reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Czesc dziewczyny Mam na imie Dorota Mam prawie roczna coreczke Oliwke:tak:Od pazdziernika siedze z nia w domu Na wychowawczy zdecydowalam sie ze wzgledu na zdrowie Oliwki Non stop mi choruje Wiec musze z nia posiedziec w domu aby sie dziewczyna troche uspokoila z tymi chorobami :tak:
Moze przymiecie mnie do swojego grona?
Pozdrawiam serdecznie
witaj Dorotko :tak::tak::tak::tak::tak:

sliczna amsz córeczkę i ma tak samo na imie jak moja tylko ze moja to juz 2 latka :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

no moja właśnie ogląda bajkę :tak::tak::tak::tak::tak:

czekam i czekam i sie doczekac nie mogę na wieści pati od meduski i na zdjęcie jej maluszka :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pati wracaj i zdawaj relacje :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobra ja juz sie witam

wiec synek od Asi jest poprostu cuuuuuudny ,jaki malenki a te brazowe wloski normalnie sie juz zauroczylam:laugh2::laugh2::laugh2:
Asia cala obolala nawet siedziec biedna nie mogla - powiedziala ze juz wiecej dzieci nie chce :laugh2: mysle ze to tylko na jakis czas :tak: potem zapomni jak bolalo :tak:
Adam ogolnie to sie przestraszyl jak wszystko zobaczyl - bo byl przy porodzie :-)
Nie siedzialam u niej zbyt dlugo bo ona byla taka zmeczona, spiaca ze pogadalam z nia porobilam fotki no i przyjade do niej jeszcze jak juz do domu przyjedzie...
przywiozlam jej chusteczki nawilzajace dla malego dla niej owoce, wode i herbatkniki a o lyzeczkach o ktore mnie prosila zapomnialam ... zostaly w aucie i nie wzielam :sorry:
No ale ogolnie to jest szczesliwa!!! a to najwazniejsze
aha maly nie chce pic z cycka... jak bylam to polozna kazala isc jej do sali sprobowac go znow przystawic...
mowi ze ma klopoty...
ale wiem ze da sobie rade i za niedlugo maly bedzie tak ssal ze jeszcze zobaczy :tak:

a teraz fotki...
mysle ze sie nie pogniewa ale mowilam jej ze Wam pokaze...
aha i macie od niej pozdrowienia :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

maxio0490249543.jpg

maxio0500453389.jpg

maxio0530610941.jpg

musialam troche przerabiac te fotki bo byly za ciemne.... :tak:
ale chce je wywoalac i dac jej w antyramie w prezencie :tak::tak::tak::tak:
bo chciala zdjecia wiec bedzie miaal (jeszcze o tym nie wie)

Czesc dziewczyny Mam na imie Dorota Mam prawie roczna coreczke Oliwke:tak:Od pazdziernika siedze z nia w domu Na wychowawczy zdecydowalam sie ze wzgledu na zdrowie Oliwki Non stop mi choruje Wiec musze z nia posiedziec w domu aby sie dziewczyna troche uspokoila z tymi chorobami :tak:
Moze przymiecie mnie do swojego grona?
Pozdrawiam serdecznie
czesc kochana....
witaj teraz na tym watku :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No a wogole to Sewek byl zapatrzony w Maxia tylko caly czas dzidzi i dzidzi....
kupilam juz Asi dla malego 5 par bodow na dlugi rekaw bo mowila ze ciezko jej bedzie ze nie ma dla chlopca nic oprocz tego co ja jej dalam po Sewerynie...
na szczescie dalam jej 3 reklamowki wiec tam zawsze cos znajdzie...
jeszcze pewnie cos jej dokupie czy jakies pampersy... :tak:

reklama
Do góry