Nie no Kochana jestes niezastapiona

Dziekuje:-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo możliwe po kalafiorowej
A forum rzeczywiście cos sie krzaczy
Spadam odwieźć Helenkę do babci na cały weekend![]()
Moj Dominik wlasnei przyszedl sie mnie spytac z jakiego kraju jestesmypowiedzialam jemu ze jak to z jakiego z Polski:-)On tak na mnie patrzy ..i mowi aaa a ja myslalem ze z Niemiec
Jestem ciekawa co On w szkole opwiada bo stwierdzil ze Jego kolega (ktory zreszta mowil dzisiaj do mnie ciocia) jest z Chin
Mi to ON na chinczyka za cholere nie wyglada![]()
ale wyżerka
Dziekuje:-);-)
Podobno latwiej dziecko oduczyc siusiania zima zreszta sa tu mamusie ktore w zime oduczaly U nas przypadlo na cieplejsze dni
Kadze dziecko inaczej przechodzi nauke sikania jedne szybko lapia o co chodzi inne wolniej ale efekty sa przy dyscyplinie i cierpliwosci mamusi Powodzenia
i ja też....a ja siedzę z pieluchą pod brodą , bo ślinotoku opanowac nie mogę...![]()
słuchajcie a teraz wam sprzedam naszą małą lokalną sensację;-)
z julką do zerówki chodzą bliźniki kuba i amelka i ich mama była w ciąży hmmm bliźniaczej termin miała na 28 listopada ale lekarze mówili że tak długo nie donosi bo dużo wód itp....tym razem też miała by parka od 3 dni babcia bliźniaki przyprowadzała bo mówiła że córka w szpitalu i najpewniej 3 listopada ją będą ciąć i będzie hubert i sylwiadziś babcia przyszła po dzieciaczki pytam jak tam córka a babcia mówi no o 7 rano miała cesarkę bo wody odeszły i uwaga ma trojaczki 2 dziewczynki i chłopaka
rodzina w szoku ona też bo nie jedno usg miała ktg itp i zawsze było 2 co i tak na początku było szokiem a teraz trojaczki
wszystkie zdrowe wiadomo malutkie ale same oddychają
babcia mówi że lekarze tłumacza że się jedna dziewczynka schowała
a babcia mówi no i na gwałt 3 łóżeczko wózek wymienić na trojaczy wyprawkę
dla mnie szok
a pamiętam jak we wrześniu się śmiałyśmy i ja do niej że pani ma brzuszek jak na trojaczki a ta w śmiech i pewnie juŻ myśl że znów bliźniaki oswoiłam ale trojaczki o nie!!!!!!!!!! no i ma
jestem czarownicą nie tylko wróżką
![]()
współczuję oby nie był marudnya Antka znów mi obudzili czyli dzisiaj spał 2 razy po 30 minut no bosko![]()
No to wspolczujea Antka znów mi obudzili czyli dzisiaj spał 2 razy po 30 minut no bosko![]()
dowikluś no sikam "szczochmen"No to wspolczuje
Moje caly czas spia chociaz Dominik niezle halasuje trzaskajac samochodami u siebie
A mi sie szczochmen zalaczyl bo normalnie co chwile chodze i sikam![]()
Ja tez nie mialam problemow z BBdziewczyny pisałyście że macie problemy z bb a admin napisał że między 13-14 zminiali coś z serwerem i były problemya do mnie na gg mlenka pisała że nie może wejśc na bb i jej napisałm że ja nie mam problemu
a teraz nie mogę gg włączyć żeby jej napisać że już nie ma problewmu
jak ktoś ma mlek=nkę na gg to jej napiszcie
![]()
szczochmenNo to wspolczuje
Moje caly czas spia chociaz Dominik niezle halasuje trzaskajac samochodami u siebie
A mi sie szczochmen zalaczyl bo normalnie co chwile chodze i sikam![]()