kochana my wszystkie z rozpędu tu byki robimyWiesz co dopiero teraz to zauwazylam!!!!!![]()

a mistrzynią w przestawianiu liter jest anabubka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
kochana my wszystkie z rozpędu tu byki robimyWiesz co dopiero teraz to zauwazylam!!!!!![]()

a mistrzynią w przestawianiu liter jest anabubka

sunday_
Ja tez mam niedoczynnosc tarczycy ale ani nie mam nic z lechtaczka ani z jezykiem ani z glosemSunday gratulacje dla szwagietki Biednemalekstwo z tym krwiakiem na glowce I jak ona sie wymeczyla :-(
ANABUDA dzieki za stronke
Wlasnie ja czytma
AGNES no najgorsze to jak sie wlasnie z zabawka dziecku nie dogodzi
Ja wyszlam rano Zanioslam Oliwke do kolezanki Pojechalam do Zusu do Rybnika Pozniej wrocilam po Oliwke Chwile posiedzialam u kolezanki Pozniej razem z nia i jej synkiem poszlam z Oliwka do pediatry Mam skierowanie do endokrynologa Musze jeszcze w jedno miejsce zadzwonic Mam nadzieje ze zalatwie to jak najszybciej choc terminy sa obszerne Pediatra powiedziala ze kilka rzeczy u Oliwki moze wskazywac na jakas chorobe Chyba ta tarczyce Oliwka ma wedlug niej jeszcze taki duzy jezyk I bardzo niski glos z tym to sie zgadzam No i ta lechtaczka JENY JAK JA BYM CHCIALA JUZ BYC PO BADANIU
Musze sie chyba u nas zapytac ile kosztuje badanie z krwi na TSH ja nie bedzie drogie to zrobie Poszukam normay jak na wiek Oliwki i juz moze bede miala jakis obraz Pozniej jeszcze bylam na chwile w pracy ale doslownie kilka sekund No i w do domu A teraz padam na twarz hihihih Ale fajnie dzien minal szybko Ja tak lubie :-)

Badania mialam robine w przychodni w Boguszowicach i co bylo najlepsze raz wyychodzilo ze mam a raz ze nie lekarze sami juz nie wiedzieli 
A jak sie wyprowadzilam do Niemiec to przy pierwszym badaniu wyszlo wszystko najaw niedoczynnosc tarczycy i lykanie tabletek cale zycie

ale dziś jak tylko wrócę idę spać bo jestem jakaś przemęczona

oczywiście dla tych co mają ustawione 40 postów na stronkę

dorota ty jesteś na wychowawczym???
madziula a ty co wpadłaś jak po zapałki????:-)
obejrzałam "rozmowy w toku" dopijam kawulca ,zraz pietruszka wrtaca z pracy , adam ze szkoły a ja zbieram się do pracyale dziś jak tylko wrócę idę spać bo jestem jakaś przemęczona
![]()
obejrzałam "rozmowy w toku" dopijam kawulca ,zraz pietruszka wrtaca z pracy , adam ze szkoły a ja zbieram się do pracyale dziś jak tylko wrócę idę spać bo jestem jakaś przemęczona
![]()