reklama
no niedługo roczek Antoniegomalinka1 Widze że niedługo już będziecie mieć urodzinki!!!:-)![]()

a kombinezon ślicznyWitam! Zuzia śpi, wyskoczyłam do sklepu.Pogoda fatalna, zimno i pada deszcz. Wczoraj wieczorem gości mielismy i o 19 wypiłam kawę prawdziwą tzn sypaną. O godz. 1:30 jeszcze nie spałam, do tego Zuza się rzucała po całym łóżeczku. To mozliwe żeby po kalafiorowej bolał ja brzuszek? __________________
Tylko z grubsza nadrobiłam bo żeście naskrobałyA robota czeka. Nie mogłam wejść na forum ostatnio mi ciągle wyskakuje błąd
Chyba nie
Fajna ta kurteczka ja chce ze spodniami ale one jakieś nieproporcjonalne do kurtki
NOWY DWU CZĘŚCIOWY KOMBINEZONIK DLA DZIECKA 92 (776777587) - Aukcje internetowe Allegro
![]()

o jami a u mnie w garze tylko pomidorówka

słuchajcie a teraz wam sprzedam naszą małą lokalną sensację;-)
z julką do zerówki chodzą bliźniki kuba i amelka i ich mama była w ciąży hmmm bliźniaczej termin miała na 28 listopada ale lekarze mówili że tak długo nie donosi bo dużo wód itp....tym razem też miała by parka od 3 dni babcia bliźniaki przyprowadzała bo mówiła że córka w szpitalu i najpewniej 3 listopada ją będą ciąć i będzie hubert i sylwia

anaconda27
styczniówka2006
o i jest mój likier

anaconda27
styczniówka2006
z julką do zerówki chodzą bliźniki kuba i amelka i ich mama była w ciąży hmmm bliźniaczej termin miała na 28 listopada ale lekarze mówili że tak długo nie donosi bo dużo wód itp....tym razem też miała by parka od 3 dni babcia bliźniaki przyprowadzała bo mówiła że córka w szpitalu i najpewniej 3 listopada ją będą ciąć i będzie hubert i sylwiadziś babcia przyszła po dzieciaczki pytam jak tam córka a babcia mówi no o 7 rano miała cesarkę bo wody odeszły i uwaga ma trojaczki 2 dziewczynki i chłopaka
rodzina w szoku ona też bo nie jedno usg miała ktg itp i zawsze było 2 co i tak na początku było szokiem a teraz trojaczki
wszystkie zdrowe wiadomo malutkie ale same oddychają
babcia mówi że lekarze tłumacza że się jedna dziewczynka schowała
a babcia mówi no i na gwałt 3 łóżeczko wózek wymienić na trojaczy wyprawkę
dla mnie szok
a pamiętam jak we wrześniu się śmiałyśmy i ja do niej że pani ma brzuszek jak na trojaczki a ta w śmiech i pewnie juŻ myśl że znów bliźniaki oswoiłam ale trojaczki o nie!!!!!!!!!! no i ma
jestem czarownicą nie tylko wróżką
![]()
:-)Ale szok

To jeszcze coś na słodko:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaconda27
styczniówka2006
Kochane jestem na kompie,ale nie mam czasu z Wami popisać.:-(
Właśnie skończyłam pisać referat z biologii
:-):-).
Biorę się teraz za matmę.
Mały przejmuje kompa,bo w grę będzie grał.
Odezwę się może potem.
Aha.Byłam wczoraj i dziś na zakupach ,jak nie zapomnę to Wam pokażę co kupiłam.:-)
Właśnie skończyłam pisać referat z biologii

Biorę się teraz za matmę.
Mały przejmuje kompa,bo w grę będzie grał.
Odezwę się może potem.
Aha.Byłam wczoraj i dziś na zakupach ,jak nie zapomnę to Wam pokażę co kupiłam.:-)
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
zdolnicha z CiebieA ja poszłam pralkę nastawić, włączyłam ją i patrzę a tu woda wycieka, więc szybko wodę wyłączyłam i patrzę skąd tak leci, no i oczywiście zapchał się ten kanał co woda leci razem z proszkiem jak go pobiera, więc zaczęłam tam szperać jak to ja i wkładać a to widelec a to inne rzeczy coby tylko ten kanał przepchać, no i co? I przepchałam i PRALKA WŁAŚNIE PIERZE![]()

kredki kredkami dobrze ze scian nie popisalja juz posprzatalam i od razu lepiej
tylko Sewek porozrzucal mi kredki wszedzie
no i juz sie zesikal dwa razy.....![]()

Podobno latwiej dziecko oduczyc siusiania zima zreszta sa tu mamusie ktore w zime oduczaly U nas przypadlo na cieplejsze dnipatrysia Mój ma dopiero 15mc,teraz za zimno,nawet w domu aby chodził w samych majteczkach-bez pieluchy. Ostatnio dostaliśmy nocnik od brata i nastawke na sedes(tylko że nie pasuje:-() i mysle o tym jego siusianiu w pieluche,dlatego pytam! Długo trwało aż zajarzył o co chodzi z tym sisianiem i mówieniem że chce?
Kadze dziecko inaczej przechodzi nauke sikania jedne szybko lapia o co chodzi inne wolniej ale efekty sa przy dyscyplinie i cierpliwosci mamusi Powodzenia
malutkie?? Laura miala 16mc jak swietnie dawala rade za dniaJa też prędej zrobie sama, jak mam sie prosić![]()
Kochana toje dzieciątko jeszcze malutkiePoczekaj spokojnie do lata
ściągniesz pieluchę jak będzie ciepło i sam się nauczy
![]()

zazdroszcze chcialabym tak kiedys oddac Laure na weekend Sczesciara!Bardzo możliwe po kalafiorowej
A forum rzeczywiście cos sie krzaczy
Spadam odwieźć Helenkę do babci na cały weekend![]()

dj znac jak z ta kurtkaMam nadzieje ze Go nie opuszczaTo sobie wkoncu wyskocze chociaz na solarke
bo ostatnio bylam jakos w czerwcu
Gratulacje dla szczesliwych rodzicow
No to czekamy an foteczki i moze jakies dokladniejsze informacje typu ile wazy,mierzy itd
Ja Go nie odstapie na krokNo cos Ty Kochana
A dawalas juz Jej kiedys taka zupke???
Ty szukasz dla malej kombinezonu w rozmiarze 92Moje maja te spodenki od kombinezonu 68
Kurde przegapilam ta aukcjeAle widzialam ze nie sprzedala tych kurteczek wiec zaraz napisze do Niej maila
Bylam z mlodymi spacerkiem po Dominika:-)Przyszlismy do domku zjedli po ciasteczku i teraz dziewczynki jzu spia
No i niestety caly czas pada![]()
Moj Dominik wlasnei przyszedl sie mnie spytac z jakiego kraju jestesmypowiedzialam jemu ze jak to z jakiego z Polski:-)On tak na mnie patrzy ..i mowi aaa a ja myslalem ze z Niemiec
Jestem ciekawa co On w szkole opwiada bo stwierdzil ze Jego kolega (ktory zreszta mowil dzisiaj do mnie ciocia) jest z Chin
Mi to ON na chinczyka za cholere nie wyglada![]()

no niedługo roczek Antoniego
a kombinezon śliczny
o jami a u mnie w garze tylko pomidorówka
słuchajcie a teraz wam sprzedam naszą małą lokalną sensację;-)
z julką do zerówki chodzą bliźniki kuba i amelka i ich mama była w ciąży hmmm bliźniaczej termin miała na 28 listopada ale lekarze mówili że tak długo nie donosi bo dużo wód itp....tym razem też miała by parka od 3 dni babcia bliźniaki przyprowadzała bo mówiła że córka w szpitalu i najpewniej 3 listopada ją będą ciąć i będzie hubert i sylwiadziś babcia przyszła po dzieciaczki pytam jak tam córka a babcia mówi no o 7 rano miała cesarkę bo wody odeszły i uwaga ma trojaczki 2 dziewczynki i chłopaka
rodzina w szoku ona też bo nie jedno usg miała ktg itp i zawsze było 2 co i tak na początku było szokiem a teraz trojaczki
wszystkie zdrowe wiadomo malutkie ale same oddychają
babcia mówi że lekarze tłumacza że się jedna dziewczynka schowała
a babcia mówi no i na gwałt 3 łóżeczko wózek wymienić na trojaczy wyprawkę
dla mnie szok
a pamiętam jak we wrześniu się śmiałyśmy i ja do niej że pani ma brzuszek jak na trojaczki a ta w śmiech i pewnie juŻ myśl że znów bliźniaki oswoiłam ale trojaczki o nie!!!!!!!!!! no i ma
jestem czarownicą nie tylko wróżką
![]()
o kurde ale niespodzianka

Podziel się: