reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
malinka1 Widze że niedługo już będziecie mieć urodzinki!!!:-):-D
no niedługo roczek Antoniego:tak:
Witam! Zuzia śpi, wyskoczyłam do sklepu.:sorry2:Pogoda fatalna, zimno i pada deszcz. Wczoraj wieczorem gości mielismy i o 19 wypiłam kawę prawdziwą tzn sypaną. O godz. 1:30 jeszcze nie spałam, do tego Zuza się rzucała po całym łóżeczku. To mozliwe żeby po kalafiorowej bolał ja brzuszek? __________________
Tylko z grubsza nadrobiłam bo żeście naskrobały:szok:A robota czeka. Nie mogłam wejść na forum ostatnio mi ciągle wyskakuje błąd:wściekła/y:

Chyba nie:no:

Fajna ta kurteczka ja chce ze spodniami ale one jakieś nieproporcjonalne do kurtki
NOWY DWU CZĘŚCIOWY KOMBINEZONIK DLA DZIECKA 92 (776777587) - Aukcje internetowe Allegro

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a kombinezon śliczny:tak::tak::tak::tak:
Jak tak siedzimy to ja stawiam cobyśmy głodne nie były, częstować się;-);-);-)

o jami a u mnie w garze tylko pomidorówka:sorry::sorry::sorry:

słuchajcie a teraz wam sprzedam naszą małą lokalną sensację;-)
z julką do zerówki chodzą bliźniki kuba i amelka i ich mama była w ciąży hmmm bliźniaczej termin miała na 28 listopada ale lekarze mówili że tak długo nie donosi bo dużo wód itp....tym razem też miała by parka od 3 dni babcia bliźniaki przyprowadzała bo mówiła że córka w szpitalu i najpewniej 3 listopada ją będą ciąć i będzie hubert i sylwia:tak:dziś babcia przyszła po dzieciaczki pytam jak tam córka a babcia mówi no o 7 rano miała cesarkę bo wody odeszły i uwaga ma trojaczki 2 dziewczynki i chłopaka:szok::szok::szok::szok:rodzina w szoku ona też bo nie jedno usg miała ktg itp i zawsze było 2 co i tak na początku było szokiem a teraz trojaczki:szok::szok::szok:wszystkie zdrowe wiadomo malutkie ale same oddychają :tak:babcia mówi że lekarze tłumacza że się jedna dziewczynka schowała:-D:-D:-Da babcia mówi no i na gwałt 3 łóżeczko wózek wymienić na trojaczy wyprawkę:tak::tak::tak:dla mnie szok:szok::szok::szok:a pamiętam jak we wrześniu się śmiałyśmy i ja do niej że pani ma brzuszek jak na trojaczki a ta w śmiech i pewnie juŻ myśl że znów bliźniaki oswoiłam ale trojaczki o nie!!!!!!!!!! no i ma:rofl2::rofl2:jestem czarownicą nie tylko wróżką:-D:rofl2::rofl2:

z julką do zerówki chodzą bliźniki kuba i amelka i ich mama była w ciąży hmmm bliźniaczej termin miała na 28 listopada ale lekarze mówili że tak długo nie donosi bo dużo wód itp....tym razem też miała by parka od 3 dni babcia bliźniaki przyprowadzała bo mówiła że córka w szpitalu i najpewniej 3 listopada ją będą ciąć i będzie hubert i sylwia:tak:dziś babcia przyszła po dzieciaczki pytam jak tam córka a babcia mówi no o 7 rano miała cesarkę bo wody odeszły i uwaga ma trojaczki 2 dziewczynki i chłopaka:szok::szok::szok::szok:rodzina w szoku ona też bo nie jedno usg miała ktg itp i zawsze było 2 co i tak na początku było szokiem a teraz trojaczki:szok::szok::szok:wszystkie zdrowe wiadomo malutkie ale same oddychają :tak:babcia mówi że lekarze tłumacza że się jedna dziewczynka schowała:-D:-D:-Da babcia mówi no i na gwałt 3 łóżeczko wózek wymienić na trojaczy wyprawkę:tak::tak::tak:dla mnie szok:szok::szok::szok:a pamiętam jak we wrześniu się śmiałyśmy i ja do niej że pani ma brzuszek jak na trojaczki a ta w śmiech i pewnie juŻ myśl że znów bliźniaki oswoiłam ale trojaczki o nie!!!!!!!!!! no i ma:rofl2::rofl2:jestem czarownicą nie tylko wróżką:-D:rofl2::rofl2:

:-)Ale szok:szok::szok::szok: Tylko dwa porody i piątka dzieciaków w domu, o ranyyyy:szok::szok::szok::szok::szok:

To jeszcze coś na słodko:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane jestem na kompie,ale nie mam czasu z Wami popisać.:-(
Właśnie skończyłam pisać referat z biologii:tak::-):-).
Biorę się teraz za matmę.
Mały przejmuje kompa,bo w grę będzie grał.
Odezwę się może potem.
Aha.Byłam wczoraj i dziś na zakupach ,jak nie zapomnę to Wam pokażę co kupiłam.:-)

reklama
A ja poszłam pralkę nastawić, włączyłam ją i patrzę a tu woda wycieka, więc szybko wodę wyłączyłam i patrzę skąd tak leci, no i oczywiście zapchał się ten kanał co woda leci razem z proszkiem jak go pobiera, więc zaczęłam tam szperać jak to ja i wkładać a to widelec a to inne rzeczy coby tylko ten kanał przepchać, no i co? I przepchałam i PRALKA WŁAŚNIE PIERZE:-D:-D:-D:tak::tak::tak:
zdolnicha z Ciebie :tak:a swoja droga sama musze zalaczyc pralke:sorry:
ja juz posprzatalam i od razu lepiej
tylko Sewek porozrzucal mi kredki wszedzie :confused2:
no i juz sie zesikal dwa razy..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kredki kredkami dobrze ze scian nie popisal :-DCierpliwosci mamusi
patrysia Mój ma dopiero 15mc,teraz za zimno,nawet w domu aby chodził w samych majteczkach-bez pieluchy. Ostatnio dostaliśmy nocnik od brata i nastawke na sedes(tylko że nie pasuje:-() i mysle o tym jego siusianiu w pieluche,dlatego pytam! Długo trwało aż zajarzył o co chodzi z tym sisianiem i mówieniem że chce?
Podobno latwiej dziecko oduczyc siusiania zima zreszta sa tu mamusie ktore w zime oduczaly U nas przypadlo na cieplejsze dni
Kadze dziecko inaczej przechodzi nauke sikania jedne szybko lapia o co chodzi inne wolniej ale efekty sa przy dyscyplinie i cierpliwosci mamusi Powodzenia
Ja też prędej zrobie sama, jak mam sie prosić :sorry:

Kochana toje dzieciątko jeszcze malutkie :tak: Poczekaj spokojnie do lata :tak: ściągniesz pieluchę jak będzie ciepło i sam się nauczy :tak:
malutkie?? Laura miala 16mc jak swietnie dawala rade za dnia:sorry:
Bardzo możliwe po kalafiorowej :tak:

A forum rzeczywiście cos sie krzaczy :eek:

Spadam odwieźć Helenkę do babci na cały weekend :tak::-D
zazdroszcze chcialabym tak kiedys oddac Laure na weekend Sczesciara!:tak:
Mam nadzieje ze Go nie opuszcza:-pTo sobie wkoncu wyskocze chociaz na solarke:-p:-pbo ostatnio bylam jakos w czerwcu:szok::szok::szok:

Gratulacje dla szczesliwych rodzicow:tak::tak::tak:

No to czekamy an foteczki i moze jakies dokladniejsze informacje typu ile wazy,mierzy itd:tak::tak::tak:

Ja Go nie odstapie na krok:-D:-D:-D:-DNo cos Ty Kochana

A dawalas juz Jej kiedys taka zupke???
Ty szukasz dla malej kombinezonu w rozmiarze 92:szok::szok::szok:Moje maja te spodenki od kombinezonu 68

Kurde przegapilam ta aukcje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale widzialam ze nie sprzedala tych kurteczek wiec zaraz napisze do Niej maila:tak::tak::tak:
Bylam z mlodymi spacerkiem po Dominika:-)Przyszlismy do domku zjedli po ciasteczku i teraz dziewczynki jzu spia:tak::tak::tak:
No i niestety caly czas pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
dj znac jak z ta kurtka
Moj Dominik wlasnei przyszedl sie mnie spytac z jakiego kraju jestesmy:confused2:powiedzialam jemu ze jak to z jakiego z Polski:-)On tak na mnie patrzy ..i mowi aaa a ja myslalem ze z Niemiec:szok::-D:-D:-D
Jestem ciekawa co On w szkole opwiada bo stwierdzil ze Jego kolega (ktory zreszta mowil dzisiaj do mnie ciocia:szok::szok::szok:) jest z Chin:szok::szok::szok:
Mi to ON na chinczyka za cholere nie wyglada:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
Jak tak siedzimy to ja stawiam cobyśmy głodne nie były, częstować się;-);-);-)

A tu jakby więcej było chętnych:-D:-D:-D
mniammmmm
:-p:-p:-p
no niedługo roczek Antoniego:tak:

a kombinezon śliczny:tak::tak::tak::tak:

o jami a u mnie w garze tylko pomidorówka:sorry::sorry::sorry:

słuchajcie a teraz wam sprzedam naszą małą lokalną sensację;-)

o kurde ale niespodzianka:rofl2:

Do góry