reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A co to jest ten kon trojanski???

Jak to mi mój brat informatyk tłumaczył to coś gorszego od wirusa i właśnie te konie zmieniają ustawienia w systemie że potem p. nie możesz otworzyć z pulpitu programu albo gdzieś go przeniosą i wcale nie możesz go znaleźć, nie mówiąc że i pliki systemowe zmieniają i do tego potrzebny jest oddzielny program żeby zobaczyć czy masz takiego konia na kompie, a program ściągnij sobie z sieci, np. ad-aware SE plus

Ja też cytologię robię raz na rok i gdzieś koło marca będę musiała zrobić:tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jak to mi mój brat informatyk tłumaczył to coś gorszego od wirusa i właśnie te konie zmieniają ustawienia w systemie że potem p. nie możesz otworzyć z pulpitu programu albo gdzieś go przeniosą i wcale nie możesz go znaleźć, nie mówiąc że i pliki systemowe zmieniają i do tego potrzebny jest oddzielny program żeby zobaczyć czy masz takiego konia na kompie, a program ściągnij sobie z sieci, np. ad-aware SE plus
Wlasnei mi sie jakeis tego typu rzeczy dzieja
To jest ten program na konie czy ogolnie antywirus???
Ja mam Norton Internet Security 2010

Ja też cytologię robię raz na rok i gdzieś koło marca będę musiała zrobić:tak::tak::tak:
Ja jakos w maju:-):tak:
Moje dziewczynki powyciagaly sobie chusteczki pampersa i myja mi lawe,tv i komody:szok::szok::szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja robiłam w tamtym roku cytologie po porodzie, ale tak mysle zeby skorzystac z tego zaproszenia i lekarza zmienic. Moja gin ktora prowadzila mi ciaze przyjmuje tylko prywatnie a wizyta bardzo droga, chciałabym chodzic na fundusz.

:-)

Ja robiłam w tamtym roku cytologie po porodzie, ale tak mysle zeby skorzystac z tego zaproszenia i lekarza zmienic. Moja gin ktora prowadzila mi ciaze przyjmuje tylko prywatnie a wizyta bardzo droga, chciałabym chodzic na fundusz.

Ja chodze wlasnie na fundusz do przychodni:tak::tak::tak:Ta moja lekarka przyjmuje jeszcze oprocz tego prywatnie i w szpitalu i pracuje w szpitalu w ktorym dwa razy rodzilam:-):-):-):tak::tak::tak:

Witam w nowy tydzień!
Wybaczcie ale nie nadrobię zaległości z weekendu :-( jakieś słoneczko u mnie się przebija :-D może w końcu uda mi się wyjść na dwór z Kubkiem :tak: wczoraj pojechaliśmy do zielonej i nic ciekawego nie kupiłam bo nic mnie nie zainteresowało :sorry: do M się nie odzywam :crazy: wczoraj pogoda na jezdzenie była nie za ciekawa a że jechał ze mną Kubą i mamą to miał jechać pomału. Nigdzie nam się nie spieszyło. Jak jechał już za szybko to mu mówiłam żeby zwolnił a ten idiota wyłączył światła w samochodzie na liczniku żebym nie widziała ile jedzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak mnie wkurzył że wczoraj aż się z tych nerwów popłakałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rano o 6.30 pojechał do świętoszowa do wojska załatwiać i do tej pory go nie ma, nic nie napisał zero :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba przejdę na stan wolny :tak::tak::tak: jeszcze do tego @ mam i wszystko mnie boli :crazy:
Kubek śpi więc mam czas zeby sprzątnąć i obiad zrobić :tak: także trzymajcie się cieplutko i zdrowo jak nie zasnę wieczorem to zajrzę :tak::-D

Ja też chodzę na fundusz bo nie mam zamiaru płacić, a prywatnie to tylko do stomatologa chodzimy:tak::tak::tak:

Beata mój też jeździ jak wariat i ciągle mu muszę przypominać że jak jedzie z nami to ma jechać wolno, nieraz to już nawet mi się nie chce tego powtarzać, ale skoro mój M ma zakuty łeb to trzeba to wałkować wiecznie:-p:-p:-p

reklama
Do góry