reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a Dorotka jakie mleko wczesniej małej dawłaś?piersią czy modyfikowane? poczytaj na necie cos musi być,albo po prostu zapytaj się pediatry??

Mój Mały jeszcze nie spał, dokazuje!!MAATKO!!!Zęby my na dole idą-chyba czwórki.
Mnie coś też ząb boli, jutro idę do dentysty i już o niczym innym mysleć nie mogę. Ale jak ma sie okres to raczej nic konkretnego dentysta nie bedzie robil.

maltanka a to babka czy facet??pisze ze było "przyjemnie"!!!!:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
sundey facet:tak::-p

Mnie coś też ząb boli, jutro idę do dentysty i już o niczym innym mysleć nie mogę. Ale jak ma sie okres to raczej nic konkretnego dentysta nie bedzie robil.
oj kochana to nie zazdroszczę. ja idę jak już muszę. ale pierwsze słyszę że jak okres to nic nie zrobią

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja słyszalam ze najlepiej mleko 3.2tłuszczu.tamte modyfikowane jest jeszcze chyba tłustsze.

Ja też słyszałam że mleko tłuste dawać i takie dawałam swojej:tak::tak::tak:

Może leczyć, tylko wyrywać nie za bardzo chce:tak::tak:

sundey to anaconda była u gina;-) trzeba by jej pytać

Przystojny jak cholera (koło 50-tki):-p:-p:cool2::cool2:

maltanka a to babka czy facet??pisze ze było "przyjemnie"!!!!:-D:-D

Czy ja wyglądam na faceta:cool::cool::cool::no::no::no:

anaconda27 hmm TY???Nie wiem bo Cie nie widziałam!!!:-D Masz profil na NK???

A co do dentysty to już myślałam!!!:-( Kurde,!!!ja to ide jak mnie bardzo jeszcze nie boli!!!Bo potem to nie dam sie dotknąc!:-:)szok:

Witam moje kochane wrócilam na dobre :-D
widzę ,że sporo nowych mam ale w końcu dawno mnie tu nie było witam więc wszystkie mamusie których nie miałam przyjemnosci jeszcze poznać

Od miesiąca chodzę jak zombi bo moja Lenka nie spi do 2-3 w nocy i żadnej drzemi po południu poprzestawiała sobie wszystko zasypia ładnie ok 19 ale budzi się o 21 i potrafi nawet do 4 nad ranem szaleć :no: odsypia sobie do południa a jak próbuję ja obudzic to wrzeszczy złości się nie wiem jak ją przestawić ale funkcjonuje teraz jak wampir :shocked2:

sunday mnie też miło :tak: a nie dość ,że w podobnym wieku to powiem Ci ,że moja Lenka miała być Maksikiem :-D ale pan doktor skopał w wyliczeniach a tak sie staralismy:-D:-D:-D

sunday mnie też miło :tak: a nie dość ,że w podobnym wieku to powiem Ci ,że moja Lenka miała być Maksikiem :-D ale pan doktor skopał w wyliczeniach a tak sie staralismy:-D:-D:-D

hmm Lenka ładne imię!:-) Może i jakby Maksio nie był chłopcem to i by miał na imię jak Twoja córka!!!
hmm, ja bym chciala następne wyliczyć tak żeby mieć parkę!!!:-):-):-)

reklama
Do góry