reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Sunday gratulacje dla szwagietki Biednemalekstwo z tym krwiakiem na glowce I jak ona sie wymeczyla :-(
ANABUDA dzieki za stronke
Wlasnie ja czytma
AGNES no najgorsze to jak sie wlasnie z zabawka dziecku nie dogodzi :no:

Ja wyszlam rano Zanioslam Oliwke do kolezanki Pojechalam do Zusu do Rybnika Pozniej wrocilam po Oliwke Chwile posiedzialam u kolezanki Pozniej razem z nia i jej synkiem poszlam z Oliwka do pediatry Mam skierowanie do endokrynologa Musze jeszcze w jedno miejsce zadzwonic Mam nadzieje ze zalatwie to jak najszybciej choc terminy sa obszerne Pediatra powiedziala ze kilka rzeczy u Oliwki moze wskazywac na jakas chorobe Chyba ta tarczyce Oliwka ma wedlug niej jeszcze taki duzy jezyk I bardzo niski glos z tym to sie zgadzam No i ta lechtaczka JENY JAK JA BYM CHCIALA JUZ BYC PO BADANIU

Musze sie chyba u nas zapytac ile kosztuje badanie z krwi na TSH ja nie bedzie drogie to zrobie Poszukam normay jak na wiek Oliwki i juz moze bede miala jakis obraz Pozniej jeszcze bylam na chwile w pracy ale doslownie kilka sekund No i w do domu A teraz padam na twarz hihihih Ale fajnie dzien minal szybko Ja tak lubie :-)

Sunday gratulacje dla szwagietki Biednemalekstwo z tym krwiakiem na glowce I jak ona sie wymeczyla :-(
ANABUDA dzieki za stronke
Wlasnie ja czytma
AGNES no najgorsze to jak sie wlasnie z zabawka dziecku nie dogodzi :no:

Ja wyszlam rano Zanioslam Oliwke do kolezanki Pojechalam do Zusu do Rybnika Pozniej wrocilam po Oliwke Chwile posiedzialam u kolezanki Pozniej razem z nia i jej synkiem poszlam z Oliwka do pediatry Mam skierowanie do endokrynologa Musze jeszcze w jedno miejsce zadzwonic Mam nadzieje ze zalatwie to jak najszybciej choc terminy sa obszerne Pediatra powiedziala ze kilka rzeczy u Oliwki moze wskazywac na jakas chorobe Chyba ta tarczyce Oliwka ma wedlug niej jeszcze taki duzy jezyk I bardzo niski glos z tym to sie zgadzam No i ta lechtaczka JENY JAK JA BYM CHCIALA JUZ BYC PO BADANIU

Musze sie chyba u nas zapytac ile kosztuje badanie z krwi na TSH ja nie bedzie drogie to zrobie Poszukam normay jak na wiek Oliwki i juz moze bede miala jakis obraz Pozniej jeszcze bylam na chwile w pracy ale doslownie kilka sekund No i w do domu A teraz padam na twarz hihihih Ale fajnie dzien minal szybko Ja tak lubie :-)
Ja tez mam niedoczynnosc tarczycy ale ani nie mam nic z lechtaczka ani z jezykiem ani z glosem:eek::eek::eek: Badania mialam robine w przychodni w Boguszowicach i co bylo najlepsze raz wyychodzilo ze mam a raz ze nie lekarze sami juz nie wiedzieli :eek::eek: A jak sie wyprowadzilam do Niemiec to przy pierwszym badaniu wyszlo wszystko najaw niedoczynnosc tarczycy i lykanie tabletek cale zycie:eek::eek::eek:

dorota ty jesteś na wychowawczym???
madziula a ty co wpadłaś jak po zapałki????:-)
obejrzałam "rozmowy w toku" dopijam kawulca ,zraz pietruszka wrtaca z pracy , adam ze szkoły a ja zbieram się do pracy:sorry:ale dziś jak tylko wrócę idę spać bo jestem jakaś przemęczona:eek::eek::eek:

zaczełam stronkę 2600:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D oczywiście dla tych co mają ustawione 40 postów na stronkę:tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dorota ty jesteś na wychowawczym???
madziula a ty co wpadłaś jak po zapałki????:-)
obejrzałam "rozmowy w toku" dopijam kawulca ,zraz pietruszka wrtaca z pracy , adam ze szkoły a ja zbieram się do pracy:sorry:ale dziś jak tylko wrócę idę spać bo jestem jakaś przemęczona:eek::eek::eek:

Malinka kochana opowiadaj o tych wczorajszych nerwach co cie tak kochana wyprowadzilo z rownowagi??????

Madziula pochwal sie plaszczykiem

A my wrocilysmy z zakupow Laurze rozwalil sie wozek dla lalek i calkiem przypadkiem udalo mi sie kupic wozek ktory zostal przeceniony i za poldarmo Laura ma wozio

kurde emotek nie moge wklejac ani cytowac

reklama
Do góry