilam nowe zasady i bajka jest tylko na dobranoc:rofl2: twarda mamusia ze mnie:sorry:Ja buty kupilam w Polsce dla siebie i dla Laury jestem zadowolona z zakupu wiec cierpliwosci napewno cos znajdziesz

Wiktoria moja tez moglaby siedziec caly dzien przed tv i wola non stop baje ale ja wtedy wymyslam dla niej jakies zjecie i z glowy

Patrysia widze ze ciezki dzionek dzis mnie tez spanie meczy ale nie moge sobie pozwolic na drzemke:-D

Co do soczkow to ja Laurze nie daje bo ich nie lubi wiec i klopot z glowy ostatnio smakuje jej zwykla herbatka z cytrynka:happy:

Witam nowe mamy bo widze ze sie pojawily podczas mojego dlugiego urlopu:-)

reklama
No bo Martynka to by mogła cały dzien na bajkach siedziec i oglądać ale też staram sie zeby duzo nie oglądała ale jakos mi to nie wychodzi no ona też wieczorynke ogląda i rano te bajki zaraz jak wstanie to jej musze włączyc na dvd bajke o Franklinku.Tylko te bajki to czsem ja mam wygode bo ona ogląda a ja moge Kamilka uspic czy coś zrobic

ja wiem że to jest wygoda ale ogladałam wywiad z super nianią i mówiła że dziecko które za długo siedzi przed telewizorem potem póxniej trudno mu się skupic na czymś.i ma problemy w szkole z koncentracją.

Witam.
Od razu wybaczcie że nie nadrobię zaległości. Coś ostatnio do wc często latam :no::no::no: z pęcherzem coś mam nie tak. I to znowu przed okresem. Jutro ostatnia anty anty biore i robię sobie przerwę na razie :tak:. Obym się nie przeziębiła bo nerki mnie też bolą :no::no::no: aż dzisiaj to mi się płakać chce :-:)-:)-(
Ogłaszam wszem i wobec że mam zepsute dziecko :tak::tak::tak::tak: ani gadać ani chodzić nie chce! I już mnie wkurza tym bo mi plecy od schylania się odpadną :crazy:
Trzymajcie się zdrowo i pamiętajcie o mnie :tak:
Luna dzisiaj się postaram Moni paczkę wysłać, jeszcze tylko coś dla małego muszę poszukać :tak:

Witam.
Od razu wybaczcie że nie nadrobię zaległości. Coś ostatnio do wc często latam :no::no::no: z pęcherzem coś mam nie tak. I to znowu przed okresem. Jutro ostatnia anty anty biore i robię sobie przerwę na razie :tak:. Obym się nie przeziębiła bo nerki mnie też bolą :no::no::no: aż dzisiaj to mi się płakać chce :-:)-:)-(
Ogłaszam wszem i wobec że mam zepsute dziecko :tak::tak::tak::tak: ani gadać ani chodzić nie chce! I już mnie wkurza tym bo mi plecy od schylania się odpadną :crazy:
Luna dzisiaj się postaram Moni paczkę wysłać, jeszcze tylko coś dla małego muszę poszukać :tak:

Kochana ma jeszcze czas na chodzenie a nie wspomne o gadaniu nie ma sie co martwic:sorry:

Ja moim ograniczam bajki do minimum:tak:Ogladaja wieczorynke chociaz nie zawsze i co ajkis czas jakas bajke na video lub dvd:-):tak:iezko bylo na poczatku bo jak byl M to potrafil Im wlaczac na caly dzien mini-mini ale jakos dalam rade:-)

AS
A jak dlugo nie dawalas Jej pozniej tych soczkow???Bo ja nie wiem jak dlugo moja Wiktoria bez nich wytrzyma:no:Dzisiaj kupilam Jej z tego typu gruszkowe,bananowe i morelowe ale czy bedzie je pila to nie wiem:no::no:

To duza ma stopke:tak::tak::tak:Moj Dominik ma 6 lat i ma mniejsza

Oj wcale sie Tobie nie dziwie ze jestes zla:no:Tez bym byla i to bardzo

Ja posprzatalam caly dziewczynek pokoj-powystawialam wszystkie zabawki,poodsuwalamłozeczka i moje lozko i zrobilam mega porzadek:tak::tak::tak:Poza tym pomylam sobie wszystkie podlogi i odkurzylam dywany:tak::tak::tak:Planuje jeszcze kuchnie ale to sie zobaczy;-):-)

Bylam z mlodymi 1,5 godz na dworze i musze powiedziec ze cholernie zmarzlam:no::no::no:
Dowikla w sumie to ją odzwyczaiłam.
Jeśli musisz jej podać to daj jej Kubuś play ,on wbrew pozorom ma mało marchewki :tak:;-):-):-)
Kuba ma rozmiar na zimę 35 :szok::szok::-D:-D,a Klaudia 40-41:szok::szok::-D:-D:-D

ja wiem że to jest wygoda ale ogladałam wywiad z super nianią i mówiła że dziecko które za długo siedzi przed telewizorem potem póxniej trudno mu się skupic na czymś.i ma problemy w szkole z koncentracją.
A ja super niani nie wierzę,po tym jak ją w domu miałam i Kubuś ją wokół palca prawie okręcił:no::no::-):-);-);-)
Klaudia oglądała dużo bajek a nawet bardzo dużo ,że angielskiego przez bajki się uczyła codziennie 30 min do tego rano bajki na jedynce i wieczorynkę.
efekt jest taki,że ma mega podzielność uwagi .:szok::szok::-D:-D:-D
Myśle,że to zależy od predyspozycji dziecka.

Witam.
Ja myślę,że po prostu masz dziecko leniuszka.:-D:-D

ania fajnie że jesteś:tak::tak::tak:a jak sie czujecie bo agnieszka pisała że chorujecie?????????
beata a czym ty si ę przejmujesz że nie chodzi????kochana adam zaczął chodzić jak miał 14 m-cy a julka 15 prawie 16 :szok:i to jakiś mit że dziecko jak ma roczek to ma chodzić wsystko w soim czasie jedno biega jak ma 10 mcy drugie jak ma 18 to już indywidualna sprawa a najgorsza krzywda jaka możemy zrobić naszym dzieciom to porównywanie ich do innych:tak:

reklama
Do góry